کتاب در حوالی عینک من... محمد پورمرادی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب در حوالی عینک من...

کتاب در حوالی عینک من...

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب در حوالی عینک من...

کتاب در حوالی عینک من نوشته‌ی محمد پورمرادی مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که انتشارات آثار برتر آن را به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. این کتاب با کنار هم نشاندن شعرهایی با مضامین عاشقانه، اجتماعی و گاه فلسفی، تلاش کرده است تا لحظه‌های ناب احساس و تجربه‌های زیسته‌ی شاعر را به تصویر بکشد. شعرهای این مجموعه در قالب‌های مختلف و با زبانی ساده و صمیمی سروده شده‌اند و هرکدام دنیایی از عواطف، خاطرات و دغدغه‌های انسانی را روایت می‌کنند. در حوالی عینک من با نگاهی به زندگی روزمره، عشق، جدایی، امید و حتی طنزهای تلخ، مخاطب را به سفری درونی و شاعرانه دعوت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در حوالی عینک من...

در حوالی عینک من مجموعه‌ای از شعرهای محمد پورمرادی است که در فضایی معاصر و با رویکردی به زندگی امروز سروده شده‌اند. این کتاب با کنار هم قرار دادن شعرهایی با موضوعات متنوع، از عشق و دلتنگی تا دغدغه‌های اجتماعی و خاطرات کودکی، تصویری چندلایه از احساسات انسانی ارائه داده است. شعرها اغلب کوتاه و موجز هستند و هرکدام با زبانی بی‌پیرایه و گاه طنزآمیز، به روایت تجربه‌های شخصی و جمعی می‌پردازند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر شعر مستقل از دیگری معنا پیدا می‌کند، اما در مجموع، فضایی یکپارچه از جهان‌بینی شاعر را شکل می‌دهد. محمد پورمرادی در این مجموعه، با بهره‌گیری از تصاویر بومی، اشاره به مکان‌ها و عناصر طبیعت، و استفاده از زبان محاوره‌ای، تلاش کرده است تا شعر را به زندگی روزمره نزدیک‌تر کند. کتاب در حوالی عینک من نه‌تنها به دغدغه‌های عاشقانه و فردی پرداخته، بلکه نگاهی به مسائل اجتماعی، خاطرات جمعی و حتی طنزهای تلخ زندگی نیز دارد.

چرا باید کتاب در حوالی عینک من... را بخوانیم؟

در حوالی عینک من با شعرهایی سرشار از تصویر و احساس، فرصتی برای تجربه‌ی دوباره‌ی لحظه‌های ساده و عمیق زندگی فراهم کرده است. این کتاب با زبان نزدیک به زندگی روزمره و بهره‌گیری از عناصر بومی و خاطرات جمعی، شعر را از برج عاج دور کرده و به کوچه و خیابان و خانه آورده است. ویژگی شاخص این مجموعه، تنوع موضوعی و زبانی آن است؛ از شعرهای عاشقانه و دلتنگی‌های شخصی تا نگاه‌های اجتماعی و طنزهای تلخ، هر شعر پنجره‌ای تازه به جهان شاعر می‌گشاید. خواندن این کتاب می‌تواند برای کسانی که به دنبال لمس احساسات ناب، بازخوانی خاطرات و یا حتی یافتن همدلی در دغدغه‌های روزمره هستند، تجربه‌ای متفاوت و دلنشین باشد. همچنین، استفاده از تصاویر بومی و اشاره به مکان‌ها و عناصر طبیعت، به شعرها رنگ و بویی خاص بخشیده است که آن‌ها را از بسیاری از مجموعه‌های معاصر متمایز می‌کند.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، کسانی که به دنبال تجربه‌ی احساسات عاشقانه، دلتنگی، خاطرات و دغدغه‌های اجتماعی هستند، و همچنین افرادی که دوست دارند شعر را در زبان و فضای زندگی روزمره بیابند، پیشنهاد می‌شود.