کتاب معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار
«معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار» کتابی از داریوش قاضی مرادی (-۱۳۵۹)، مدرس و راهنمای دورههای ترک طلایی سیگار است که به شما کمک میکند تا عادت بد سیگار کشیدنتان را به راحتی ترک کنید.
نویسنده در پیشگفتار کتاب مینویسد:
سیگار چنان آرامآرام در زندگیهای ما نفوذ پیدا کرد که خیلی از ما نتوانستیم تشخیص بدهیم که دقیقاً چه زمانی به دام نیکوتین افتادیم و موقعی هم که متوجه این موضوع شدیم نتوانستیم خودمان را از دام آن رها کنیم و با مشکلات فراوان مواجه شدیم. در پایان این کتاب خواهید فهمید که چگونه سیگاری شدید و سیگار برای شما چه کرده است. درواقع شما نمیخواستید که سیگاری بشوید. شما در دام یک شوخی فریبنده افتادهاید بدون آنکه خود بدانید.
ودر جایی دیگر میگوید:
با خواندن این کتاب به ما فرصتی داده میشود تا از پیچوخمهای وسوسه، آشفتگی و نداشتن اختیار در زندگی با موفقیت عبور کنیم.
بامطالعه این کتاب به سمت شادی، رهایی، سرور، آرامش و سلامتی هدایت میشویم.
میتوانیم پیشرفت جسمی بسیار سریعی داشته باشیم. حس بویای و چشایی ما بازمیگردد و جهان رنگ و بویی تازه به خود میگیرد.
ما دیگر نیازی نیست که هر نیم ساعت یکبار به وسوسه مصرف سیگار خودپاسخ مثبت بدهیم و خودمان را از بین میلیونها نفر انسانی که براثر مصرف سیگار هرساله جانشان را از دست میدهند جدا میکنیم.
رخوت و سستی در ما از بین میرود و احساسات شادیآفرین در ما بیدار میشود.
بهسرعت فراموش میکنیم که یک نیکوتینی بودهایم و متوجه میشویم که سالها در یک بازی فریبکارانه اسیر شد بودهایم.
دیوان ناصرالدین شاه
ناصرالدین شاه قاجار
قدرت ذهن و تجسمپریسا آقا رفیعی
زندگانی امام علی (ع)احمد احمدیبیرجندی
فصل حضورحسین نوروزی (سرخوش دماوندی)
پرتوی ایزدی بانو: جایگاه و مقام زن در ایران باستانایرج رامتین
جای پا در عمارت فرجادامیرعلی صادقی
راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعیعلیرضا صنعت خواه
سرسختزهرا علیدادیان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
سلام. آقا این کتاب ناقص هست آخر هر صفحه انگار مقداری از مطالبش حذف شده. متن کتاب از یک صفحه به صفحه بعد پیوسته نیست آدم باید حدس بزنه نویسنده چی نوشته بوده. من از این کتاب راضی نیستم لطفاً
من کتاب رو خریداری کردم اما باز نمیشه برام...
عالی