کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا
معرفی کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا
کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا نوشتهی جواد کاکوئی و با ویراستاری نرگس مولوی، مجموعهای از شعر و نثر شاعرانه است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب قطعات کوتاه و بلند، با زبانی سرشار از تصویر و احساس، به موضوعاتی چون رؤیا، خاطره، عشق، تنهایی، طبیعت و گذر زمان میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از عناصر زندگی روزمره، خاطرات کودکی، مناظر طبیعی و دغدغههای انسانی، فضایی خیالانگیز و درعینحال ملموس خلق کرده است. کتاب در ۱۰۵ صفحه، با قطعاتی که هرکدام دنیایی مستقل و درعینحال پیوسته به جهان کلی اثر دارند، مخاطب را به سفری میان خیال و واقعیت دعوت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا
کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا اثر جواد کاکوئی، مجموعهای از قطعات ادبی و شعر است که در فضایی میان خاطره و رؤیا شکل گرفتهاند. این کتاب با ساختاری آزاد و قطعهقطعه، هر نوشته را بهعنوان دریچهای به جهان احساسات و اندیشههای نویسنده ارائه میدهد. موضوعات کتاب از خاطرات کودکی و کوچههای قدیمی تا دغدغههای فلسفی درباره هستی، عشق، تنهایی و گذر عمر را دربرمیگیرد. نویسنده با زبانی تصویری و گاه محاورهای، تلاش کرده است لحظات ساده و ناب زندگی را به تصویر بکشد و از خلال آنها به معنای عمیقتری از بودن و زیستن برسد. قطعات کتاب گاه در قالب شعر آزاد و گاه در قالب نثر شاعرانه نوشته شدهاند و هرکدام با فضاسازی خاص خود، مخاطب را به تجربهای تازه از احساس و خیال دعوت میکنند. بر بال خیال تا حقیقت رویا اثری است که مرز میان واقعیت و رؤیا را بارها جابهجا میکند و با ارجاع به عناصر طبیعت، خاطرات جمعی و فردی، و دغدغههای انسانی، تصویری چندلایه از زندگی معاصر ارائه میدهد.
خلاصه کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا
کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا مجموعهای از قطعات کوتاه و بلند است که هرکدام به موضوعی مستقل اما مرتبط با دیگر بخشها میپردازد. نویسنده در این اثر، با نگاهی شاعرانه و گاه فلسفی، به سراغ خاطرات کودکی، کوچههای پاییزی، خانههای قدیمی، باران، مهتاب، و لحظات ناب زندگی رفته است. قطعاتی مانند "کاش تار بودم" یا "خاطرهای از کفشفروشهای سپهسالار"، با توصیف دقیق و احساسی، حسرت گذشته و زیبایی لحظات از دسترفته را به تصویر میکشند. در بخشهایی دیگر، نویسنده به دغدغههای وجودی و پرسشهای فلسفی درباره جایگاه انسان در جهان، معنای بودن، و جستوجوی حقیقت میپردازد. قطعاتی چون "در گسترهی عالم دقیقاً تو کجایی؟" یا "گاهی دلم برایت تنگ میشود"، با زبانی ساده اما عمیق، احساس تنهایی، امید، و پیوند با طبیعت و معشوق را بیان میکنند. کتاب با ارجاع به عناصر طبیعت، خاطرات جمعی و فردی، و دغدغههای انسانی، تصویری چندلایه از زندگی معاصر ارائه میدهد و مخاطب را به تأمل درباره معنای زندگی و رؤیا دعوت میکند.
چرا باید کتاب بر بال خیال تا حقیقت رویا را بخوانیم؟
بر بال خیال تا حقیقت رویا با زبان تصویری و احساسی خود، فرصتی برای تجربهی دوبارهی لحظات ساده و ناب زندگی فراهم میکند. این کتاب با قطعات کوتاه و متنوع، برای کسانی که به دنبال لمس احساسات انسانی، بازخوانی خاطرات و جستوجوی معنا در زندگی روزمره هستند، جذابیت دارد. نویسنده با بهرهگیری از عناصر طبیعت، خاطرات کودکی و دغدغههای فلسفی، فضایی میآفریند که هم آرامشبخش است و هم برانگیزانندهی تفکر. خواندن این اثر میتواند الهامبخش باشد برای کسانی که میخواهند در میان شتاب زندگی، لحظهای درنگ کنند و به دنیای خیال و رؤیا پناه ببرند. همچنین، ساختار آزاد و قطعهقطعهی کتاب، امکان خواندن آن را در هر زمان و مکانی فراهم میکند و هر قطعه میتواند بهتنهایی تجربهای تازه و متفاوت باشد.
خواندن این کتاب به علاقهمندان شعر و نثر شاعرانه، کسانی که دغدغهی خاطره، رؤیا، طبیعت و معنای زندگی دارند، و افرادی که به دنبال آرامش و تأمل در لحظات روزمره هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که دوست دارند با زبان احساس و تصویر به دنیای درون خود سفر کنند، این اثر مناسب است.