تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
معرفی کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
معرفی کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کتاب الکترونیکی «صفر تا صد راهاندازی کسب و کار اینترنتی (با تولید و فروش آنلاین اطلاعات)» نوشتهٔ متیو پائولسون و ترجمهٔ ساسان جعفرنی، هانیه غفرانی و بهاره قاسمی، توسط نشر زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب به موضوع راهاندازی کسبوکار اینترنتی با تمرکز بر تولید و فروش اطلاعات دیجیتال میپردازد و راهنمایی گامبهگام برای علاقهمندان به کارآفرینی آنلاین ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
این کتاب به عنوان راهنمایی جامع برای راهاندازی کسبوکار اینترنتی، به ویژه با محوریت تولید و فروش اطلاعات دیجیتال، نوشته شده است. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی خود در زمینه کارآفرینی آنلاین، تلاش کرده تا مسیر عملی و واقعبینانهای را برای مخاطبان ترسیم کند. کتاب در سال ۱۴۰۱ منتشر شده و به دغدغههای رایج علاقهمندان به کسبوکار اینترنتی پاسخ میدهد؛ از انتخاب بازار هدف و نام برند تا راهاندازی وبسایت، بازاریابی محتوا، استراتژیهای تبلیغاتی و درآمدزایی از محصولات دیجیتال. نویسنده در مقدمه، به تفاوت این کتاب با آثار مشابه اشاره میکند و تأکید دارد که مطالب ارائهشده بر پایه تجربههای واقعی و آزمودهشده است. همچنین، به چالشها و فرصتهای مدل کسبوکار نشر مرجع پرداخته و مزایا و معایب آن را با شفافیت بیان میکند. کتاب با زبانی صریح و کاربردی، سعی دارد مسیر راهاندازی یک کسبوکار آنلاین را برای افراد با پیشزمینههای مختلف هموار کند و از افسانههای رایج درباره درآمد آسان اینترنتی فاصله بگیرد.
خلاصه کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
پیام اصلی کتاب بر این محور استوار است که راهاندازی کسبوکار اینترنتی موفق، نیازمند انتخاب بازار هدف مناسب، تولید محتوای ارزشمند و ایجاد ارتباط مؤثر با مخاطبان است. نویسنده ابتدا به اهمیت علاقه و تجربه شخصی در انتخاب بازار خاص اشاره میکند و هشدار میدهد که تمرکز بیش از حد بر بخشهای کوچک بازار میتواند رشد کسبوکار را محدود کند. در ادامه، فرآیند انتخاب نام برند، راهاندازی وبسایت و تولید محتوا به صورت مرحلهبهمرحله توضیح داده میشود. کتاب بر نقش بازاریابی محتوا، شبکههای اجتماعی و ایمیل مارکتینگ در جذب و حفظ مخاطب تأکید دارد و راهکارهایی برای درآمدزایی از طریق تبلیغات و فروش محصولات دیجیتال ارائه میدهد. همچنین، به چالشهای عملیاتی، ضرورت تشکیل تیم و ایجاد سیستمهای استاندارد برای رشد پایدار اشاره میشود. نویسنده با مثالهای واقعی و تحلیل بازارهای مختلف، نشان میدهد که موفقیت در این مسیر به تلاش مستمر، یادگیری و سازگاری با تغییرات بازار بستگی دارد.
چرا باید کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را خواند؟
این کتاب با ارائه نقشه راهی شفاف و عملی، به کسانی که به دنبال راهاندازی کسبوکار اینترنتی هستند کمک میکند تا از سردرگمی و اطلاعات متناقض موجود در فضای آنلاین فاصله بگیرند. نویسنده با تکیه بر تجربههای واقعی، مراحل کلیدی از انتخاب بازار تا درآمدزایی را به صورت کاربردی توضیح داده و به مخاطب کمک میکند تا اشتباهات رایج را بشناسد و از آنها پرهیز کند. همچنین، کتاب به مزایا و معایب مدلهای مختلف کسبوکار آنلاین اشاره میکند و تصویری واقعبینانه از مسیر کارآفرینی دیجیتال ارائه میدهد.
خواندن کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به کارآفرینی اینترنتی، افرادی که قصد دارند کسبوکار آنلاین خود را از صفر راهاندازی کنند، صاحبان مشاغل کوچک، تولیدکنندگان محتوا و کسانی که به دنبال درآمدزایی از طریق فروش اطلاعات دیجیتال هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که با چالش انتخاب بازار هدف، بازاریابی آنلاین یا ساختاردهی به کسبوکار خود روبهرو هستند، راهنماییهای مفیدی ارائه میدهد.
فهرست کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
- مقدمه: روایت تجربههای نویسنده از شروع کسبوکار آنلاین و معرفی مدل کسبوکار نشر مرجع. - فصل اول: انتخاب بازار خاص — راهنمای انتخاب بازار هدف، تحلیل رقبا، بررسی تقاضای تبلیغاتی و ارزیابی پتانسیل درآمدی. - فصل دوم: انتخاب نام برای کسبوکار — معیارهای انتخاب نام مناسب، استراتژیهای نامگذاری و نکات ثبت دامنه و برند. - فصل سوم: راهاندازی وبسایت — مراحل عملی ساخت سایت، انتخاب هاست، نصب وردپرس و نکات فنی اولیه. - فصل چهارم: استراتژی محتوا و بازاریابی محتوا — تولید محتوای هدفمند، انتخاب شبکههای اجتماعی مناسب و بهینهسازی برای موتورهای جستجو. - فصل پنجم: سایر استراتژیهای بازاریابی — گسترش لیست ایمیل، بازاریابی ایمیلی، پست مهمان و تبلیغات پولی. - فصل ششم: کسب درآمد از تبلیغات — معرفی روشهای درآمدزایی از تبلیغات و همکاری در فروش. - فصل هفتم: کسب درآمد از محصولات دیجیتال — ایدهپردازی، تولید و فروش محصولات دیجیتال و رونمایی موفق. - فصل هشتم: ایجاد سیستمها و تشکیل تیم — اهمیت ساخت تیم، استخدام و مدیریت اعضا و پیادهسازی رویههای عملیاتی. - فصل نهم: جمعبندی و برنامه عملی ۲۱ روزه برای راهاندازی کسبوکار اینترنتی.
بخشی از کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی
«سال ۱۹۹۶ بود. من در کلاس چهارم یا پنجم دبستان بودم که پدر و مادرم کامپیوتر رومیزی به عنوان هدیه کریسمس خریدند. کامپیوتری بزرگ با ویندوز ۹۵ که دارای صفحه نمایش ۱۴ اینچی، ۱۶ مگابایت رم و پردازنده ۱۳۳ مگاهرتز پنتیوم بود. پدر و مادرم به کامپیوتر تنها به چشم وسیلهای برای ایجاد فایلهای ورد، جستجوی آنلاین اطلاعات و بازی نگاه میکردند؛ اما من در آن دنیایی از فرصتها را میدیدم. در سن ۱۱ سالگی، متوجه شدم که کامپیوترها برای سالهای متمادی نقش مهمی در زندگی روزمره ما بازی میکنند و من فوقالعاده کنجکاو بودم که بدانم چه کارهای دیگری میتوانم با کامپیوترم انجام دهم. من نیز مانند سایر بچهها از کامپیوتر برای بازیهای ویدیویی استفاده میکردم. اما عشق من به تکنولوژی به بازیهای ویدیویی ختم نشد و کامپیوتر را به عنوان راهی برای خلق چیزهای دیگر میدانستم. در کودکی همیشه به ساخت وسایل با لگو و بلوک علاقه داشتم. به همین دلیل سعی کردم چیزهایی جدیدی در کامپیوتر ایجاد کنم و توانستم با یادگیری HTML و استفاده از نرمافزارهای ساده، پنج صفحه وب برای خودم ایجاد کنم که شامل دستهای از تصاویر متحرک بود.»