کتاب ترنم سبز سکوت قاسم نظری (شهرام) + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ترنم سبز سکوت

کتاب ترنم سبز سکوت

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ترنم سبز سکوت

کتاب الکترونیکی «ترنم سبز سکوت» نوشتهٔ قاسم نظری مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر البرزفردانش آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب ۱۰۰ صفحه، شعرهایی را گردآوری کرده که دغدغه‌های عاشقانه، عارفانه و اجتماعی شاعر را بازتاب می‌دهد. «ترنم سبز سکوت» با نگاهی به احساسات انسانی، طبیعت، امید و اندوه، تلاش می‌کند لحظات ناب و تجربه‌های زیستهٔ شاعر را به زبان شعر بیان کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ترنم سبز سکوت

«ترنم سبز سکوت» از قاسم نظری، مجموعه‌ای از شعرهای نو و سپید است که در فضای معاصر فارسی سروده شده‌اند. این کتاب در قالب ناداستان ادبی و شعر، به موضوعاتی چون عشق، تنهایی، امید، اندوه، طبیعت و معنویت می‌پردازد. شاعر در این مجموعه، با بهره‌گیری از تصاویر خیال‌انگیز و زبان احساسی، تجربه‌های شخصی و جمعی را روایت می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر، دنیایی مستقل و درعین‌حال پیوسته با دیگر شعرها می‌سازد. «ترنم سبز سکوت» در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و فضای آن، آمیزه‌ای از عاطفه، تأمل و جست‌وجوی معنای زندگی است. این مجموعه، شعرهایی را در بر می‌گیرد که گاه به ستایش زیبایی‌های طبیعت و گاه به واکاوی رنج‌ها و امیدهای انسانی می‌پردازند. در کنار مضامین عاشقانه و عارفانه، نشانه‌هایی از دغدغه‌های اجتماعی و فلسفی نیز در شعرها دیده می‌شود. کتاب، با مقدمه‌ای کوتاه آغاز می‌شود که در آن شاعر از انگیزه‌ها و سپاسگزاری‌های خود سخن گفته است. قالب کلی اثر، شعر آزاد و سپید است و هر قطعه، با زبانی تصویری و گاه نمادین، احساسات و اندیشه‌های شاعر را بازتاب می‌دهد.

چرا باید کتاب ترنم سبز سکوت را بخوانیم؟

«ترنم سبز سکوت» با شعرهایی سرشار از تصویر و احساس، مخاطب را به دنیای درونی شاعر دعوت می‌کند. این کتاب، تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های انسانی را در قالب شعرهایی کوتاه و بلند به تصویر می‌کشد و با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، امید، اندوه، طبیعت و معنویت، فرصتی برای تأمل و همدلی فراهم می‌آورد. خواندن این مجموعه، امکان هم‌سفر شدن با عواطف و اندیشه‌های شاعر را به مخاطب می‌دهد و او را به بازنگری در احساسات و تجربه‌های شخصی خود دعوت می‌کند. همچنین، زبان تصویری و فضای خیال‌انگیز شعرها، لحظاتی از آرامش و اندیشه را به همراه دارد. برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، این کتاب می‌تواند نمونه‌ای از بیان احساسات و دغدغه‌های انسانی در قالبی شاعرانه باشد.

این کتاب برای دوست‌داران شعر معاصر فارسی، علاقه‌مندان به مضامین عاشقانه، عارفانه و اجتماعی، و کسانی که به دنبال تجربهٔ احساسات و اندیشه‌های انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین، برای کسانی که در جست‌وجوی آرامش، تأمل و الهام از طبیعت و زندگی‌اند، «ترنم سبز سکوت» می‌تواند انتخابی ارزشمند باشد.

بخشی از کتاب ترنم سبز سکوت

«سکوت باشد و آرامش و من در باغ پر اندیشه‌ی چشمانت و میان بوته‌های رنگ شب گرفته در مژگان سر به فلک کشیده سیاهت من باشم و خیال رویت در فضایی پر ابهام به یاد ساحل آغوش قوانای تو آن هنگام که عشق بازوان قدرتمند خویش را می‌گستراند و مرا می‌خواند....»