کتاب نه هزارمین نفر (جلد دوم)
معرفی کتاب نه هزارمین نفر (جلد دوم)
کتاب الکترونیکی «نه هزارمین نفر (جلد دوم)» نوشتهٔ آرمین عالمی و منتشرشده توسط نشر پارس آوید، ادامهای بر جلد نخست این مجموعه است که در قالب داستانی معاصر و با روایتی خاطرهمحور، ماجراهای شخصیت اصلی را در دنیایی آیندهنگر و متفاوت دنبال میکند. این اثر با تمرکز بر زندگی فردی که در جامعهای با فناوریهای پیشرفته و ساختارهای اجتماعی نوین رشد یافته، به بررسی مفاهیمی چون قدرت ذهن، هویت، خانواده و جستوجوی حقیقت میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نه هزارمین نفر (جلد دوم)
«نه هزارمین نفر (جلد دوم)» از آرمین عالمی، داستانی بلند و معاصر است که در قالب خاطرات روزانه روایت میشود. این کتاب در ادامهٔ جلد نخست، زندگی شخصیت اصلی را در دنیایی آیندهنگر و تکنولوژیک دنبال میکند؛ جایی که انسانها با استفاده از ابزارهای پیشرفته، ارتباطات و فعالیتهای روزمرهٔ خود را بهصورت مجازی و از راه دور انجام میدهند. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت اولشخص و بازگویی خاطرات و تجربیات شخصیت اصلی بنا شده است. در این جهان، مفاهیمی مانند خانواده، هویت، قدرت ذهن و پیوند با گذشته و تاریخ، در بستر ماجراهایی پررمزوراز و گاه ماجراجویانه به تصویر کشیده میشود. کتاب با ترکیب عناصر علمی-تخیلی، معمایی و عاشقانه، فضایی متفاوت و چندلایه خلق کرده است که مخاطب را به تامل دربارهٔ آینده، ریشهها و معنای زندگی دعوت میکند.
خلاصه داستان نه هزارمین نفر (جلد دوم)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان جلد دوم «نه هزارمین نفر» با دریافت یک دفترچه خاطرات در روز تولد شخصیت اصلی آغاز میشود؛ او در دنیایی زندگی میکند که همهٔ فعالیتها و ارتباطات انسانی بهواسطهٔ یک قطعهٔ فناورانه در خانه انجام میشود و افراد بهندرت از خانه خارج میشوند. در جشن تولد، یک قفس پرنده و نامهای مرموز به دستش میرسد که او را به ملاقات در یک رستوران فیزیکی دعوت میکند. این ملاقات، سرآغاز کشف رازهایی دربارهٔ گذشتهٔ خانواده و هویت اوست؛ پدر و مادرش سالها پیش در حادثهای جان باختهاند و او در مرکز نگهداری کودکان بزرگ شده است. مردی که خود را نزدیکترین فرد به پدرش معرفی میکند، بستهای شامل یادگارهای پدر را به او میسپارد و وعدهٔ دیدار دوباره میدهد. شخصیت اصلی با مطالعهٔ کتابهایی که از پدرش به جا مانده، به قدرتهای ذهنی و اسرار نهفته درون خود پی میبرد. او درمییابد که در گذشته، گروهی از انسانها با کشف قدرت ذهن، پیمانی سهبندی بستهاند تا این دانش را از سوءاستفاده محافظت کنند. آموزشهای ذهنی و تمرینهای ویژه، او را به مرحلهای میرساند که میتواند ذهن دیگران را بخواند، اشیا را بدون نور ببیند و حتی از چشم دیگران پنهان شود. برای ورود به مراحل بالاتر آموزش، باید مراسم سوگند و آیینی را با حضور استادان و نگهبانان برگزار کند. در ادامه، او با چالشهایی مانند کشف راز مرگ پدر، درمان بیماری مادر و حل معماهای باستانی روبهرو میشود. سفر به شهرهای تاریخی مانند پارسه، نقش رستم، هترا و پترا، جستوجوی اشیای باستانی و رمزگشایی کتیبهها، بخش مهمی از روایت را تشکیل میدهد. در کنار این ماجراها، رابطهٔ عاشقانه با دختری به نام «رز» و دغدغههای شخصی و احساسی او نیز پررنگ است. داستان با تلاش برای تکمیل یک پازل باستانی، کشف رازهای خانوادگی و ایفای نقش در بنیاد صلح جهانی، به فراز و نشیبهای تازهای میرسد که هویت و سرنوشت شخصیت اصلی را به چالش میکشد.
چرا باید کتاب نه هزارمین نفر (جلد دوم) را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب عناصر علمی-تخیلی، معمایی و عاشقانه، تجربهای متفاوت از داستاننویسی معاصر فارسی ارائه میدهد. روایت خاطرهمحور و اولشخص، مخاطب را بهطور مستقیم درگیر دغدغهها و تحولات شخصیت اصلی میکند. پرداختن به موضوعاتی مانند قدرت ذهن، هویت، پیوند با گذشته و جستوجوی حقیقت، بهویژه در بستری آیندهنگر و تکنولوژیک، فرصتی برای تامل دربارهٔ انسان و جامعهٔ آینده فراهم میآورد. همچنین، سفر به مکانهای تاریخی و رمزگشایی از اسرار باستانی، لایهای ماجراجویانه و پررمزوراز به داستان افزوده است.
مطالعهٔ این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای علمی-تخیلی، معمایی و عاشقانه مناسب است. کسانی که به روایتهای آیندهنگر، جستوجوی هویت، رمزگشایی اسرار تاریخی و ماجراهای ذهنی علاقه دارند، از این اثر لذت خواهند برد. همچنین، مخاطبانی که به دنبال داستانهایی با فضای متفاوت و چندلایه هستند، میتوانند با این کتاب ارتباط برقرار کنند.
بخشی از کتاب نه هزارمین نفر (جلد دوم)
«همیشه عاشق روزهای بلند و آفتابی تابستان بودم و موقع غروب خورشید غمگین میشدم اما حالا کم کم دارد احساسم عوض میشود و روزهایی که از آن لذت میبرم کم و کمتر میشود حالا دیگر مثل قبل از خورشید خوشم نمیآید. شاید چون گاهی شبهای قشنگی را کنار یک مرد رویایی میگذرانم از شب بیشتر خوشم آمده یا شاید یک کینه و دلخوری از روز برایم پیدا شده که اصلا به چه حقی اینجا آمده است و دوباره شروع شده است. بله دلیلش همین است. دیگر آفتاب را دوست ندارم چون دوباره آمده و تکرار شده و من را مجبور کرده یک روز تکراری جدید را شروع کنم. نمیدانم چرا اما شروع و تکرار برایم متناقض هم هستند و یک شروع تکراری بدترین چیز دنیا برای من است. بیشتر روزها با تنفر از آفتابی که مرا مجبور به یک شروع تکراری میکند بیدار میشوم. در پاسخ نگاه منتظر رز گفتم خیلی قشنگ نوشته و بلند بلند شروع کردم از اول همه جملات را خواندم. وقتی تمام شد سکوتی طولانی جریان پیدا کرد بعدش به او گفتم چند وقتی است حس میکنم چیزی دارد اذیتش میکند و احساسی ناخوشایند درونش است اما نمیدانستم حس بد چیست اما حالا که این متن را خواندم حس میکنم بهتر او را درک میکنم.»