تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید
معرفی کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید
کتاب الکترونیکی «دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید: یک کار در هر زمان برای گرفتن بهترین نتیجه» نوشتهٔ تاچر واین و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و مهدی صفایی خرم، اثری در حوزهٔ توسعه فردی و مدیریت توجه است که توسط نشر زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب با رویکردی کاربردی، به بررسی اهمیت تمرکز بر یک فعالیت در هر زمان میپردازد و راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی در دنیای پرحواسپرتی امروز ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید
این کتاب در دورهای نوشته شده که نویسنده با چالشهای شخصی و جهانی، از جمله پاندمی کرونا و مشکلات سلامتی، روبهرو بوده است. دغدغهٔ اصلی کتاب، پاسخ به این پرسش است که چگونه میتوان در دنیای شلوغ و پر از محرکهای بیرونی، توجه را به امور واقعاً مهم معطوف کرد. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و پژوهشهای روز، به این نتیجه رسیده که انجام همزمان چند کار، نهتنها بازدهی را افزایش نمیدهد، بلکه منجر به استرس و کاهش کیفیت زندگی میشود. کتاب «دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید» با معرفی دوازده فعالیت کلیدی روزمره، تلاش میکند نشان دهد که تمرکز بر یک کار در هر زمان، راهی برای رسیدن به آرامش، رضایت و بهرهوری بیشتر است. این اثر با مثالهای ملموس و توصیههای عملی، خواننده را به بازنگری در عادات روزانه و انتخاب آگاهانهتر در مصرف توجه دعوت میکند.
خلاصه کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید
این کتاب با طرح این ایده آغاز میشود که در دنیای امروز، انجام چند کار به طور همزمان به یک عادت تبدیل شده است؛ عادتی که به جای افزایش کارایی، باعث پراکندگی ذهن و کاهش کیفیت زندگی میشود. نویسنده با مرور تجربیات شخصی، از جمله مواجهه با بیماری، بحرانهای خانوادگی و فشارهای شغلی، به این نتیجه میرسد که تمرکز بر یک فعالیت در هر زمان، کلید عبور از بحرانها و افزایش رضایت است. در ادامه، کتاب به معرفی دوازده فعالیت اساسی میپردازد که هرکدام نیازمند توجه کامل هستند: خواندن، راهرفتن، گوش دادن، خوابیدن، خوردن، رسیدن به مقصد، یادگیری، تدریس، بازی کردن، دیدن، خلق کردن و فکر کردن. برای هر فعالیت، نویسنده توضیح میدهد که چگونه تمرکز بر آن میتواند کیفیت تجربه را افزایش دهد و چه موانعی بر سر راه تمرکز وجود دارد. همچنین، راهکارهایی برای تقویت عادت تمرکز و مقابله با حواسپرتیهای رایج ارائه میشود. کتاب تأکید میکند که تمرین تمرکز بر یک کار، نهتنها به انجام بهتر همان فعالیت کمک میکند، بلکه این مهارت به سایر جنبههای زندگی نیز سرایت میکند و به تدریج، فرد را به سمت زندگی متعادلتر و رضایتبخشتر هدایت میکند.
چرا باید کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر موضوع مدیریت توجه و مقابله با حواسپرتی، به دغدغهای پاسخ میدهد که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن مواجهاند. با ارائهٔ مثالهای واقعی و تمرینهای عملی، «دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید» به خواننده کمک میکند تا عادت انجام چند کار همزمان را کنار بگذارد و کیفیت حضور در لحظه را تجربه کند. این اثر برای کسانی که به دنبال افزایش بهرهوری، کاهش استرس و بهبود کیفیت روابط و سلامت روان هستند، میتواند نقطهٔ شروعی برای تغییر باشد.
خواندن کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که احساس میکنند در زندگی روزمره دچار پراکندگی ذهن و کاهش تمرکز شدهاند. همچنین برای کسانی که به دنبال راههایی برای کاهش استرس، افزایش بهرهوری، بهبود کیفیت خواب، روابط و سلامت روان هستند، توصیه میشود. دانشجویان، کارمندان، والدین و هر کسی که با چالش مدیریت زمان و توجه روبهرو است، میتواند از مطالب این کتاب بهره ببرد.
فهرست کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید
- مقدمهای بر انجام یک کار در یک زمان: معرفی فلسفهٔ تمرکز بر یک فعالیت و بررسی ریشههای انجام چند کار همزمان در زندگی مدرن. - هنر و علم فعالیت با تمرکز: توضیح تفاوت انجام یک کار با تمرکز و انجام چند کار همزمان، و بررسی تأثیرات فناوری بر توجه انسان. - دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام شوند: 1. خواندن: اهمیت تمرکز در مطالعه و تأثیر آن بر ذهن و آرامش. 2. راهرفتن: نقش پیادهروی آگاهانه در ارتباط بدن و ذهن. 3. گوش دادن: تقویت ارتباطات انسانی از طریق گوش دادن فعال. 4. خوابیدن: تأثیر خواب با کیفیت بر بازسازی ذهن و بدن. 5. خوردن: تجربهٔ آگاهانه غذا خوردن و توجه به فرآیند تغذیه. 6. رسیدن به مقصد: لذت بردن از مسیر و حضور در لحظه هنگام سفر یا رفتوآمد. 7. یادگیری: تمرکز بر یادگیری و استفاده از ظرفیتهای ذهنی. 8. تدریس: انتقال دانش با حضور ذهن و تمرکز. 9. بازی کردن: اهمیت بازی و استراحت برای بازسازی انرژی. 10. دیدن: تمرین توجه به جزئیات و کلیات محیط اطراف. 11. خلق کردن: تجربهٔ آفرینش و لذت از فرآیند خلاقیت. 12. فکر کردن: ارزش تفکر عمیق و متمرکز برای حل مسائل و رشد فردی. در هر فصل، راهکارها و تمرینهایی برای تقویت تمرکز و مقابله با حواسپرتی ارائه شده است.
بخشی از کتاب دوازده فعالیت که باید با تمرکز انجام دهید
«در سالهای اخیر زندگی ما به نظر شلوغتر شده است. تکنولوژی در هر بخشی از زندگی ما وارد شده است و تقریباً هر فردی یک گوشی هوشمند در دست یا در جیبش دارد. فشارهای اجتماعی و اقتصادی بیشتر شده است یا حداقل اینگونه به نظر میرسد که بیشتر شده است و در نتیجه همیشه حرص و طمع داریم که بیشتر به دست آوریم. من نیز مانند بسیاری از دیگر افراد در طی سالهای تلاش کردهام که بتوانم تعادلی بین شلوغی و استرس از سویی و آرامش و راحتی ایجاد کنم و برای این کار هم از روشهای مختلف مانند مراقبه و یوگا استفاده میکردم. من این تمرینها را دوست دارم اما گاهی اوقات ایجاد زمان برای انجام این کارها چندان ساده نیست. زمانی که خیلی سرم شلوغ باشد و نیاز باشد که کارهای زیادی را در مدت کوتاهی انجام دهم به یادآوردن اینکه باید مراقبه هم بکنم واقعاً آزاردهنده است حتی اگر بدانم که مراقبه میتواند به من کمک کند. در نتیجه فشار موجود به دلیل وجود مشغلههای زیاد و ذهن مشغول و تمام کارهایی که خودم دوست دارم انجام دهم انجام این تمرینها بصورت نامنظم هم سبب میشود که احساس کنم چندان خوب نیستم و یا اینکه فکر کنم که نمیتوانم زمانم را بهخوبی مدیریت نمایم. لذا بارها به این موضوع فکر کردهام که آیا راهی وجود دارد که بتوانم یک زندگی متعادل داشته باشم که هم بتوانم به کارهایی که لازم است رسیدگی کنم و هم به ورزشهایی مورد علاقهام بپردازم.»