کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی جکی بولن + دانلود نمونه رایگان

کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی

نویسنده:جکی بولن
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی

کتاب الکترونیکی «عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی (۱۹۹ عبارت و اصطلاح انگلیسی سطح متوسط تا پیشرفته)» نوشتهٔ جکی بولن با ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و ویراستاری متین قاسمی بجد، توسط نشر کتاب یاسین منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از اصطلاحات و عبارات پرکاربرد زبان انگلیسی را برای زبان‌آموزان سطح متوسط تا پیشرفته گردآوری کرده و معادل‌های فارسی آن‌ها را نیز ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی

این کتاب مجموعه‌ای از ۱۹۹ عبارت و اصطلاح انگلیسی را در قالب مکالمات روزمره و موقعیت‌های متنوع زندگی ارائه می‌کند. هر مجموعه به یک موضوع خاص اختصاص یافته و اصطلاحات مرتبط با آن را به همراه معادل فارسی و توضیح مختصر دربرمی‌گیرد. کتاب در قالب مکالمات کوتاه، مثال‌ها و تمرین‌های ساده، زبان‌آموز را با کاربرد واقعی اصطلاحات آشنا می‌کند. نویسنده با سابقهٔ تدریس زبان انگلیسی در سطوح مختلف، تلاش کرده است تا اصطلاحات را از دل موقعیت‌های واقعی زندگی انتخاب کند تا زبان‌آموزان بتوانند آن‌ها را در مکالمات روزمره خود به کار ببرند. این اثر برای کسانی که می‌خواهند دایرهٔ واژگان و اصطلاحات خود را گسترش دهند، منبعی کاربردی به شمار می‌آید.

خلاصه کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی

این کتاب با هدف آموزش اصطلاحات و عبارات پرکاربرد انگلیسی، هر بخش را به یک موقعیت یا موضوع خاص اختصاص داده است. برای مثال، موضوعاتی مانند بدشانسی، سخنی از شیطان، عجله کردن، اضطراب داشتن، لو دادن راز، آدم تنبل و بی‌تحرک، راه‌های میان‌بر زدن، بررسی وضعیت، دچار مشکل مالی شدن، به اصل مطلب پرداختن و بسیاری موقعیت‌های دیگر در قالب مکالمات کوتاه و مثال‌های واقعی بررسی می‌شوند. در هر مجموعه، چند اصطلاح کلیدی معرفی شده و سپس با یک گفت‌وگوی نمونه، کاربرد آن‌ها در زندگی روزمره نشان داده می‌شود. پس از هر مکالمه، چند پرسش برای سنجش درک مطلب و تمرین بیشتر آورده شده است. این ساختار به زبان‌آموز کمک می‌کند تا اصطلاحات را نه فقط به صورت تئوری، بلکه در بافت واقعی و کاربردی بیاموزد و تمرین کند. کتاب همچنین معادل فارسی هر اصطلاح را ارائه می‌دهد تا یادگیری برای فارسی‌زبانان آسان‌تر شود. هدف اصلی کتاب، افزایش توانایی زبان‌آموزان در فهم و استفاده از اصطلاحات رایج انگلیسی در مکالمات روزمره و موقعیت‌های واقعی است.

چرا باید کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر اصطلاحات و عبارات واقعی و پرکاربرد، به زبان‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت مکالمه و درک شنیداری خود را تقویت کنند. با مطالعهٔ این اثر، زبان‌آموز با موقعیت‌های متنوعی روبه‌رو می‌شود که در آن‌ها می‌تواند اصطلاحات را به‌درستی به کار ببرد. همچنین، مثال‌ها و تمرین‌های کتاب باعث می‌شود یادگیری اصطلاحات از حالت حفظی خارج شده و به صورت کاربردی در ذهن باقی بماند.

خواندن کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای زبان‌آموزان سطح متوسط تا پیشرفته مناسب است؛ به‌ویژه کسانی که می‌خواهند دایرهٔ اصطلاحات و عبارات کاربردی خود را گسترش دهند و در مکالمات روزمره یا محیط‌های کاری و تحصیلی از زبان انگلیسی استفاده کنند. همچنین برای داوطلبان آزمون‌های زبان و علاقه‌مندان به یادگیری زبان انگلیسی در موقعیت‌های واقعی مفید است.

فهرست کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی

کتاب غیرداستانی است و ساختار آن بر اساس مجموعه‌هایی از اصطلاحات و عبارات شکل گرفته است. هر مجموعه به یک موضوع اختصاص دارد و شامل چند اصطلاح کلیدی، معادل فارسی، توضیح کوتاه و یک مکالمهٔ نمونه است. برخی از موضوعات اصلی عبارت‌اند از: - بدشانسی: معرفی اصطلاحات مرتبط با اتفاقات ناخوشایند و نحوهٔ بیان آن‌ها در مکالمه. - سخنی از شیطان: اصطلاحات مربوط به حضور ناگهانی افراد و واکنش به آن. - عجله کردن: عبارات مربوط به سرعت عمل و توصیه‌های مرتبط. - اضطراب داشتن: اصطلاحات بیان احساس نگرانی و راه‌های ابراز آن. - لو دادن راز: عبارات مربوط به افشای راز و اطمینان دادن به حفظ اسرار. - آدم تنبل و بی‌تحرک: اصطلاحات توصیف افراد کم‌تحرک و توصیه‌های سلامتی. - راه‌های میان‌بر زدن: عبارات مربوط به انجام کارها به روش‌های سریع‌تر یا غیرمعمول. - دچار مشکل مالی شدن: اصطلاحات مرتبط با مشکلات مالی و بیان نگرانی‌های اقتصادی. - به اصل مطلب پرداختن: عبارات برای ورود مستقیم به موضوع اصلی در مکالمات. هر فصل با یک مکالمهٔ نمونه و تمرین‌هایی برای تثبیت یادگیری همراه است.

بخشی از کتاب عبارات و اصطلاحات مفید و کاربردی انگلیسی

«جن: دوست من خیلی غذا می‌خورد اما با وجود اینکه سنش بالا می‌رود، هنوز اضافه وزن پیدا نمی‌کند. این واقعاً مرا متعجب می‌کند. لیندا: خوش‌شانس است. من خیلی کم غذا می‌خورم اما باز هم باید مراقب وزنم باشم. البته سعی می‌کنم غذاها را با انواع مختلف سالاد هیجان‌انگیز کنم. البته این هم کسل‌کننده می‌شود. فقط تا حدی می‌توان با کاهو و گوجه‌فرنگی تنوع ایجاد کرد، درست است؟ جن: چه بدشانسی‌ای! من هر چیزی که بخواهم می‌خورم اما همسرم متوجه می‌شود که چه زمانی شروع به خوردن بیش از حد غذای ناسالم می‌کنم! و اگر با خودم روراست باشم، شلوارهایم هم درست اندازه‌ام نیستند!»