کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید جوانا پن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

معرفی کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

کتاب الکترونیکی «چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید (دانش خود را به کلمات تبدیل کنید)» نوشتهٔ جوانا پن و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی، توسط نشر زمان تغییره منتشر شده است. این کتاب راهنمایی جامع برای افرادی است که قصد دارند تجربه‌ها، دانش یا تخصص خود را به شکل کتاب غیرداستانی درآورند. نویسنده با تکیه بر تجربه‌های شخصی و حرفه‌ای، مراحل مختلف ایده‌پردازی، نگارش، و انتشار کتاب غیرداستانی را بررسی می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

«چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید» اثری است که به دغدغه‌های نویسندگان تازه‌کار و حتی کسانی که تجربه‌ای در نوشتن ندارند، پاسخ می‌دهد. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که تولید محتوای آموزشی و خودیاری رشد چشمگیری داشته و بسیاری از افراد به دنبال راهی برای انتقال دانش و تجربهٔ خود به دیگران هستند. نویسنده با اشاره به مسیر شخصی خود، از نخستین تلاش‌ها تا تبدیل شدن به یک نویسندهٔ حرفه‌ای، تصویری واقع‌گرایانه از چالش‌ها و فرصت‌های این مسیر ارائه می‌دهد. کتاب به موضوعاتی مانند انگیزه‌های نوشتن، غلبه بر ترس و تردید، اهمیت اصالت و صداقت در روایت، و همچنین مدل‌های مختلف کسب‌وکار نویسندگی می‌پردازد. علاوه بر این، به جنبه‌های عملی مانند انتخاب موضوع، شناخت بازار هدف، ساختاردهی محتوا، و حتی بازاریابی و انتشار کتاب نیز توجه شده است. این اثر برای کسانی که به دنبال خلق اثری ماندگار یا حتی درآمدزایی از طریق نویسندگی هستند، می‌تواند راهنمایی کاربردی باشد.

خلاصه کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

این کتاب با طرح پرسش‌هایی دربارهٔ چرایی نوشتن کتاب غیرداستانی آغاز می‌شود و به خواننده کمک می‌کند تا انگیزه‌ها و اهداف خود را شناسایی کند. نویسنده تأکید می‌کند که برای نوشتن کتاب غیرداستانی، نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی یا شهرت نیست و هر فرد می‌تواند بر اساس تجربه‌ها و دانسته‌های خود اثری ارزشمند خلق کند. در ادامه، به موانع ذهنی مانند ترس، تردید و احساس ناکافی‌بودن پرداخته می‌شود و راهکارهایی برای عبور از این موانع ارائه می‌گردد. کتاب سپس به جنبه‌های عملی‌تر می‌پردازد: انواع کتاب‌های غیرداستانی معرفی می‌شوند و تفاوت میان کتاب‌های آموزشی، الهام‌بخش، روایت‌های شخصی و کتاب‌های مرجع توضیح داده می‌شود. نویسنده مدل‌های مختلف کسب‌وکار برای نویسندگان را شرح می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از کتاب به عنوان ابزاری برای درآمدزایی، ایجاد برند شخصی یا حتی توسعهٔ کسب‌وکار استفاده کرد. در بخش‌های بعدی، به انتخاب موضوع، شناخت بازار هدف، و اهمیت تحقیق و ساختاربندی محتوا پرداخته می‌شود. نویسنده توصیه می‌کند که نویسندگان باید همواره به نیازهای مخاطب توجه داشته باشند و کتاب خود را با هدف حل یک مشکل یا پاسخ به یک نیاز مشخص بنویسند. همچنین به اهمیت لحن شخصی، صداقت و روایت داستانی در کتاب‌های غیرداستانی اشاره می‌شود. در نهایت، مراحل ویرایش، انتشار و بازاریابی کتاب نیز به طور مفصل بررسی می‌شود تا نویسنده بتواند اثر خود را به دست مخاطبان برساند.

چرا باید کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید را خواند؟

این کتاب با رویکردی واقع‌بینانه و گام‌به‌گام، مسیر تبدیل ایده و دانش به کتاب غیرداستانی را روشن می‌کند. نویسنده نه‌تنها به جنبه‌های فنی و ساختاری نویسندگی می‌پردازد، بلکه به موانع ذهنی و دغدغه‌های شخصی نویسندگان نیز توجه دارد. مطالعهٔ این اثر به مخاطب کمک می‌کند تا با اعتمادبه‌نفس بیشتری وارد مسیر نویسندگی شود و با شناخت بهتر بازار و مخاطب، اثری تأثیرگذار خلق کند. همچنین، کتاب به مدل‌های مختلف درآمدزایی از طریق نویسندگی اشاره می‌کند و راهکارهایی برای انتشار و بازاریابی کتاب ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که علاقه‌مند به نوشتن کتاب غیرداستانی هستند، چه در حوزهٔ آموزش، خودیاری، خاطرات یا موضوعات تخصصی. همچنین برای کسانی که به دنبال راهی برای انتقال تجربه‌ها و دانش خود به دیگران هستند یا می‌خواهند از طریق نویسندگی کسب درآمد کنند، مفید خواهد بود. نویسندگان تازه‌کار، مربیان، مشاوران و حتی متخصصانی که قصد دارند برند شخصی خود را توسعه دهند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

بخش اول: قبل از نوشتن – ذهنیت - به بررسی دلایل نوشتن کتاب غیرداستانی، غلبه بر ترس و تردید، اهمیت اصالت و داستان شخصی نویسنده می‌پردازد. بخش دوم: قبل از اینکه بنویسید – کسب و کار - انواع کتاب‌های غیرداستانی، مدل‌های کسب‌وکار، شناخت بازار هدف، انتخاب موضوع و عنوان کتاب، و برنامه‌ریزی برای ساختار و زمان‌بندی نگارش را شرح می‌دهد. بخش سوم: نوشتن و ویرایش - جمع‌آوری و سازماندهی مطالب، تحقیق و مصاحبه، ساختاربندی کتاب، نگارش پیش‌نویس، ویرایش و همکاری با ویراستاران، و مسائل حقوقی مرتبط با نویسندگی را پوشش می‌دهد. بخش چهارم: چاپ و تولید محصول - گزینه‌های انتشار، فرمت‌بندی کتاب، قیمت‌گذاری، توضیحات فروش، دسته‌بندی و کلمات کلیدی، و تبدیل کتاب به محصولات چندرسانه‌ای را بررسی می‌کند. بخش پنجم: بازاریابی کتاب غیرداستانی - مدل‌های بازاریابی، تبلیغات، ساخت برند شخصی، ایجاد وب‌سایت و لیست ایمیل، بازاریابی محتوا و سفر بازاریابی کتاب را توضیح می‌دهد.

بخشی از کتاب چگونه کتاب غیرداستانی بنویسید

«نوشتن کتاب. کار سختی است. شما به یک دلیل نیاز دارید تا انگیزه‌تان را در این مسیر دشوار حفظ کند. چرا این موضوع آنقدر برایتان اهمیت دارد که حاضرید زمان، انرژی و شاید پول خود را صرف نوشتنش کنید؟ چه چیزی شما را به طی کردن مراحل نوشتن، انتشار و بازاریابی ترغیب می‌کند؟ این‌ها برخی از دلایلی هستند که چرا مردم کتاب‌های غیرداستانی می‌نویسند: (۱) شما تجربه خاصی کسب کرده‌اید و می‌خواهید به افراد دیگر کمک کنید تا آن‌ها نیز چنین تجربه‌ای کسب کنند. اکثر کتاب‌های غیرداستانی بدین طریق شروع می‌شوند. من کتاب تغییر شغل را برای تغییر زندگی خودم نوشتم. این کتاب به دیگران نیز کمک می‌کند تا بفهمند واقعاً می‌خواهند چه کار کنند. گاهی اوقات کتابی که از قلب ما می‌آید، می‌تواند بسیار قدرتمند باشد. به عبارت دیگر فرآیند رشد ما به شکل یک کتاب ظاهر می‌شود. (۲) شما می‌خواهید اقتدار، اعتبار و جایگاه یک متخصص را در یک زمینه خاص به دست آورید. شما کتابی می‌خواهید که اقتدار و رهبری فکری شما را نشان دهد، کسب و کارتان را تقویت کند و زمینه بحث و تبادل نظر و سایر فرصت‌های کاری یا رسانه‌ای را فراهم کند. هدف کتاب لزوما درآمدزایی نیست، بلکه این است که مردم را به سمت سایر پیشنهاداتتان سوق دهید. به این روش، «کتاب به عنوان کارت ویزیت» می‌گویند.»