کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راه آهن)
معرفی کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راه آهن)
کتاب الکترونیکی «ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راهآهن)» نوشتهٔ آنهکلر نله و گیوم دوریسون و با ترجمهٔ علی بشردانش، توسط نشر آثار سبز منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعهای است که با الهام از شخصیتهای اثر مشهور «شازده کوچولو» نوشتهٔ آنتوان دوسنت اگزوپری خلق شده و در قالب پینما (کمیکبوک) روایت میشود. داستان این جلد، ماجرای شاهزاده کوچولو و همراهانش را در سیارهای جدید دنبال میکند و با عناصر تخیلی و ماجراجویانه، مخاطب را به دنیایی تازه میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راه آهن)
«ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راهآهن)» از آنهکلر نله و گیوم دوریسون، جلدی از یک مجموعه ۲۴ جلدی پینما است که بر اساس سریال انیمیشنی با همین مضمون ساخته شده. این مجموعه با اقتباس از جهان و شخصیتهای «شازده کوچولو» آنتوان دوسنت اگزوپری، ماجراهای جدیدی را برای شاهزاده کوچولو، روباه، گل سرخ و مار رقم میزند. در این جلد، شاهزاده کوچولو به سیارهای سفر میکند که ساکنانش با قطارها و راهآهن زندگی میکنند و روابط و مشکلات آنها حول محور عشق، کار و خانواده شکل گرفته است. ساختار کتاب بهصورت داستان مصور است و هر جلد، ماجرایی مستقل اما مرتبط با خط کلی داستان را روایت میکند. شخصیتهای اصلی مجموعه، علاوهبر ویژگیهای آشنای خود، تواناییها و ابزارهای جادویی تازهای دارند که در هر ماجرا به کار میآیند. این مجموعه تلاش کرده است با افزودن شخصیتهای جدید و چالشهای متفاوت، دنیای شازده کوچولو را گسترش دهد و مفاهیمی مانند دوستی، مسئولیتپذیری و مقابله با شرارت را در قالب داستانهایی جذاب و تصویری به مخاطب منتقل کند.
خلاصه کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راه آهن)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در این جلد از مجموعه، شاهزاده کوچولو و روباه به سیارهای سفر میکنند که همهچیز حول راهآهن و قطارها میچرخد. ساکنان این سیاره، بهویژه مدیر راهآهن به نام هانیبال، با مشکلاتی در کنترل ترافیک قطارها و روابط خانوادگی روبهرو هستند. مار، دشمن دیرینهٔ شاهزاده کوچولو، با استفاده از نقاط ضعف و احساسات منفی ساکنان سیاره، تلاش میکند آنها را به دام بیندازد و سیاره را به آشوب بکشاند. ابرهای اندوهگین، موجوداتی هستند که تحتتأثیر مار قرار گرفتهاند و به ابزار شرارت او بدل شدهاند. شاهزاده کوچولو و روباه با کمک تواناییهای ویژه و ابزارهای جادویی خود، سعی میکنند ساکنان سیاره را از دام مار نجات دهند و به آنها کمک کنند تا با مشکلاتشان روبهرو شوند. در این مسیر، موضوعاتی مانند عشق، اعتماد، مسئولیتپذیری و اهمیت همکاری در خانواده و جامعه به تصویر کشیده میشود. داستان با ماجراهایی پرتنش و گرههای احساسی پیش میرود، اما پایان آن افشا نمیشود تا جذابیت روایت حفظ شود.
چرا باید کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راه آهن) را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب عناصر فانتزی و ماجراجویی، دنیای آشنای شازده کوچولو را به شیوهای تازه و تصویری بازآفرینی کرده است. روایت داستان در قالب پینما، امکان همذاتپنداری با شخصیتها و درک بهتر احساسات و چالشهای آنها را فراهم میکند. «ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راهآهن)» به موضوعاتی مانند مسئولیت، خانواده، عشق و مقابله با دشواریها میپردازد و در عین حال، سرگرمی و هیجان را برای مخاطب به ارمغان میآورد. این اثر میتواند نگاه تازهای به مفاهیم انسانی و اجتماعی ارائه دهد و مخاطب را به تفکر دربارهٔ روابط و انتخابهایش وادارد.
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستانهای ماجراجویانه و فانتزی علاقه دارند مناسب است. همچنین دوستداران دنیای شازده کوچولو و علاقهمندان به پینماها و داستانهای تصویری میتوانند از خواندن این اثر لذت ببرند. برای کسانی که دغدغههایی مانند روابط خانوادگی، مسئولیتپذیری و دوستی دارند، این کتاب میتواند الهامبخش باشد.
بخشی از کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب دهم؛ سیاره عاشقان راه آهن)
«بالاخره رسیدیم به یه سیاره آروم و زیبا برای سرگرمی و تفریح! تو خیلی خوش خیالی! اگر روی سیارهی قطارها فرود به راه انداختن رو به رو باشه. گررررررررررا من از سایهی قطار هم تنفرم! اوه! اون خود قطاره. سایهش نبست! عالیه شاهزاده کوچولو! این سیاره یه شیربازی بزکه! درسته... فقط اگه یه رستوران این میتونیم برای رفتن به رستوران سوارش خطری باشه. این قطار خیلی تند نمیره. نگران نباش! من سواطب فر تلم شاهزاده کوچولو! کارم بودم. خیلی شلوغ بودن. ممنونم که برای کى ۱ پیش اومد که مجبور شدیم مسیر قطار رو خیلی ۱ هت یه سنجاب رو تا این اندازه از نزدیک ندیده: تغییربد یم ح ِ نجاب نیستم! مقدار زیادی زغال برای ذخیره داریم. ولی مشکلی در کنترل ترافیک و سوخت رو از دست دادین جالاخره آوسک! منو از دست اینا نجات بدین! ترجیح میدم با ابرهای اندوهگین طرف باشم.»