کتاب گربه بی گربه فرانسیس استیکلی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب گربه بی گربه

کتاب گربه بی گربه

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب گربه بی گربه

کتاب الکترونیکی «گربه بی‌گربه» نوشتهٔ فرانسیس استیکلی با تصویرگری یمانن اونیل و ترجمهٔ سمیه حیدری، توسط نشر مهرسا و با همکاری مهروماه منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان گروه سنی ب طراحی شده و داستانی دربارهٔ یک موش کوچک و ماجراجویی‌های خیال‌انگیزش در نبود گربه‌ها روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گربه بی گربه

«گربه بی‌گربه» اثری کودکانه در قالب داستان تصویری است که با محوریت شخصیت یک موش کنجکاو و بازیگوش شکل گرفته است. این کتاب با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و زبانی ساده، دنیای خیال‌پردازی و بازی را برای کودکان به تصویر می‌کشد. داستان در فضایی آرام و بی‌خطر می‌گذرد؛ جایی که خبری از گربه‌ها نیست و موش می‌تواند آزادانه به رویاهایش پر و بال بدهد. فرانسیس استیکلی در این کتاب، با همراهی تصویرگر، تلاش کرده است تا دنیای کودکانه‌ای بسازد که در آن ترس جایی ندارد و هر چیزی ممکن است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که متن و تصویر در کنار هم پیش می‌روند و هر صفحه، ماجرایی تازه و خیال‌انگیز را پیش روی کودک قرار می‌دهد. این اثر به‌ویژه برای بلندخوانی و گفت‌وگو با کودکان مناسب است و می‌تواند به رشد تخیل و اعتمادبه‌نفس آن‌ها کمک کند.

خلاصه کتاب گربه بی گربه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با موشی آغاز می‌شود که از نبود گربه‌ها در اطرافش خوشحال است. او با خیال راحت و بدون نگرانی از خطر، به بازی و خیال‌پردازی می‌پردازد. موش روی بند رخت راه می‌رود، چتر نجاتش را باز می‌کند و خودش را قهرمان ماجراهای هیجان‌انگیز می‌بیند. هر بار که به ماجرایی تازه فکر می‌کند، نبود گربه‌ها را با شادی یادآور می‌شود و همین آزادی به او اجازه می‌دهد تا نقش‌های مختلفی مثل دزد دریایی یا پرنده را تجربه کند. موش در دنیای خودش غرق می‌شود و هر چیزی که پیدا می‌کند، بهانه‌ای برای شروع یک بازی تازه است. او با اشتیاق و بی‌پروا، دنیا را از زاویهٔ نگاه خودش می‌بیند و هر لحظه را به فرصتی برای شادی و کشف تبدیل می‌کند. داستان تا پایان، بر این حس آزادی و خیال‌پردازی تأکید دارد و نشان می‌دهد که نبود ترس، چه دنیای رنگارنگ و شادی می‌تواند بسازد.

چرا باید کتاب گربه بی گربه را بخوانیم؟

این کتاب با روایت ساده و تصاویر جذاب، دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن کودک می‌تواند بدون ترس، به تخیل و بازی بپردازد. «گربه بی‌گربه» به کودکان یادآوری می‌کند که خیال‌پردازی و بازی، بخش مهمی از رشد و شادی آن‌هاست. داستان به‌گونه‌ای طراحی شده که حس امنیت و آزادی را به کودک منتقل کند و او را به کشف دنیای اطرافش تشویق کند. همچنین، این اثر می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا دربارهٔ احساسات، ترس‌ها و آرزوهای کودکان با آن‌ها گفت‌وگو کنند و فضای امنی برای بیان رویاها و نگرانی‌ها فراهم آورند.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب، به‌ویژه آن‌هایی که به داستان‌های حیوانات و ماجراجویی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای والدین، مربیان و معلمان که به‌دنبال کتابی برای تقویت تخیل و اعتمادبه‌نفس کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب گربه بی گربه

«موشی از خوشحالی با دمش گردو می‌شکست. آسمان آبی و روشن بود. روز گرم و دلپذیری بود. هیچ گربه‌ای هم آن دوروبرها نبود. روی در جای هیچ پنجولی نبود. روی زمین از خرت‌وپرت‌های گربه‌ای خبری نبود. موشی با خودش فکر کرد: آخ‌جان. امروز کیف می‌دهد خوش‌خوشک خیال‌پردازی کنم. جانمی! می‌توانم یک دل‌سیر بازی کنم. فکرش را بکن امروز حسابی خوش می‌گذرانم. حالا ببین چه‌کار می‌کنم! ببین چجوری روی طناب از این خانه به آن خانه می‌روم.»

۵۰%