معرفی و دانلود کتاب نجواها pdf + خلاصه رایگان

مجموعه شعر و غزل

۱.۰(از ۱ امتیاز)
نسترن علی فر

معرفی کتاب نجواها

کتاب نجواها سروده نسترن علیفر توسط انتشارات آثار برتر منتشر شده است. این کتاب در قالب شعر نو و گاه با بهره‌گیری از عناصر کلاسیک، به بیان احساسات، دغدغه‌ها و تجربه‌های شاعرانه‌ی نویسنده می‌پردازد. کتاب نجواها با زبانی صمیمی و تصاویری ملموس، موضوعاتی چون عشق، دل‌تنگی، رنج، امید و جست‌وجوی آرامش را در بستر زندگی روزمره و ذهن شاعرانه‌ی خود بازتاب می‌دهد. اشعار این مجموعه، گاه با نگاهی فلسفی و گاه با رویکردی عاطفی، تلاش دارند تا لحظات ناب و پرتنش زندگی را به تصویر بکشند و مخاطب را به تأمل درونی دعوت کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نجواها

کتاب نجواها مجموعه‌ای از شعرهای نسترن علیفر است که در فضایی احساسی و گاه تأمل‌برانگیز، به موضوعات متنوعی چون عشق، جدایی، رنج‌های فردی و اجتماعی، امید و جست‌وجوی معنای زندگی می‌پردازد. ساختار کتاب بر پایه‌ی شعرهای کوتاه و بلند شکل گرفته و هر شعر، روایتی مستقل از تجربه‌ها و دغدغه‌های شاعر را ارائه می‌دهد. در این مجموعه، شاعر با بهره‌گیری از تصاویر طبیعت، عناصر عاشقانه و گاهی ارجاعات فلسفی، تلاش کرده است تا احساسات عمیق و گاه متناقض خود را به زبان بیاورد.

کتاب نجواها نه‌تنها به روابط انسانی و عواطف فردی می‌پردازد، بلکه گاهی نگاهی به مسائل اجتماعی و دغدغه‌های جمعی نیز دارد. زبان کتاب ساده و بی‌پیرایه است و نسترن علیفر با استفاده از تشبیه‌ها و استعاره‌های تازه، فضایی صمیمی و نزدیک به ذهن مخاطب خلق کرده است. این مجموعه برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی و کسانی که به‌دنبال تجربه‌ی احساسات ناب و تأمل درونی هستند، می‌تواند جذاب باشد.

چرا باید کتاب نجواها را بخوانیم؟

کتاب نجواها با رویکردی صادقانه و بی‌واسطه، احساسات انسانی را در قالب شعر به تصویر کشیده است. ویژگی شاخص این مجموعه، تنوع موضوعی و پرداختن به لحظات مختلف زندگی است؛ از عشق و دل‌بستگی تا جدایی، از امید و آرزو تا رنج و دل‌تنگی. شاعر در این کتاب، با استفاده از تصاویر ملموس و استعاره‌های خلاقانه، فضایی ایجاد کرده که مخاطب می‌تواند خود را در آن بیابد و با شعرها هم‌ذات‌پنداری کند؛ همچنین حضور عناصر طبیعت و ارجاعات به مفاهیم فلسفی و اجتماعی، به اشعار عمق بیشتری بخشیده است. خواندن این کتاب فرصتی برای لمس احساسات ناب و تأمل درونی فراهم می‌کند و می‌تواند الهام‌بخش لحظاتی آرام و پرمعنا باشد.

خواندن کتاب نجواها به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و انسانی دارند، دوستداران ادبیات احساسی و افرادی که به‌دنبال تأمل در احساسات و تجربه‌های درونی هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب نجواها

«تویی آن پونه‌ی وحشی کنار لانه‌ی قلبم

و من آن مار عاشق که شده رام هوس‌هایت

تو بوی سیب حوایی، هوای ریه‌های من

تنفس‌های تو عطر و زمین، مست نفس‌هایت

مرا حبس قفس کردی میان قلب آزادت

و آزادی همین باشد که حبسم در قفس‌هایت

که زندان دلت، رازی شبیه یک رهایی است

چه آزادم در این زندان، شدم غرق تپش‌هایت»

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ فروردین ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نجواها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نجواها
حجم فایل کتاب:۳.۷۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۴۴۶۰۴۹۳
تعداد صفحه‌ها:۵۳ صفحه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.