کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم! + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم!

کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم!

گردآورنده:رحمت پوریزدی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم!

کتاب «هر چه می‌خوریم سیر نمی‌شویم!» نوشتهٔ رحمت پوریزدی و به کوشش نشر مهرتا منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از حکایت‌های کوتاه و کاربردی با محوریت آموزه‌های اخلاقی و دینی است که با بهره‌گیری از احادیث و روایات اهل‌بیت، به مسائل روزمرهٔ زندگی و رفتارهای فردی و اجتماعی می‌پردازد. کتاب در قالبی مختصر و قابل استفاده برای عموم علاقه‌مندان به معارف اسلامی و اخلاقی تدوین شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم!

«هر چه می‌خوریم سیر نمی‌شویم!» اثری در قالب ناداستان و مجموعه‌ای از حکایت‌های کوتاه است که با محوریت آموزه‌های اخلاقی و دینی، به بیان نکات تربیتی و رفتاری می‌پردازد. رحمت پوریزدی در این کتاب با گردآوری حکایت‌هایی از زندگی چهارده معصوم و نقل احادیث شیعه، تلاش کرده است مفاهیم اخلاقی را به‌صورت ملموس و قابل درک برای مخاطب بیان کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر حکایت یا روایت، با شرحی کوتاه و گاه توضیحی مختصر همراه شده تا پیام اصلی آن برای خواننده روشن شود. این مجموعه با تکیه‌بر منابع معتبر حدیثی و تاریخی، فضایی فراهم می‌کند تا خواننده با نمونه‌هایی از رفتار و گفتار پیشوایان دینی آشنا شود و آن‌ها را در زندگی روزمره به‌کار گیرد. کتاب از نظر زمانی به قرن ۱۴ هجری و فضای معاصر نزدیک است و دغدغه‌های اخلاقی و اجتماعی را با زبانی ساده و بی‌واسطه مطرح می‌کند. هر حکایت، موضوعی مستقل دارد و به‌گونه‌ای انتخاب شده که بتواند الگویی برای رفتار فردی و جمعی ارائه دهد.

خلاصه کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم!

در «هر چه می‌خوریم سیر نمی‌شویم!» مجموعه‌ای از حکایت‌ها و روایات کوتاه گردآوری شده که هرکدام به یکی از جنبه‌های اخلاقی، رفتاری یا اجتماعی انسان می‌پردازد. محور اصلی کتاب، انتقال آموزه‌های اهل‌بیت و پیامبران الهی دربارهٔ شیوهٔ درست زیستن، تعامل با دیگران و توجه به ارزش‌های انسانی است. در این مجموعه، موضوعاتی مانند قناعت، توکل، خوش‌اخلاقی، اهمیت نیت، کمک به دیگران، پرهیز از اسراف، رعایت حقوق دیگران، و نقش امید و دعا در زندگی، از خلال حکایت‌هایی کوتاه و آموزنده بیان شده‌اند. هر حکایت با نقل روایتی از یکی از معصومان یا پیامبران آغاز می‌شود و سپس با شرحی مختصر، پیام اخلاقی آن برای خواننده روشن می‌شود. برای نمونه، در یکی از حکایت‌ها، فردی از پیامبر می‌پرسد چرا با وجود خوردن غذا سیر نمی‌شود و پاسخ می‌شنود که برکت در جمع بودن و یاد خداست. در حکایتی دیگر، امام علی به اهمیت شکرگزاری و ایثار در هنگام داشتن و صبر در هنگام نداشتن اشاره می‌کند. همچنین، داستان‌هایی دربارهٔ قهرمان واقعی، خوش‌اخلاقی، پرهیز از بداخلاقی، و اهمیت نیت خالص در عمل آمده است. کتاب تلاش دارد با بیان نمونه‌های عینی و ملموس، مخاطب را به تأمل دربارهٔ رفتارهای روزمره و اصلاح آن‌ها بر اساس آموزه‌های دینی دعوت کند. پیام اصلی کتاب، توجه به ارزش‌های اخلاقی و انسانی در زندگی فردی و اجتماعی است.

چرا باید کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم! را بخوانیم؟

این کتاب با گردآوری حکایت‌ها و روایات کوتاه، فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده با نمونه‌هایی از رفتار و گفتار پیشوایان دینی آشنا شود و آن‌ها را در زندگی روزمره به‌کار گیرد. ویژگی شاخص «هر چه می‌خوریم سیر نمی‌شویم!» در انتخاب موضوعات کاربردی و ملموس است که دغدغه‌های اخلاقی و اجتماعی را به‌صورت مستقیم و بی‌واسطه مطرح می‌کند. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به بازنگری در رفتارهای فردی، تقویت ارزش‌های انسانی و الهام‌گرفتن از سیرهٔ معصومان کمک کند. همچنین، ساختار کوتاه و مستقل هر حکایت، امکان استفادهٔ آسان و تدریجی از کتاب را برای مخاطبان فراهم می‌سازد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به معارف اسلامی، آموزه‌های اخلاقی و کسانی که به‌دنبال الگوهای رفتاری از سیرهٔ اهل‌بیت هستند مناسب است. همچنین، برای نوجوانان، جوانان و خانواده‌هایی که دغدغهٔ تربیت اخلاقی دارند، مطالعهٔ این مجموعه می‌تواند مفید باشد. مربیان، معلمان و فعالان فرهنگی نیز می‌توانند از این اثر برای آموزش مفاهیم اخلاقی بهره ببرند.

بخشی از کتاب هر چه میخوریم سیر نمی شویم!

«مردی خدمت پیامبر رسید و حضرت به او فرمود: آیا می‌خواهی تو را به کاری راهنمایی کنم که به خاطر آن، خدا تو را وارد بهشت سازد؟ وی گفت: بله ای رسول خدا! بفرمایید. پیامبر فرمود: از آنچه خدا به تو عطا کرده، به دیگران عطا کن. وی گفت: اگر خودم از دیگری نیازمندتر بودم چه؟ پیامبر فرمود: پس مظلومان را یاری کن. وی گفت: اگر خودم از آن مظلوم ناتوان‌تر بودم و نمی‌توانستم برایش کاری کنم چه؟ پیامبر فرمود: نادان را راهنمایی کن. وی گفت: اگر خودم از او نادان‌تر بودم چه؟ پیامبر فرمود: پس زبانت را جز از بیان خیر خاموش نگه دار.»