تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب شکوفایی درون با عزت نفس
معرفی کتاب شکوفایی درون با عزت نفس
کتاب الکترونیکی «شکوفایی درون با عزتنفس (تمرینها و تکنیکهای عملی برای تبدیل عزتنفس به نیرویی قدرتمند همراه با داستانهای الهامبخش)» نوشتهٔ علی عموشعبانی و با ویراستاری فاطمه شکرانی، توسط نشر نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این کتاب به موضوع عزتنفس و خودسازی میپردازد و با ارائه تمرینها و تکنیکهای کاربردی، تلاش میکند راهکارهایی برای تقویت عزتنفس و رشد فردی ارائه دهد. داستانهای واقعی و نقلقولهای الهامبخش نیز در کنار تمرینها، به خواننده کمک میکنند تا مفاهیم کتاب را بهتر درک کند و در زندگی روزمره به کار گیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شکوفایی درون با عزت نفس
«شکوفایی درون با عزتنفس» اثری در حوزهٔ خودسازی و روانشناسی کاربردی است که بهصورت ناداستان و با ساختاری آموزشی تدوین شده است. علی عموشعبانی در این کتاب، با تکیهبر تجربیات شخصی و پژوهشهای روز، مفاهیم عزتنفس را بهزبان ساده و با مثالهای ملموس شرح داده است. کتاب از فصلهای متعددی تشکیل شده که هرکدام به یکی از جنبههای عزتنفس میپردازد: از تعریف و اهمیت عزتنفس گرفته تا نقش ارزشهای شخصی، پذیرش آسیبپذیری، کنترل گفتوگوهای درونی منفی، رهایی از کمالگرایی و تأثیر روابط اجتماعی. ساختار کتاب بهگونهای است که هر فصل با توضیح نظری آغاز میشود و سپس تمرینهای عملی و داستانهای واقعی از افراد موفق را ارائه میدهد. این رویکرد باعث میشود خواننده نهتنها با مفاهیم نظری آشنا شود، بلکه ابزارهای عملی برای تغییر و رشد فردی در اختیار داشته باشد. کتاب با نقلقولهایی از چهرههای الهامبخش و تمرینهای روزانه، مسیر رشد عزتنفس را بهصورت گامبهگام ترسیم میکند و در پایان، نقشه راهی برای استمرار این مسیر ارائه میدهد.
خلاصه کتاب شکوفایی درون با عزت نفس
کتاب «شکوفایی درون با عزتنفس» با طرح این پرسش آغاز میشود که چرا عزتنفس و احساس ارزشمندی، با وجود اهمیت فراوان، برای بسیاری از افراد دستنیافتنی به نظر میرسد. نویسنده، علی عموشعبانی، ریشههای عزتنفس پایین را در باورهای محدودکننده، مقایسههای اجتماعی و فشارهای بیرونی جستوجو میکند و نشان میدهد که چگونه این عوامل میتوانند فرد را از خود واقعیاش دور کنند. در ادامه، کتاب به تعریف عزتنفس و اهمیت آن در زندگی فردی و اجتماعی میپردازد و تأکید میکند که عزتنفس به معنای شناخت و پذیرش ارزش ذاتی خود است، نه غرور یا خودپسندی. سپس، تمرینهایی برای شناسایی و تغییر باورهای منفی ارائه میشود تا خواننده بتواند الگوهای ذهنی مخرب را به افکار مثبت و سازنده تبدیل کند. در فصلهای بعدی، موضوعاتی مانند خودآگاهی، خودپذیری، مواجهه با چالشها، پایبندی به ارزشهای شخصی، پذیرش آسیبپذیری، کنترل گفتوگوهای درونی منفی و رهایی از کمالگرایی بررسی میشوند. هر بخش با مثالهایی از افراد موفق و تمرینهای عملی همراه است تا خواننده بتواند مفاهیم را در زندگی خود بهکار گیرد. کتاب همچنین به نقش روابط اجتماعی، خودمراقبتی، شکرگزاری و یادگیری مداوم در تقویت عزتنفس میپردازد و در پایان، با ارائه راهکارهای سریع و جملات تأکیدی مثبت، مسیر رشد عزتنفس را جمعبندی میکند.
چرا باید کتاب شکوفایی درون با عزت نفس را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب تمرینهای عملی، داستانهای واقعی و نقلقولهای الهامبخش، فرصتی فراهم میکند تا خواننده بهصورت گامبهگام با مفاهیم عزتنفس آشنا شود و ابزارهای لازم برای تغییر نگرش و رفتار خود را بهدست آورد. «شکوفایی درون با عزتنفس» نهتنها به تبیین نظری موضوع میپردازد، بلکه با ارائه تمرینهای روزانه و تکنیکهای کاربردی، امکان تجربهٔ تغییرات ملموس را در زندگی فردی فراهم میکند. این کتاب بهویژه برای کسانی که بهدنبال رشد شخصی، افزایش اعتمادبهنفس و بهبود کیفیت روابط خود هستند، منبعی قابلاستفاده و کاربردی بهشمار میآید.
مطالعهٔ این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ رشد فردی، افزایش عزتنفس و خوددوستی دارند یا با مشکلاتی مانند خودانتقادی، کمالگرایی، اضطراب اجتماعی و کمبود اعتمادبهنفس دستوپنجه نرم میکنند. همچنین برای مشاوران، روانشناسان و مربیان رشد فردی که بهدنبال منابع آموزشی و تمرینهای عملی برای مراجعان خود هستند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب شکوفایی درون با عزت نفس
«عزتنفس، باور و احساسی است که نسبت به خود و ارزش درونیمان داریم. برخلاف تصورات رایج، عزتنفس به معنی غرور یا خودپسندی نیست؛ بلکه شناخت و پذیرش ارزش ذاتی و بیقیدوشرط خودمان است. عزتنفس قوی، به ما کمک میکند با اعتمادبهنفس بیشتری در مواجهه با چالشها قدم برداریم و با اعتماد به خویشتن، روابط و تصمیمهای خود را با اطمینان بیشتری شکل دهیم. عزتنفس بر تمامی جنبههای زندگی از عملکرد شغلی گرفته تا کیفیت روابط، تأثیر میگذارد و اهمیت آن در ایجاد تعادل و رضایت شخصی بسیار حیاتی است. یکی از موانع اصلی برای تقویت عزتنفس، باورها و الگوهای فکری محدودکنندهای است که بهطور ناخودآگاه در ذهن ما ریشه دواندهاند. این باورها اغلب از دوران کودکی یا تجربیات نامطلوب شکل گرفتهاند و میتوانند به افکاری نظیر «من بهاندازه کافی خوب نیستم» یا «نمیتوانم از عهده این کار برآیم» تبدیل شوند. در این کتاب، میآموزید که چگونه این افکار و باورهای منفی را شناسایی کنید و به چالش بکشید تا فضای لازم برای تقویت عزتنفس فراهم شود.»