کتاب پسر اسرارآمیزش
معرفی کتاب پسر اسرارآمیزش
کتاب پسر اسرارآمیزش (Her Secret Son) نوشته هانا مری مک کینن، داستانی پرتنش دربارهی خانواده، سوگ و رازهای پنهان است. ماجرا از مرگ ناگهانی گریس آغاز میشود و پس از او، زندگی همسر و پسرش، جاش و لوگان، را دنبال میکند؛ پدر و پسری که پیوندشان خونی نیست اما عاطفهی عمیقی میانشان شکل گرفته است. نشر ثالث این رمان را با ترجمه تهمینه کریمی منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پسر اسرارآمیزش
کتاب پسر اسرارآمیزش اثر هانا مری مک کینن، درامی پرکشش و عاطفی است که به واکاوی مفهوم پدری فراتر از پیوندهای خونی میپردازد. داستان با فروپاشی ناگهانی دنیای جاش آغاز میشود؛ مردی که نهتنها باید با سوگ مرگ شریک زندگیاش کنار بیاید، بلکه در موقعیتی لرزان و حساس قرار میگیرد تا از کودکی محافظت کند که قانوناً هیچ نسبتی با او ندارد. مک کینن با مهارتی خاص، وحشت ازدستدادن حضانت را با اندوه فقدان گره میزند و خواننده را در تعلیقی اخلاقی و حقوقی قرار میدهد.
ساختار روایی کتاب بر پایهی شبکهای از روابط انسانی بنا شده که جاش را در این مسیر دشوار همراهی یا به چالش میکشند. از وکیل سختگیر گرفته تا همسایهای که شاهد روزمرگیهای آنهاست، هر شخصیت قطعهای از پازل گذشتهی مبهم گریس را حمل میکند. کتاب با پیشروی در فصلهای مختلف، از یک درام خانوادگی به سوی یک معمای روانشناختی حرکت میکند؛ جایی که جاش متوجه میشود برای حفظ پسرش، باید با رازهایی روبهرو شود که گریس سالها برای پنهان کردنشان تلاش کرده بود. پسر اسرارآمیزش تصویری گزنده از این واقعیت است که گاهی عشق، برای نگاه داشتن یک خانواده کافی نیست و رویارویی با حقیقت، بهایی سنگین و گریزناپذیر دارد.
خلاصه داستان پسر اسرارآمیزش
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در پسر اسرارآمیزش، جاش پس از مرگ ناگهانی گریس با دنیایی روبهرو میشود که در آن باید همزمان سوگوار شریک زندگیاش باشد و نقش تنها والد برای لوگان را بر عهده بگیرد. او که سالها مثل یک پدر کنار لوگان بوده، حالا میفهمد از نظر قانونی هیچ جایگاهی ندارد و همین موضوع، ترس از ازدستدادن پسر را در او تشدید میکند. جاش درگیر تشریفات خاکسپاری، فشارهای کاری و مراقبت از لوگان است و در عین حال باید با پرسشهای کودکانه اما سنگین او دربارهی مرگ و غیبت مادر روبهرو شود. مراجعه به وکیل برای پیگیری حضانت، جستوجو برای یافتن گواهی تولد لوگان و تلاش برای پیداکردن والدین گریس، او را با بخشهایی از گذشتهی گریس مواجه میکند که هرگز از آنها خبر نداشته است. کتاب بر این تنش متمرکز است که جاش تا کجا میتواند برای حفظ لوگان بجنگد و چه چیزهایی را در این مسیر کشف یا قربانی کند.
چرا باید کتاب پسر اسرارآمیزش را بخوانیم؟
این داستان تصویری نزدیک از سوگ، والدبودن و اضطراب ازدستدادن نشان میدهد و در دل یک موقعیت پرتعلیق، به احساسات متناقض یک پدر غیربیولوژیک میپردازد. خواندن این کتاب برای دنبالکردن کشف تدریجی رازهای گریس، فهم پیچیدگیهای حضانت و دیدن رابطهی ظریف جاش و لوگان جذاب است.
خواندن کتاب پسر اسرارآمیزش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن پسر اسرارآمیزش به دوستداران رمانهای احساسی، داستانهای خانوادگی پر از راز، و کسانی که به موضوعاتی مثل حضانت، سوگ و پیوندهای عاطفی علاقه دارند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب پسر اسرارآمیزش
«میگویند آدمهای خوششانس، لحظههای باورنکردنی و سرنوشتسازی را تجربه میکنند؛ لحظههایی که در کمتر از یک ثانیه همه چیز دستخوش تغییر میشود. مثلاً لحظهای که کنار غریبهای نشستهای، همان که بعدها او را عشق زندگیات مینامی، یا شاهد تولد نوزادی هستی که پیشتر، از بارداری والدینش قطع امید شده، یا فرصت به دست آوردن تعطیلات غیرمنتظره، درست همان روز که رئیس آنفلوآنزا گرفته، یا شروع به کاری که تا آن زمان رؤیایی بیش نبوده و مواردی از این دست. ولی آدمهایی مثل من لحظههای تأسفباری را از سر میگذرانند. تصور ما بر این است که بیش از سهم عادلانهمان شانس آوردهایم! تیرهروزی به اندازۀ کافی به همه میرسد. از این که روز دیگری بدون بدشانسی سپری شود، تسلای خاطر پیدا میکنیم؛ چون سرنوشت تا حد ممکن بازی درآورده تا بدانیم چقدر دوام میآوریم و انعطافپذیر هستیم؛ درست پیش از این که بشکنیم و میلیونها تکه شویم.»
کتاب فوقالعاده ای بود،تا آخر من رو میخکوب کرد، البته البته به نظر به بعضی از شخصیت ها و پایان ب خیلی واقعیت ها مثل داستان فیلییسیا پرداخته نشد
جذاب، پرکشش و هیجان انگیز. این داستان رو از دست ندید. راه خطیر یک مرد برای کشف آنچه در زندگی همسر و فرزندخوندهاش گذشته.