معرفی و دانلود کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار + خلاصه رایگان

کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار

۵.۰(از ۱ امتیاز)
مهسا الیاس پور

معرفی کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار

کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار نوشته مهسا الیاس‌ پور، به بررسی ریشه‌ها، نشانه‌ها و پیامدهای کمال‌ گرایی در فضای کاری و حرفه‌ای می‌پردازد و تلاش می‌کند تا این ویژگی پنهان اما تأثیرگذار را از زوایای مختلف واکاوی کند. کتاب، به دغدغه‌هایی می‌پردازد که بسیاری از فعالان کسب و کار با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند و با تمرین‌ها و مثال‌های کاربردی به آن‌ها کمک می‌کند تا از چرخه‌ی بی‌پایان وسواس و تعلل خارج شوند و با آرامش بیشتری مسیر رشد شغلی خود را دنبال کنند. این راهنما را نشر ماه‌ اندیش منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار

کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار نوشته مهسا الیاس‌ پور، به موضوعی می‌پردازد که بسیاری از افراد فعال در حوزه‌ی کسب و کار و حتی زندگی شخصی با آن روبه‌رو هستند: وسواس برای بی‌نقص بودن و تأثیر آن بر عملکرد، آرامش و رشد فردی. کتاب با رویکردی تحلیلی و کاربردی، ابتدا به تعریف کمال‌ گرایی و تفاوت آن با کیفیت‌گرایی می‌پردازد و سپس نشانه‌های گرفتار شدن در این دام را با مثال‌های ملموس شرح می‌دهد.

هر فصل کتاب به یکی از ابعاد کمال‌ گرایی اختصاص یافته؛ از ریشه‌های خانوادگی و اجتماعی تا باورهای غلط رایج و پیامدهای پنهان این ویژگی. مهسا الیاس‌ پور با ارائه‌ی تمرین‌های عملی، مخاطب را به شناسایی و تغییر الگوهای ذهنی خود دعوت کرده است. در بخش‌هایی نیز به تست‌های روان‌شناختی و دیدگاه‌های پژوهشگران مطرح اشاره شده تا خواننده بتواند نگاه جامع‌تری به موضوع داشته باشد.

در مجموع، کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار هم به بررسی علمی و تجربی کمال‌ گرایی می‌پردازد و هم راهکارهایی برای رهایی از این تله و حرکت به‌ سوی عمل‌گرایی و رضایت بیشتر ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار

کتاب کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار با طرح این پرسش آغاز شده است که چرا بسیاری از افراد فعال در کسب و کار، به جای حرکت و اقدام، درگیر وسواس برای بی‌نقص بودن می‌شوند. نویسنده تعریف می‌کند که کمال‌ گرایی در محیط کار، تمایل وسواس‌گونه برای رسیدن به نتیجه‌ای بی‌نقص است که در عمل مانع اقدام، پیشرفت و رضایت فردی می‌شود.

در ادامه، نشانه‌های گرفتارشدن در تله کمال‌ گرایی شرح داده شده است؛ از جمله تعویق و دیرکرد در شروع یا تحویل کار، صرف زمان بیش‌ازحد روی جزئیات کم‌اهمیت، ترس از دیده‌شدن با نقص‌ها، نارضایتی دائمی از نتیجه‌ی کار، مقایسه‌ی مداوم با دیگران و احساس خستگی و فرسودگی ذهنی. نویسنده با مثال‌های واقعی نشان داده که این نشانه‌ها چگونه می‌توانند بهره‌وری، خلاقیت و درآمد را کاهش دهند و فرصت‌های مهم را از دسترس خارج کنند.

در بخش راهکارها، کتاب بر اهمیت پذیرش کافی بودن به‌ جای بی‌نقص بودن تأکید کرده و تمرین‌هایی برای تشخیص اولویت‌ها، محدودکردن زمان صرف‌شده روی جزئیات و بازنویسی انتظارات غیرواقعی ارائه شده است. نویسنده اصل کایزن (پیشرفت‌های کوچک و تغییرات بزرگ)، قانون ۲۰/۸۰ و تحویل مرحله‌ای را به‌ عنوان راه‌هایی برای افزایش بهره‌وری و کاهش فشار کمال‌ گرایی معرفی کرده است.

چرا باید کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار را بخوانیم؟

یکی از ویژگی‌های این کتاب، تمرکز بر تفاوت میان کیفیت‌گرایی و وسواس بی‌پایان است. نویسنده با آوردن نمونه‌های واقعی از فضای کسب‌ و کار، نشان داده که چگونه کمال‌ گرایی می‌تواند فرصت‌ها را از بین ببرد و بهره‌وری را کاهش دهد. تمرین‌های ساده و قابل اجرا، کتاب را به ابزاری عملی برای تغییر رفتارهای کمال‌ گرایانه تبدیل کرده است. همچنین، پرداختن به ریشه‌های خانوادگی، اجتماعی و روانی این ویژگی، به خواننده دیدی عمیق‌تر و جامع‌تر می‌دهد.

خواندن کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این راهنما به کسانی پیشنهاد می‌شود که در محیط کاری یا حرفه‌ای خود با وسواس کاری، ترس از قضاوت یا نارضایتی دائمی از نتیجه‌ی کار روبه‌رو هستند. این کتاب برای مدیران، فریلنسرها، کارآفرینان و هر کسی که در پی رشد شغلی و شخصی است، مفید است.

بخشی از کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار

«همه ما در آغاز مسیر کاری یا شخصی‌مان با شوق و انگیزه فراوان شروع کرده‌ایم. ایده‌ها را روی کاغذ آورده‌ایم، طرح‌هایی ریخته‌ایم و حتی بارها تا مرز اجرا پیش رفته‌ایم. اما درست در همان لحظه‌ای که باید حرکت کنیم، صدایی درونی نجوا می‌کند: "هنوز کافی نیست… باید کامل‌تر شود… شاید ایرادی باشد که کسی متوجه شود." همین صدا، همان تله‌ای است که آرام و بی‌صدا، ما را از رشد بازمی‌دارد.

کمال‌گرایی در ظاهر همراهی فریبنده است. به ما وعده می‌دهد که اگر بی‌نقص باشیم، موفقیت در دستانمان خواهد بود. اما حقیقت این است که این وسواس پنهان، بیشتر از آنکه به ما کمک کند، مانعی بر سر راهمان می‌سازد. ما را در چرخه‌ای بی‌پایان از اصلاح، تأخیر و نگرانی گرفتار می‌کند.

تصور کنید پروژه‌ای دارید که باید تا پایان هفته تحویل دهید. به جای تمرکز بر اصل کار، روزها را صرف تغییر رنگ‌ها، جابه‌جایی جملات یا بررسی چندباره جزئیاتی می‌کنید که شاید هیچ‌کس حتی نبیند. در نهایت، فرصت اصلی از دست می‌رود و شما با خستگی و نارضایتی باقی می‌مانید. این همان جایی است که کمال‌گرایی نه‌تنها رشد شما را متوقف می‌کند، بلکه رضایت و آرامش درونی‌تان را هم می‌گیرد.

کمال‌گرایی مثل سایه‌ای است که همیشه همراه ما حرکت می‌کند. گاهی چنان نزدیک می‌شود که فکر می‌کنیم بخشی از وجود ماست. اما اگر دقیق‌تر نگاه کنیم، درمی‌یابیم که این سایه، حاصل ترس‌ها و باورهای نادرست ماست؛ ترس از قضاوت دیگران، ترس از شکست و گاهی حتی ترس از موفقیت.

در این فصل تلاش می‌کنیم این دام پنهان را بهتر بشناسیم. بفهمیم چرا کمال‌گرایی برخلاف ظاهر جذابش، به جای کمک، ما را عقب نگه می‌دارد. و یاد بگیریم اولین قدم برای رهایی، دیدن این تله و پذیرفتن حضور آن است.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تله کمال گرایی در کسب و کار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تله کمال گرایی در کسب و کار
حجم فایل کتاب:۲.۲۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۸۹۰۳۱۱۸
تعداد صفحه‌ها:۱۴۱ صفحه
قیمت کتاب:۱۷۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.