کتاب محتوات رو بفروش شاهین دارابی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب محتوات رو بفروش

کتاب محتوات رو بفروش

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب محتوات رو بفروش

کتاب الکترونیکی «محتوات رو بفروش» نوشتهٔ شاهین دارابی اثری در حوزهٔ بازاریابی و کسب‌وکار دیجیتال است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در ۴۲ صفحه، به بررسی مفاهیم و تکنیک‌های فروش محتوا در فضای آنلاین می‌پردازد و تلاش می‌کند با زبانی کاربردی، مسیر ورود به دنیای محتوافروشی را برای علاقه‌مندان هموار کند. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات شخصی و مشاوره‌های متعدد، راهکارهایی را برای تولید، بازاریابی و فروش محتوا ارائه داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب محتوات رو بفروش

«محتوات رو بفروش» اثری ناداستان و آموزشی است که به‌طور تخصصی به موضوع بازاریابی محتوا و فروش آن در فضای دیجیتال می‌پردازد. شاهین دارابی در این کتاب، روند شکل‌گیری صنعت محتوافروشی را از گذشته تا امروز مرور کرده و با مثال‌های ملموس، تفاوت تولید محتوا و فروش محتوا را توضیح داده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که خواننده را از مفاهیم پایه تا نکات پیشرفتهٔ بازاریابی محتوا همراهی کند. نویسنده با استفاده از روایت‌های واقعی و تجربه‌های شخصی، تلاش کرده است تا مسیر محتوافروشی را برای افراد با پیش‌زمینه‌های مختلف روشن کند. کتاب به‌صورت گام‌به‌گام، مراحل راه‌اندازی یک کسب‌وکار محتوافروشی را شرح می‌دهد و به بررسی مدل‌های مختلف فروش محتوا، از فروش مستقیم تا واسطه‌گری و فروش به کمپانی‌ها، می‌پردازد. این اثر برای کسانی نوشته شده که به‌دنبال درآمدزایی از طریق تولید و فروش محتوا هستند و می‌خواهند با اصول و استانداردهای این حوزه آشنا شوند.

خلاصه کتاب محتوات رو بفروش

کتاب «محتوات رو بفروش» با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا محتوا در زندگی روزمرهٔ انسان‌ها چنین جایگاه مهمی پیدا کرده است. شاهین دارابی با اشاره به نقش محتوا در زندگی دیجیتال امروز، توضیح می‌دهد که هر فرد، چه آگاهانه و چه ناخودآگاه، بخش بزرگی از زمان خود را صرف مصرف محتوا می‌کند و در این میان، فرصت‌های درآمدزایی قابل‌توجهی برای تولیدکنندگان محتوا به‌وجود آمده است. در ادامه، نویسنده تفاوت میان تولید محتوا و فروش محتوا را شرح می‌دهد و تأکید می‌کند که برای موفقیت در این مسیر، باید چهار استاندارد اصلی رعایت شود: هدفمندی، مخاطب‌محوری، وضوح پیام و وجود فرایند فروش. کتاب با مثال‌هایی از دنیای واقعی، مدل‌های مختلف محتوافروشی را معرفی می‌کند؛ از فروش به کمپانی‌ها و فروش مستقیم به مردم، تا واسطه‌گری و فروش محتوای خاص یا کپی. در بخش‌های بعدی، مراحل راه‌اندازی یک مغازهٔ محتوافروشی به‌صورت گام‌به‌گام توضیح داده شده است. این مراحل شامل شناخت فردی و علاقه‌ها، انتخاب موضوع مناسب و بدون تاریخ مصرف، تحلیل بازار و تقاضا، پیداکردن شریک تجاری (پلتفرم مناسب)، شناخت رقبا، انتخاب مکان عرضهٔ محتوا، برنامه‌ریزی تولید و فروش محتوا و درنهایت ساخت محتوا براساس نیاز مخاطب است. کتاب به اهمیت شناخت نیازهای جامعه و استفاده از ابزارهای جست‌وجو و هوش مصنوعی برای کشف تقاضا اشاره کرده و راهکارهایی برای تولید محتوای آموزشی، تبلیغاتی، عمومی و سرگرمی ارائه داده است. نویسنده تأکید دارد که موفقیت در محتوافروشی نیازمند برنامه‌ریزی، شناخت دقیق بازار و مخاطب و تولید محتوای ارزشمند و هدفمند است.

چرا باید کتاب محتوات رو بفروش را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی کاربردی و تجربه‌محور، مسیر ورود به دنیای محتوافروشی را برای افراد علاقه‌مند به کسب درآمد از تولید محتوا روشن می‌کند. «محتوات رو بفروش» نه‌تنها به مفاهیم پایه و مدل‌های مختلف فروش محتوا می‌پردازد، بلکه با مثال‌های واقعی و راهنمایی‌های عملی، به خواننده کمک می‌کند تا اشتباهات رایج را بشناسد و از آن‌ها دوری کند. اثر حاضر، ابزارها و تکنیک‌هایی را معرفی می‌کند که برای موفقیت در بازار رقابتی محتوا ضروری هستند و به خواننده نشان می‌دهد چگونه می‌توان با شناخت نیاز بازار و انتخاب موضوع مناسب، کسب‌وکار محتوافروشی خود را راه‌اندازی و توسعه داد.

این کتاب برای افرادی مناسب است که به‌دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار محتوافروشی یا درآمدزایی از تولید محتوا در فضای دیجیتال هستند. همچنین برای صاحبان کسب‌وکارهای کوچک، فریلنسرها، تولیدکنندگان محتوا، علاقه‌مندان به بازاریابی دیجیتال و کسانی که می‌خواهند با اصول و مدل‌های فروش محتوا آشنا شوند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب محتوات رو بفروش

«تا حالا به این موضوع فکر کردین که چرا توی دنیای امروزی؛ این‌قدر حرف از محتوا هست و همه دارن برای تولید یک محتوا تلاش می‌کتن؟ جالبه بدونین که ما بدون اينکه خودمون خبر داشته باشیم. تقریبً هفتاد درصد از روزمون» داره پیرآمون محتوا می چرخه. شاید بگین این عدد اشتباهه. ولی تصور کنین که وقتی از خواب بیدار می‌شین و روز خودتون رو شروع می‌کنین» چند ساعت توی شبکه‌های اجتماعی هستین یا چند بار توی روز اخبار می‌بینین و می‌شنوین یا چند ساعت در مورد وقایعی که توی دنیا رخ‌داده با دوستاتون صحبت می‌کنین؟ آپا شما هم جزو کسانی هستین که فکر می‌کنن محتوا به‌شکل رایگان در اختیارشونه؟ ما درواقع از همون وقتی که روزمون رو شروع می‌کنیم» مدام درحال خرید محتوا از مغازه‌های محتوافروشی هستیم: دیدن اخبان استفاده از شبکه‌های اجتماعی» استفاده از هوش مصنوعی و حتی انتقال تجربه يا دانش در مورد یک موضوع با دوستأمون؛ یعنی می‌شه این‌طوری معنی‌ش کرد که همه‌ی چیزهایی که ما توی زندگی روزمره‌مون باهاش سروکار داریم؛ یک مدل محتوا هستن.»

۲۵%