تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب نیلگون همایونی من
معرفی کتاب نیلگون همایونی من
کتاب الکترونیکی «نیلگون همایونی من» نوشتهٔ ستایش مالدار اثری در قالب یادداشتهای داستانی و عاشقانه است که نشر مانیان آن را منتشر کرده است. این کتاب با نثری احساسی و توصیفی، روایتهایی کوتاه و پیوسته را در قالب نامهنگاری و دلنوشته به تصویر میکشد و به دغدغههای عاطفی و درونی نویسنده میپردازد. «نیلگون همایونی من» در دستهٔ داستانهای یادداشتگونه فارسی قرار میگیرد و با محوریت مفاهیمی چون عشق، دلتنگی و امید، تجربههای زیسته و احساسات عمیق را بازتاب میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نیلگون همایونی من
در «نیلگون همایونی من» ستایش مالدار با بهرهگیری از قالب یادداشتگونه و نامهنگاری، مجموعهای از دلنوشتهها و روایتهای کوتاه را پیش روی مخاطب قرار داده است. این کتاب در قالب ناداستان و با ساختاری آزاد، بهدور از خط روایی کلاسیک، احساسات و دغدغههای شخصی نویسنده را به تصویر میکشد. محوریت اصلی کتاب حول محور عشق، دلتنگی، فقدان و امید شکل گرفته است و نویسنده با زبانی توصیفی و گاه شاعرانه، تجربههای زیسته و عواطف خود را به مخاطب منتقل میکند. «نیلگون همایونی من» اثری است که بیش از آنکه داستانی با آغاز و پایان مشخص باشد، سفری درونی در جهان احساسات و خاطرات است. این کتاب بهگونهای طراحی شده که هر یادداشت یا نامه، قطعهای مستقل اما مرتبط با کلیت فضای عاطفی اثر بهشمار میآید. فضای کتاب سرشار از تصاویر ذهنی، خاطرات و آرزوهایی است که در قالب نامههایی به مخاطبی خیالی یا واقعی نوشته شدهاند و همین ویژگی، به آن حالوهوایی صمیمانه و شخصی بخشیده است.
خلاصه داستان نیلگون همایونی من
در «نیلگون همایونی من»، نویسنده با روایتهایی کوتاه و پیوسته، احساسات عمیق خود را نسبت به شخصیتی به نام «آبی» بیان میکند. این شخصیت، نمادی از عشق، دلتنگی و آرزوهای دستنیافتنی است که در سراسر کتاب حضوری پررنگ دارد. نویسنده در قالب نامههایی که گاه به مادر، گاه به معشوق و گاه به خود خطاب میشوند، از فرازونشیبهای زندگی، رنج دوری، امید به وصال و ترس از فراموشی سخن میگوید. دغدغههای وجودی، حسرتها و خاطرات تلخ و شیرین، در کنار توصیفاتی از طبیعت و رنگها، فضای کتاب را شکل دادهاند. هر یادداشت، قطعهای از پازل ذهنی نویسنده است که تلاش میکند با نوشتن، آرامش و معنا بیابد. در این میان، «آبی» همواره بهعنوان نقطهٔ اتکای ذهنی و عاطفی نویسنده باقی میماند؛ حضوری که گاه تسکینبخش و گاه دردآور است. کتاب با نگاهی به امید و ناامیدی، عشق و فقدان، و جستوجوی هویت فردی، مخاطب را به سفری درونی دعوت میکند که در آن، مرز میان واقعیت و خیال باریک و لغزان است.
چرا باید کتاب نیلگون همایونی من را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی مبتنیبر احساسات و تجربههای شخصی، فرصتی برای همذاتپنداری با دغدغههای عاطفی و انسانی فراهم میکند. «نیلگون همایونی من» برای کسانی که به دنبال خواندن متونی با فضای احساسی و توصیفی هستند، میتواند دریچهای به جهان درونی نویسنده و بازتابی از تجربههای مشترک انسانی باشد. این اثر با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، دلتنگی، فقدان و امید، مخاطب را به تأمل دربارهٔ روابط انسانی و معنای زیستن دعوت میکند. همچنین، ساختار آزاد و یادداشتگونهٔ کتاب، امکان خواندن آن را در هر زمان و مکانی فراهم میسازد و هر یادداشت میتواند بهتنهایی الهامبخش باشد.
مطالعهٔ این کتاب به علاقهمندان به دلنوشتهها، یادداشتهای عاشقانه و روایتهای احساسی پیشنهاد میشود. برای کسانی که دغدغهٔ بیان احساسات، تجربهٔ فقدان یا جستوجوی معنا در روابط انسانی دارند، «نیلگون همایونی من» میتواند همنشین مناسبی باشد.
بخشی از کتاب نیلگون همایونی من
«نمیدانم کجایی به چه کاری مشغول هستی اما میدانم که هستی در روح جان و جهان من. فقط امیدوارم روزی نامهی کوتاه مرا بخوانی ... آبی واقعا همه را به وجد میآورد. یادآور بیکرانهاست، نشانگر تمام ناتمامهاست؛ مرا به یاد عشق، زیبایی، غم، نداشتنها، نخواستنها و همهی فراز و نشیبهای زندگی میاندازد. البته من فقط برای احساسهای سر به فلک کشیدهی آدمیزادها مثال زدم: دریا، آسمان، پرندگان، پروانهها، گلها، چشمها و هر آنچه هنر خالق آدمیزاد است و به رنگ آبیست مرا به یاد همان نیلگون محبوب میاندازد. گمان میکنم من تکهای گمشده از آسمان هستم برای مدتی گرفتار رنجی زمینی شدهام و میدانم دیر یا زود به آسمان باز خواهم گشت؛ اما فکر کنم بقیهی زمینیها هم مانند من بیگانه کسی را همچون آبی دارند که انقدر زود موهایشان هم رنگ دندانهایشان میشود و برای رفتن به دیار باقی همچون اسب جوان بیمکث میتازند.»