کتاب معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار داریوش قاضی مرادی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار

کتاب معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۲.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار

«معجزه ترک سیگار: اصول ساده، آسان ، علمی و کاربردی جهت رهایی از مصرف سیگار» کتابی از داریوش قاضی مرادی (-۱۳۵۹)، مدرس و راهنمای دوره‌های ترک طلایی سیگار است که به شما کمک می‌کند تا عادت بد سیگار کشیدنتان را به راحتی ترک کنید. نویسنده در پیشگفتار کتاب می‌نویسد: سیگار چنان آرام‌آرام در زندگی‌های ما نفوذ پیدا کرد که خیلی از ما نتوانستیم تشخیص بدهیم که دقیقاً چه زمانی به دام نیکوتین افتادیم و موقعی هم که متوجه این موضوع شدیم نتوانستیم خودمان را از دام آن رها کنیم و با مشکلات فراوان مواجه شدیم. در پایان این کتاب خواهید فهمید که چگونه سیگاری شدید و سیگار برای شما چه کرده است. درواقع شما نمی‌خواستید که سیگاری بشوید. شما در دام یک شوخی فریبنده افتاده‌اید بدون آنکه خود بدانید. ودر جایی دیگر می‌گوید: با خواندن این کتاب به ما فرصتی داده می‌شود تا از پیچ‌وخم‌های وسوسه، آشفتگی و نداشتن اختیار در زندگی با موفقیت عبور کنیم. بامطالعه این کتاب به سمت شادی، رهایی، سرور، آرامش و سلامتی هدایت می‌شویم. می‌توانیم پیشرفت جسمی بسیار سریعی داشته باشیم. حس بویای و چشایی ما بازمی‌گردد و جهان رنگ و بویی تازه به خود می‌گیرد. ما دیگر نیازی نیست که هر نیم ساعت یک‌بار به وسوسه مصرف سیگار خودپاسخ مثبت بدهیم و خودمان را از بین میلیون‌ها نفر انسانی که براثر مصرف سیگار هرساله جانشان را از دست می‌دهند جدا می‌کنیم. رخوت و سستی در ما از بین می‌رود و احساسات شادی‌آفرین در ما بیدار می‌شود. به‌سرعت فراموش می‌کنیم که یک نیکوتینی بوده‌ایم و متوجه می‌شویم که سال‌ها در یک بازی فریبکارانه اسیر شد بوده‌ایم.

۱۴۰۳/۰۱/۱۳

عالی