کتاب معجزه رفاقت یوسف بهمن آبادی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب معجزه رفاقت

کتاب معجزه رفاقت

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب معجزه رفاقت

کتاب «معجزهٔ رفاقت» نوشتهٔ یوسف بهمن‌آبادی اثری داستانی است که نشر سفیر خرد آن را منتشر کرده است. این کتاب با روایت ماجرایی ساده و کودکانه، به اهمیت دوستی و همکاری میان شخصیت‌های حیوانی می‌پردازد و تلاش می‌کند مفاهیم انسانی را در قالب داستانی جذاب و آموزنده برای مخاطبان خود بازگو کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب معجزه رفاقت

در «معجزهٔ رفاقت» یوسف بهمن‌آبادی داستانی کودکانه و آموزنده را روایت کرده است که محوریت آن بر دوستی، همدلی و کمک به یکدیگر قرار دارد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و با شخصیت‌هایی چون خرس، سنجاب و زنبورها، مفاهیمی چون مهربانی، گذشت و همکاری را به تصویر کشیده است. روایت کتاب با زبانی ساده و توصیف‌های ملموس، دنیای حیوانات را به بستری برای آموزش ارزش‌های انسانی تبدیل می‌کند. ساختار کتاب خطی و روایی است و اتفاقات به‌صورت پیوسته و با تمرکز بر روابط میان شخصیت‌ها پیش می‌رود. این اثر برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است و تلاش دارد با داستانی سرگرم‌کننده، پیام‌هایی اخلاقی و اجتماعی را منتقل کند.

خلاصه کتاب معجزه رفاقت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با بیدارشدن خرسی پشمالو از خواب زمستانی آغاز می‌شود. او که هوس عسل کرده، راهی جنگل می‌شود تا کندوی عسلی پیدا کند. پس از جست‌وجوی فراوان و ناکامی، به یاد دوستش سنجاب می‌افتد و به سراغ او می‌رود. سنجاب با خوش‌رویی از خرس استقبال می‌کند و تصمیم می‌گیرند با هم به دنبال کندوی عسل بگردند. در مسیر، با زنبورها روبه‌رو می‌شوند که به دستور ملکه از کندو محافظت می‌کنند. سنجاب با ملکه گفت‌وگو می‌کند و در نهایت، ملکه اجازه می‌دهد خرس مقداری عسل بردارد. پس از این ماجرا، خرس و سنجاب به راه خود ادامه می‌دهند تا به خانهٔ دوست سنجاب برسند. آنجا متوجه می‌شوند که خطری دوست سنجاب را تهدید می‌کند و با همکاری هم، جان او را نجات می‌دهند. در پایان، دوستی و همکاری میان شخصیت‌ها باعث می‌شود همه به خواسته‌های خود برسند و تجربه‌ای شیرین از رفاقت را به یاد بسپارند.

چرا باید کتاب معجزه رفاقت را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و صمیمی، اهمیت دوستی، همکاری و همدلی را به‌خوبی نشان می‌دهد. شخصیت‌های حیوانی و ماجراهای آن‌ها بستری مناسب برای آموزش غیرمستقیم ارزش‌های انسانی به کودکان فراهم می‌کند. «معجزهٔ رفاقت» نه‌تنها سرگرم‌کننده است، بلکه به مخاطب یادآوری می‌کند که در کنار هم بودن و کمک به یکدیگر، می‌تواند مشکلات را آسان‌تر کند و لحظات خوشی را رقم بزند.

مطالعهٔ این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های حیوانات علاقه دارند و والدینی که به‌دنبال کتاب‌هایی با پیام‌های اخلاقی و اجتماعی برای فرزندان خود هستند، مناسب است. همچنین برای مربیان و آموزگاران که می‌خواهند مفاهیم دوستی و همکاری را به زبان داستان به کودکان آموزش دهند، گزینهٔ خوبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب معجزه رفاقت

«خرس پشمالو از مسیر کوه گذشت و با خودش شعر می‌خواند: «خورشید زیبا روی اسمون نورش می‌تابه روی سرهامون دارم می‌رم به جنگل تا بخورم کمی عسل من عاشق عسلم دنبال یک کندوام» راه زیادی رفت. اما نه کندوی عسلی به چشمش خورد و نه عطر آن را حس کرد. تشنه‌اش شده بود. به سمت برکه رفت. آبی خورد و نشست تا استراحتی کند. همان دم، یاد دوستش سنجاب افتاد. با خودش گفت: «باید برم سراغ سنجاب. شاید بدونه کجا کندوی عسل هست.» خرس بلند شد و به راه خود ادامه داد تا این‌که به نزدیک درخت بلوط رسید. صدا زد: «آقا سنجاب! آقا سنجاب!» سنجاب از لان‌اش بیرون آمد. با مشاهده خرس گفت: «به‌به دوست قدیمی! احوال شما؟ خوب هستید؟» سپس از بالای درخت پایین آمد و گفت: «نمی‌دونی چقدر دلم برات تنگ شده بود!»