کتاب موش پرنده رزی مک کورمیک + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب موش پرنده

کتاب موش پرنده

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب موش پرنده

کتاب الکترونیکی «موش پرنده» نوشتهٔ رزی مک کورمیک و با تصویرگری میشل پارکر، توسط مصطفی آقایی ترجمه شده و نشر مداد جادو آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی کودکانه و تخیلی است که با روایت ماجرای یک موش کوچک و آرزوهای بزرگش، به موضوعاتی چون شجاعت، دوستی و امید می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب موش پرنده

«موش پرنده» اثری داستانی و تخیلی برای کودکان است که با زبانی ساده و تصاویری رنگی، ماجرای سفر یک موش کوچک را روایت می‌کند. این کتاب در قالب داستان حیوانات، مخاطب را به دنیایی می‌برد که در آن آرزوها و رویاها، حتی برای کوچک‌ترین موجودات نیز دست‌یافتنی هستند. نویسنده، رزی مک کورمیک، با خلق شخصیت‌هایی چون موش پرنده، قورباغهٔ جادویی، گاومیش و گرگ، مفاهیمی مانند مهربانی، فداکاری و امید را در قالب ماجراهایی جذاب و آموزنده به تصویر کشیده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با یک چالش جدید برای موش همراه می‌شود و در هر مرحله، دوستی و کمک دیگران نقش مهمی در پیشبرد داستان دارد. این کتاب با تصویرگری میشل پارکر، فضای خیال‌انگیز و کودکانه‌ای را خلق کرده که برای گروه سنی ب و ج مناسب است.

خلاصه کتاب موش پرنده

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «موش پرنده» با آرزوی بزرگ یک موش کوچک آغاز می‌شود که در علفزارهای کنار رودخانهٔ درخشان زندگی می‌کند. او همیشه داستان‌هایی دربارهٔ سرزمین‌های دوردست شنیده و تصمیم می‌گیرد برای کشف آن سرزمین‌ها، خانه‌اش را ترک کند. اولین چالش، عبور از رودخانه است که با کمک یک قورباغهٔ جادویی و با پرش روی برگ، موفق به عبور می‌شود. در ادامه، موش پرنده با موش چاقی آشنا می‌شود که او را به استراحت و خوردن توت دعوت می‌کند، اما موش پرنده تصمیم می‌گیرد سفرش را ادامه دهد. در مسیر، با گاومیشی روبه‌رو می‌شود که بینایی‌اش را از دست داده و موش پرنده با بخشیدن بینایی خود به او، باعث بازگشت قدرت دید گاومیش می‌شود. سپس با گرگی مواجه می‌شود که حس بویایی‌اش را از دست داده و موش پرنده این بار حس بویایی خود را به گرگ می‌بخشد. با وجود از دست دادن دو حس مهم، موش پرنده به مسیرش ادامه می‌دهد و در نهایت با کمک قورباغهٔ جادویی، به اوج می‌رسد و به سرزمین‌های دوردست پرواز می‌کند. داستان با تأکید بر شجاعت، فداکاری و امید به پایان می‌رسد، بی‌آنکه پایان دقیق سفر موش پرنده را افشا کند.

چرا باید کتاب موش پرنده را بخوانیم؟

این کتاب با روایت ماجرای یک موش کوچک و آرزوهای بزرگش، به موضوعاتی چون شجاعت، فداکاری و امید می‌پردازد. داستان با ماجراهای متوالی و شخصیت‌های متنوع، کودکان را با ارزش‌هایی مانند دوستی، کمک به دیگران و پیگیری رویاها آشنا می‌کند. تصویرگری رنگی و فضای خیال‌انگیز کتاب، جذابیت آن را برای مخاطبان کودک دوچندان کرده است. «موش پرنده» می‌تواند الهام‌بخش کودکانی باشد که با چالش‌ها و ترس‌های خود روبه‌رو هستند و به آن‌ها نشان می‌دهد که مهربانی و امید می‌تواند مسیرهای تازه‌ای پیش رویشان بگذارد.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج مناسب است و به‌ویژه برای آن‌هایی که به داستان‌های حیوانات و ماجراهای تخیلی علاقه دارند، جذاب خواهد بود. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتاب‌هایی با پیام‌های مثبت دربارهٔ دوستی، شجاعت و فداکاری هستند، گزینهٔ مناسبی است.

بخشی از کتاب موش پرنده

«قورباغه به لبه‌ی رودخانه برگشت و پرسید: «چرا اینقدر اصرار داری که حتماً از رودخونه‌ی درخشان رد بشی؟ قراره کجا بری؟» موش کوچولو جواب داد: «می‌خوام به سرزمین‌های دوردست برم.» قورباغه گفت: «امیدوارم از حرف من ناراحت نشی! برای اينکه از این رودخونه‌ی بزرگ رد بشی و این مسیر طولانی رو بری تا به سرزمین‌های دوردست برسی، خیلی کوچولو هستی.» قورباغه برای مدت کوتاهی به موش کوچولو خیره شد و وقتی که دید موش کوچولو از دنبال قورباغه فریاد زد: «امروز روز شانسته! من یک قورباغه‌ی جادویی هستم و بهت کمک می‌کنم. سمت رو «موش پرنده» می‌ذارم. به زودی می‌تونی آنقدر بلند بری که تو عمرت نرفتی. دنبال من بیا موش پرنده تا به اون سمت رودخونه ببرمت.» وقتی که این را گفت، قورباغه و موش پرنده با هم خیلی بلند پریدند و روی یک برگ وسط رودخانه‌ی درخشان فرود آمدند. آنها روی آن برگ شناور شدند و با آن تا سمت دیگر رودخانه‌ی درخشان رفتند.»