کتاب نغمه ‌های بی‌ قراری مرتضی راشدی + دانلود نمونه رایگان

کتاب نغمه ‌های بی‌ قراری

نویسنده:مرتضی راشدی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب نغمه ‌های بی‌ قراری

کتاب الکترونیکی «نغمه‌های بی‌قراری» نوشتهٔ مرتضی راشدی و به همت نشر فروغ سیمرغ منتشر شده است. این مجموعه، در قالب شعر فارسی معاصر، دغدغه‌ها و تجربه‌های زیستهٔ شاعر را در قالب دوگانه‌های جان، غزل‌واره‌ها و تک‌نگاره‌ها روایت می‌کند. مضامین کتاب حول محورهایی چون عشق، امید، عرفان، خانواده، رنج و شادی و تأملات معنوی می‌چرخد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نغمه ‌های بی‌ قراری

«نغمه‌های بی‌قراری» اثری در قالب شعر فارسی است که در سه بخش اصلی تنظیم شده: دوگانه‌های جان، غزل‌واره‌ها و تک‌نگاره‌ها. مرتضی راشدی در این کتاب، با بهره‌گیری از قالب‌های مختلف شعری، به بیان احساسات، دغدغه‌ها و تجربیات شخصی و اجتماعی خود می‌پردازد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر بخش، حال‌وهوای خاص خود را دارد؛ بخش نخست بیشتر به موضوعات فردی و خانوادگی و تأملات درونی اختصاص یافته، بخش دوم با غزل‌واره‌هایی به مسائل اجتماعی، اخلاقی و معنوی می‌پردازد و بخش سوم، تک‌نگاره‌هایی کوتاه و تأمل‌برانگیز را در بر می‌گیرد. این مجموعه، نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی در قرن ۱۵ به‌شمار می‌آید و با زبانی نزدیک به مخاطب، تلاش کرده است تا مفاهیمی چون امید، عشق الهی، گذر عمر، رنج و شادی، و ارزش‌های انسانی را به تصویر بکشد. کتاب، فضایی تأملی و گاه پندآمیز دارد و در کنار بیان احساسات فردی، نگاهی اجتماعی و معنوی نیز ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب نغمه ‌های بی‌ قراری را بخوانیم؟

این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون امید، عشق، عرفان و تجربه‌های زیسته، فرصتی برای تأمل درونی و بازنگری ارزش‌های انسانی فراهم می‌کند. «نغمه‌های بی‌قراری» با ترکیب مضامین فردی و اجتماعی، مخاطب را به سفری درونی دعوت می‌کند که در آن، لحظات تلخ و شیرین زندگی، دغدغه‌های معنوی و اخلاقی، و اهمیت خانواده و دوستی به تصویر کشیده شده‌اند. خواندن این مجموعه می‌تواند الهام‌بخش باشد برای کسانی که به دنبال آرامش، امید و معنای عمیق‌تری در زندگی هستند یا دوست دارند با زبان شعر، تجربه‌های مشترک انسانی را مرور کنند. همچنین، این اثر نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی است که می‌تواند برای علاقه‌مندان به ادبیات امروز ایران جذاب باشد.

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوست‌داران مضامین عرفانی و اخلاقی، و کسانی که به دنبال تأملات معنوی و امیدبخش هستند، مناسب است. همچنین، برای کسانی که دغدغه‌هایی چون خانواده، عشق، رنج و امید را در زندگی خود تجربه می‌کنند، این مجموعه می‌تواند همدلانه و تأثیرگذار باشد.

بخشی از کتاب نغمه ‌های بی‌ قراری

«در دلم نوریست. شعله‌ور. بی‌باک و جوان خودشناسی راه و نوری روشن شد ناگهان گر فتادم از ره. یا که گم شد راه من باز برخیزم قوی‌تر از میان این گرد و نان قدر خود دان. تا شوی چون کوهی استوار کی شود دریا به موجی. بشکند ای جوان با توکل. با تلاش. با امید و با یقین می‌سرایم نغمه‌ای با شور از امید جاودان هر که گوید: آنیست ممکن". گوش مسپار با اراده. ما می‌توانیم. شو به سوی کاروان خود بساز آینده را با قلم با فکر و جان اعتماد کن بر خودت. ای رفیق مهربان اعتماد بر خویشتن. گنجی است بس گران هر که یابد این گهر پادشاه است بر جهان»

آموزش فهم قرآن در دوره سوم رشد (کتاب سوم)
احمدرضا اخوت
Ten Wishes
غلامرضا حیدری ابهری
روستاییان دیروز، شهرنشینان امروز
عبدالرضا جراحی
ترجمه عرایس البیان فی حقایق القرآن (جلد پنجم)
روزبهان بقلی شیرازی
نامه های جین آستن...
جین آستن
در یاد تو خواهم ماند
هما مهرآبادی
داستان های آخرت (جلد سوم)
سیدعلی موسوی جابری خرمشهری