تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب درآمد حرفه ای
معرفی کتاب درآمد حرفه ای
کتاب الکترونیکی «درآمد حرفهای (ثروت حقیقی را درک نمیکنی مگر؟)» نوشتهٔ سید علی علمخواه و با ویراستاری لیلا احسدی، اثری در حوزهٔ موفقیت فردی و کسبوکار است که نشر افروغ آن را منتشر کرده است. این کتاب با رویکردی داستانی و آموزنده، به بررسی مفاهیم ثروت، توانگری و قوانین ذهنی و معنوی موفقیت میپردازد و تلاش میکند مخاطب را با اصول بنیادین رشد مالی و ذهنی آشنا کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب درآمد حرفه ای
«درآمد حرفهای» اثری در دستهٔ ناداستان و خودیاری است که با بهرهگیری از روایت داستانی، مفاهیم مربوط به ثروت، موفقیت و رشد فردی را به مخاطب منتقل میکند. نویسنده، سید علی علمخواه، با استفاده از دو شخصیت خیالی به نامهای «پلوتوس» (الههٔ ثروت) و «فلورا» (الههٔ زیبایی)، مفاهیم انتزاعی و قوانین ذهنی موفقیت را در قالب گفتوگوها و ماجراهای این دو شخصیت به تصویر کشیده است. ساختار کتاب بهگونهای طراحی شده که هر فصل به یکی از قوانین یا اصول بنیادین موفقیت و ثروت میپردازد و با مثالها و تمرینهای ذهنی، خواننده را به تأمل و خودشناسی دعوت میکند. این کتاب در فضایی میان آموزههای معنوی، روانشناسی موفقیت و الهام از متون دینی و عرفانی ایرانی حرکت میکند و تلاش دارد با زبانی ساده و داستانمحور، مفاهیم پیچیده را قابل لمس سازد. «درآمد حرفهای» نهتنها به جنبههای مالی ثروت، بلکه به ابعاد ذهنی، روحی و معنوی آن نیز توجه دارد و مخاطب را به بازنگری در باورها و نگرشهایش نسبتبه پول و موفقیت دعوت میکند.
خلاصه کتاب درآمد حرفه ای
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان کتاب با معرفی شخصیت «فلورا» آغاز میشود؛ دختری که در جستوجوی معنای واقعی ثروت و هدف زندگی است. او طی یک تجربهٔ ذهنی و معنوی، با «پلوتوس» آشنا میشود؛ شخصیتی که نماد ثروت و دانایی است و نقش راهنما را برای فلورا ایفا میکند. در طول روایت، پلوتوس با طرح پرسشهایی بنیادین دربارهٔ هدف، اشتیاق، باورها و ارزشها، فلورا را به سفری درونی برای کشف قوانین جهان هستی و ثروت میبرد. هر فصل از کتاب به یکی از قوانین یا اصول موفقیت اختصاص دارد؛ از جمله قانون هدایت الهی، قانون اشتیاق و علاقه، قانون هدفگذاری، قانون باورهای بنیادی، قانون تجسم و تصویرسازی، قانون خدمترسانی، قانون شکرگزاری و قدردانی، قانون جذب، قانون مدارها و قانون تغییر نگاه. در این مسیر، فلورا با تمرینهای ذهنی و عملی، باورهای محدودکنندهٔ خود را شناسایی و اصلاح میکند و میآموزد که ثروت حقیقی تنها در پول خلاصه نمیشود، بلکه مجموعهای از سلامت، آرامش، روابط خوب و رشد معنوی است. در نهایت، کتاب تأکید دارد که رشد مالی و موفقیت پایدار، نیازمند تغییر نگرش، تمرین مداومت، مسئولیتپذیری، بخشش، خدمت به دیگران و هماهنگی با قوانین هستی است. داستان فلورا و پلوتوس، بستری برای انتقال این آموزههاست و مخاطب را به سفری ذهنی برای کشف گنج درون و تحقق توانگری دعوت میکند.
چرا باید کتاب درآمد حرفه ای را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب روایت داستانی و آموزههای عملی، مفاهیم ذهنی و معنوی ثروت را بهشکلی ملموس و قابل اجرا ارائه داده است. «درآمد حرفهای» بهجای تمرکز صرف بر تکنیکهای مالی، به ریشههای ذهنی و نگرشی موفقیت میپردازد و نشان میدهد که تغییر باورها، هدفگذاری شفاف، تجسم، شکرگزاری و خدمت به دیگران چگونه میتواند مسیر رشد مالی و شخصی را هموار کند. خواندن این کتاب فرصتی برای بازنگری در نگرش نسبتبه ثروت و کشف ارتباط میان رشد فردی و موفقیت مالی است. همچنین، با تمرینها و مثالهای کاربردی، مخاطب را به عمل و تجربهٔ شخصی دعوت میکند.
مطالعهٔ این کتاب برای علاقهمندان به رشد فردی، کارآفرینان، فعالان حوزهٔ کسبوکار، دانشجویان مدیریت و افرادی که به دنبال تغییر نگرش نسبتبه ثروت و موفقیت هستند، مفید است. همچنین، کسانی که دغدغهٔ خودشناسی، بهبود باورها و افزایش انگیزه دارند، میتوانند از آموزههای این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب درآمد حرفه ای
«پلوتوس پرسید. چرا به اینجا آمدهای. فلورا ماجرا را تعریف کرد. پلوتوس لبخندی زد و گفت هدایت الهی. هدایت الهی. پلوتوس اضافه کرد دخترم ما هر لحظه و هر آن در مواجهه با هدایت الهی هستیم. برگ درختان سبز در نظر هوشیار هر ورقش دفتریست معرفت کردگار (سعدی) فلورا که ذوقزده شده بود پرسید. پلوتوس تو میدانی که ما چرا به این دنیا آمدهایم؟ میدانی که هدف از آفرینش چیست؟ میدانی که چطور باید فهمید که در مسیر هدف خلقتت هستی یا خیر؟ و از همه مهمتر آیا میدانی که چگونه میشود جهان را به گونهای دیگر درک کرد؟ پلوتوس باز هم لبخندی زد و گفت عزیزم جهان پر از قانونمندی است که خداوند برای ادارةٌ امور جهان و مخلوقاتش آنها را خلق کرده است. جواب این پرسشها ساده است به شرط آنکه!! فلورا فوراً گفت به چه شرطی؟ پلوتوس پاسخ داد به شرط آنکه طالب باشی. همان نیرویی که تو را هدایت کرده و راهنمای تو بوده است و با آن پرسشها بیدارت کرده است. حالا که به اینجا رسیدهای نیز برای ادامة تعالیم باید طالب باشی. آیا طالب هستی؟ فلورا پاسخ داد بله حتماً میخواهم که بدانم و جهان هستی را بهشکل دیگری درک کنم. پلوتوس به فلورا گفت: من به تو کمک میکنم. حالا برو و فردا اول وقت پیش من بیا.»