کتاب ترانه های سروش
معرفی کتاب ترانه های سروش
کتاب الکترونیکی «ترانههای سروش» اثر «سروش عباسینژاد» مجموعهای از ترانهها و سرودههای عاشقانه و عارفانه است که نشر نظری آن را منتشر کرده است. این کتاب در سال ۱۴۰۴ و در قالبی کوتاه و جمعوجور، اشعار و ترانههایی را گردآوری کرده که هرکدام بازتابی از احساسات و دغدغههای شاعر نسبت به عشق، جدایی، انتظار و تنهاییاند. مضمون اصلی این مجموعه، تجربههای عاطفی و لحظات ناب عاشقانه است که گاه رنگی از عرفان و معنویت نیز به خود میگیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ترانه های سروش
«ترانههای سروش» نوشتهٔ سروش عباسینژاد، مجموعهای از ترانهها و اشعار کوتاه است که در قالب کتابی الکترونیکی ارائه شده است. این اثر در دستهٔ شعر معاصر فارسی قرار میگیرد و فضای آن عمدتاً عاشقانه و عارفانه است. کتاب، ساختاری ساده و بیپیرایه دارد و هر ترانه یا شعر، بهصورت مستقل و با زبانی صمیمی بیان شده است. در این مجموعه، شاعر با بهرهگیری از مضامین روزمره و احساسات شخصی، تجربههای عاطفی خود را به تصویر کشیده است. موضوعات اصلی کتاب حول محور عشق، جدایی، انتظار، دلتنگی و امید به وصال میچرخد و در برخی بخشها، اشاراتی به مفاهیم معنوی و عرفانی نیز دیده میشود. این کتاب، نمونهای از ترانهسرایی معاصر است که با الهام از زندگی و احساسات شاعر، به بیان دغدغههای انسانی و عاشقانه میپردازد.
چرا باید کتاب ترانه های سروش را بخوانیم؟
«ترانههای سروش» با گردآوری مجموعهای از ترانهها و اشعار عاشقانه، فرصتی فراهم میکند تا خواننده با لایههای مختلف احساسات انسانی، از دلبستگی و امید تا جدایی و دلتنگی، همراه شود. این کتاب، تجربهٔ زیستن در لحظههای ناب عاطفی را به تصویر میکشد و با پرداختن به موضوعاتی چون انتظار، وصال، تنهایی و حتی عرفان، امکان همذاتپنداری با شاعر را بهوجود میآورد. برای کسانی که به دنبال لمس صادقانهٔ احساسات و بازتاب آنها در قالب شعر و ترانه هستند، این مجموعه میتواند دریچهای به جهان درونی شاعر و تجربههای مشترک انسانی باشد. همچنین، تنوع موضوعی و پرداختن به فرازونشیبهای عاطفی، کتاب را به گزینهای مناسب برای علاقهمندان به شعر معاصر و ترانهسرایی تبدیل کرده است.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر و ترانههای عاشقانه و عارفانه مناسب است. کسانی که دغدغهٔ بیان احساسات، تجربهٔ عشق، جدایی، دلتنگی یا امید را دارند و به دنبال همدلی با فضای عاطفی شعر معاصر هستند، میتوانند از خواندن این مجموعه لذت ببرند. همچنین، خوانندگان جوان و دوستداران ترانهسرایی فارسی، مخاطبان اصلی این اثر بهشمار میآیند.
بخشی از کتاب ترانه های سروش
«هنوزم دل هوای با تو داره با یادت شبها خواب نداره جدون باه نگله تو اسرم بی تو از زندگی سیرم تنهات نمی ذارم » اگه تو باشی یارم یگذرم ازدنیا . اگه بمونی تو کنارم گرعی نش هلمو از تو دارم بی تو اما هوای گریه دارم بیا و بمون بامن در لحذ بی تو ابر پائیزم و می بارم آغوش تو برام مثه یه دریاست گرمی نفس هامو از تو دارم بی تو امّا هوای گریه دارم بیا و بمون بامن در لحظه بی تو ابر پائیزم و می بارم»