تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد)
معرفی کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد)
کتاب الکترونیکی «آمیب هم میترسد (اسکوییش شماره ۶)» نوشتهٔ جنیفر ال. هولم و متیو هولم با ترجمهٔ صدیقه تاجیک و ویراستاری محبوبه کرمی توسط انتشارات قدیانی (کتابهای بنفشه) منتشر شده است. این کتاب در قالب داستان تصویری برای گروه سنی ج نوشته شده و ماجراهای شخصیت اصلی یعنی «اسکوییش»، یک آمیب کوچک، را دنبال میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد)
«آمیب هم میترسد» ششمین جلد از مجموعه داستانهای تصویری «اسکوییش» است که به زندگی روزمره و دغدغههای یک آمیب کوچک به نام «اسکوییش» میپردازد. این مجموعه با زبان طنز و تصویرگریهای جذاب، موضوعاتی مانند ترس، دوستی و پذیرش تفاوتها را برای کودکان روایت میکند. داستان در فضایی مدرسهای و خانوادگی میگذرد و شخصیتها با چالشهایی روبهرو میشوند که برای مخاطبان کودک آشناست. این جلد بهطور ویژه به موضوع ترس و مواجهه با آن میپردازد و نشان میدهد که حتی موجودات کوچک و قهرمان هم گاهی میترسند. فضای کتاب با ارجاع به فیلمهای ترسناک و واکنشهای گروه دوستان اسکوییش، حال و هوایی سرگرمکننده و آموزنده دارد.
خلاصه کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با هیجان اکران یک فیلم ترسناک جدید به نام «خرس آبی» در شهر آغاز میشود. همهٔ دوستان اسکوییش مشتاق تماشای این فیلم هستند و دربارهٔ صحنههای ترسناک آن صحبت میکنند. اسکوییش برخلاف دیگران، از تماشای فیلم میترسد و این موضوع باعث میشود مورد تمسخر دوستانش قرار بگیرد. او با احساس شرم و نگرانی از اینکه دیگران او را ترسو بدانند، تلاش میکند با ترسش کنار بیاید. در طول داستان، اسکوییش با موقعیتهایی روبهرو میشود که باید بین پذیرش ترس خود یا پنهانکردن آن یکی را انتخاب کند. در نهایت، داستان به اهمیت پذیرش احساسات و شجاعت در بیان آنها میپردازد، بدون اینکه پایان ماجرا را افشا کند.
چرا باید کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد) را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرای اسکوییش، به موضوع ترس و نحوهٔ مواجهه با آن در زندگی روزمره میپردازد. مخاطب با خواندن این داستان میتواند با احساسات خود دربارهٔ ترس آشنا شود و یاد بگیرد که ابراز ترس نشانهٔ ضعف نیست. تصویرگریهای کتاب و فضای طنزآمیز آن، تجربهٔ خواندن را برای کودکان جذابتر میکند و به آنها کمک میکند تا با موقعیتهای مشابه در زندگی خود بهتر کنار بیایند.
خواندن کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ج که با احساس ترس یا نگرانی در موقعیتهای جدید روبهرو میشوند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای صحبت دربارهٔ احساسات با کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب اسکوییش (جلد ششم؛ آمیب هم می ترسد)
«اسکوییش میترسد فیلم خرس آبی را ببیند! از یک فیلم میترسد؟ چطور ممکن است از یک فیلم بترسد؟ شنیدهام راست است! ولی خرس آبی که واقعی نیست! ایوای. آنقدر هم ترسناک نیست! فقط یک بچهترسو میترسد که یک خرس آبی مسخره دنبالش کند! ها ها ها ها ها! شنیدهای که اسکوییش ازش میترسد؟ مثل یک بچه کوچولو میترسد. نه بابا! حتی بچهکوچولوها هم از همچی فیلمی نمیترسند. خواهر کوچولوی من فیلم خرس آبی را دید و اصلاً نترسید. مگر هنوز پوشک دارد؟ ها ها ها فکر کنم. از بچهگربهها و رنگین کمانها هم میترسد! شرط میبندم میترسد! بزدل. احتمالاً آنقدر بزدل است که از گربهها هم میترسد! ضایع. خیلی خیلی ضایع. مثل یک بچه کوچولو. از گلها هم میترسد. بزدل! میترسد! آخر کی از فیلم میترسد؟ اسکوییش ترسوی ترسوا ها ها ها ها ها!...»