معرفی و دانلود کتاب اشعار گسسته pdf + خلاصه رایگان

انتشارات کنکاش
categoryدسته‌بندی:
شعر نو، شعر معاصر

معرفی کتاب اشعار گسسته

کتاب اشعار گسسته سروده ثنا فرزانه توسط نشر کنکاش منتشر شده است. این کتاب در قالب اشعار آزاد و سپید، دغدغه‌ها و احساسات شاعر را در مواجهه با عشق، جدایی، امید و ناامیدی به تصویر می‌کشد. این کتاب با زبان و بیانی امروزی، به موضوعاتی مانند روابط انسانی، رنج‌های فردی و اجتماعی و جست‌وجوی هویت می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اشعار گسسته

کتاب اشعار گسسته سروده‌ی ثنا فرزانه، مجموعه‌ای از شعرهای معاصر است که در قالب شعر آزاد و سپید سروده شده‌اند. این کتاب در فضای ادبیات امروز ایران جای می‌گیرد و به‌ویژه به دغدغه‌های نسل جوان و تجربه‌های زیسته‌ی آن‌ها می‌پردازد. هر شعر در این اثر روایتی مستقل از احساسات و اندیشه‌های شاعر را بازتاب می‌دهد و در عین‌حال پیوندی درونی میان مضامین مختلف برقرار می‌کند.

موضوعات اصلی کتاب اشعار گسسته اثر ثنا فرزانه، حول محور عشق، جدایی، امید، ناامیدی، هویت و مسائل اجتماعی می‌چرخد. این کتاب با نگاهی انتقادی و گاه تلخ، به روابط انسانی و فرازونشیب‌های زندگی می‌نگرد و تلاش می‌کند تجربه‌های شخصی را به زبان جمعی بدل کند. این مجموعه با بهره‌گیری از تصاویر و استعاره‌های تازه، فضای ذهنی شاعر را به تصویر می‌کشد. هرشعر این مجموعه دنیایی مستقل و در عین‌حال مرتبط با دیگر اشعار کتاب دارد.

چرا باید کتاب اشعار گسسته را بخوانیم؟

کتاب اشعار گسسته با پرداختن به احساسات و تجربه‌های انسانی، فضایی فراهم می‌کند تا خواننده با دغدغه‌های شاعر همدل شود و در آینه‌ی شعرها، بخشی از خود را بازشناسد. این کتاب با مضامینی مانند عشق، جدایی، امید و رنج، به مسائل فردی و اجتماعی می‌پردازد و از خلال زبان شاعرانه، امکان تأملی تازه بر روابط انسانی و معنای زیستن را فراهم می‌آورد. اشعار این مجموعه، گاه با لحنی تلخ و گاه با امیدی پنهان، به پیچیدگی‌های عاطفی و اجتماعی اشاره دارند و خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کنند. این کتاب می‌تواند برای کسانی که به شعر معاصر و بیان احساسات عمیق علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و تأثیرگذار باشد.

خواندن کتاب اشعار گسسته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب اشعار گسسته برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، به‌ویژه کسانی که دغدغه‌های عاطفی، اجتماعی و هویتی دارند، مناسب است. این اثر همچنین برای کسانی که به‌دنبال بازتاب تجربه‌های زیسته و احساسات نسل امروز در قالب شعر هستند، انتخابی قابل‌توجه است.

بخشی از کتاب اشعار گسسته

به تو احتیاج دارم

میتوانستی شیرین باشی

ترجیح تو این بود

یار دیرین باشی»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اشعار گسسته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباشعار گسسته
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهثنا فرزانه
انتشاراتانتشارات کنکاش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۵/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.