تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی
معرفی کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی
کتاب الکترونیکی «یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی (۱۱۰ مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی)» نوشتهٔ کمیل هانسون با ترجمهٔ یاسین قاسمیبجد و ویراستاری متین قاسمیبجد، توسط نشر کتاب یاسین منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ آموزش زبان انگلیسی قرار میگیرد و با تمرکز بر مکالمات روزمره، موقعیتهای واقعی زندگی را به زبانآموزان معرفی میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی
این کتاب مجموعهای از مکالمات واقعی و کاربردی به زبان انگلیسی را ارائه میدهد که هرکدام در موقعیتهای متنوعی از زندگی روزمره رخ میدهند؛ از رفتن به اورژانس و خرید در فروشگاه گرفته تا برنامهریزی برای تعطیلات یا مکالمه با همسایه. نویسنده با الهام از تجربیات شخصی خود، تلاش کرده است تا زبان انگلیسی را همانگونه که در زندگی واقعی مردم ایالات متحده استفاده میشود، به مخاطب نشان دهد. کتاب در قالب دیالوگهای کوتاه و قابل فهم، اصطلاحات و عبارات پرکاربرد را آموزش میدهد و هر مکالمه به گونهای طراحی شده که زبانآموز بتواند آن را در شرایط مشابه به کار ببرد. این اثر در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و به عنوان یک منبع خودآموز برای تقویت مهارت مکالمه انگلیسی، به ویژه برای فارسیزبانان، قابل استفاده است.
خلاصه کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی
کتاب «یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی» با ارائهٔ ۱۱۰ مکالمهٔ واقعی، زبانآموز را در موقعیتهای متنوعی قرار میدهد که هرکدام از آنها بخشی از زندگی روزمره را بازتاب میدهند. مکالمات از موقعیتهایی مانند مراجعه به پزشک، خرید، سفر، ارتباط با خدمات مشتری، برنامهریزی برای تفریح، مشکلات شغلی و حتی گفتگوهای خانوادگی تشکیل شدهاند. هر دیالوگ با هدف آموزش واژگان و اصطلاحات رایج در آن موقعیت خاص نوشته شده است. نویسنده تأکید میکند که زبان مورد استفاده در این کتاب، زبان رسمی کتابهای درسی نیست، بلکه همان زبانی است که مردم در گفتگوهای واقعی به کار میبرند. در کنار هر مکالمه، ترجمه فارسی نیز آمده تا درک بهتر و یادگیری سریعتر را ممکن کند. کتاب همچنین توصیههایی برای تمرین روزانه و تکرار مکالمات ارائه میدهد تا زبانآموز بتواند به تدریج دایرهٔ واژگان و اعتماد به نفس خود را در مکالمه افزایش دهد.
چرا باید کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر موقعیتهای واقعی و ملموس، به زبانآموز کمک میکند تا انگلیسی را همانطور که در زندگی روزمره استفاده میشود، بیاموزد. هر مکالمه فرصتی برای یادگیری اصطلاحات و عبارات پرکاربرد است و ترجمهٔ فارسی در کنار متن انگلیسی، فرآیند یادگیری را تسهیل میکند. تمرین با این مکالمات، مهارت شنیداری و گفتاری را بهبود میبخشد و زبانآموز را برای مواجهه با موقعیتهای واقعی آماده میکند.
خواندن کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که میخواهند مهارت مکالمه انگلیسی خود را در موقعیتهای واقعی تقویت کنند؛ بهویژه زبانآموزان مبتدی تا متوسط، کسانی که قصد سفر یا مهاجرت دارند، یا افرادی که به دنبال یادگیری اصطلاحات کاربردی و روزمره هستند.
فهرست کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی
- مقدمه: توضیح دربارهٔ هدف کتاب و نحوهٔ استفاده از مکالمات - مکالمه در بخش اورژانس: واژگان و جملات مرتبط با مراجعه به مراکز درمانی - تماس با پشتیبانی مشتری: نحوهٔ بیان مشکلات و درخواست کمک از خدمات مشتری - برگرداندن لباس به مغازه: اصطلاحات مربوط به خرید و بازگرداندن کالا - در دندانپزشکی: گفتگوهای رایج در مطب دندانپزشک - برنامهریزی برای سینما: هماهنگی با دوستان برای تفریح - بردن بچهها به تخت خواب: جملات روزمره در محیط خانواده - در ساحل: مکالمات مرتبط با تفریح و فعالیتهای ساحلی - سفارش پیتزا: نحوهٔ سفارش غذا و بیان ترجیحات - نوشیدنی خوردن با دوست: گفتگوهای غیررسمی و دوستانه - در اداره پست: ارسال بسته و پرسش دربارهٔ خدمات پستی - پلیس کنار جاده: مکالمات هنگام مواجهه با پلیس راهنمایی و رانندگی - قرض گرفتن از همسایه: درخواست کمک و وسایل از همسایه - سوال دربارهٔ کلاس انگلیسی: پرسش دربارهٔ ثبتنام و شرایط کلاسها - رزرو اتاق در هتل: اصطلاحات مربوط به رزرو و اقامت در هتل - در فرودگاه: گفتگوهای رایج هنگام سفر هوایی - خرید بلیط قطار: نحوهٔ خرید بلیط و پرسش دربارهٔ مسیرها - برنامهریزی تعطیلات: هماهنگی برای سفر و تعطیلات - از دست دادن شغل: گفتگو دربارهٔ مشکلات شغلی و اخراج - موقعیتهای دیگر: بیش از ۹۰ مکالمهٔ دیگر در موقعیتهای متنوع زندگی روزمره
بخشی از کتاب یادگیری مکالمه انگلیسی در زندگی واقعی
«پس شما میخواهید انگلیسی یاد بگیرید؟ این عالیه! به جای مناسبی آمدهاید. من این کتاب را نوشتهام تا به شما در فهم گفتوگوهای واقعی انگلیسی کمک کنم. این انگلیسیای نیست که در کتابهای درسی پیدا شود اما آن چیزی است که در زندگی واقعی با آن روبهرو خواهید شد. کلمات و اصطلاحات استفاده شده در این کتاب چیزهایی هستند که اگر در ایالات متحده زندگی میکردید آنها را میشنیدید. در این کتاب ۲۲۳ عبارت استفاده شده است. هر موقعیت در این کتاب چیزی است که نهایتاً شما در زندگی واقعی با آن روبهرو خواهید شد و به همین دلیل است که من از انگلیسی زندگی واقعی در این کتاب استفاده کردهام. درواقع از زندگی خودم بهعنوان منبع استفاده کردهام؛ پس بسیاری از این گفتوگوها در زندگی خودم اتفاق افتاده است. اگر در مورد کلمه یا عبارتی که استفاده شده است مطمئن نیستید آن را هایلایت کنید و در قسمت نتبرداری که در انتهای کتاب است بنویسید. سپس برای پیدا کردن معنی آن زمان بگذارید. اینطوری دایره لغات شما گستردهتر میشود. تکرار کلید عالی شدن در زبان انگلیسی است. من پیشنهاد میکنم که هر روز روی یک یا دو مکالمه تمرکز کنید. زمانی که احساس راحتی کردید، به مکالمه بعدی بروید. مثل همیشه، لذت بردن فراموش نشود!»