تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب من و مامانی و توت
معرفی کتاب من و مامانی و توت
معرفی کتاب من و مامانی و توت
کتاب الکترونیکی «من و مامانی و توت» نوشتهٔ زهرا خسروی و تصویرگری پریسا اکبری شهرکی، توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شده است. این کتاب کودک و نوجوان، داستانی دربارهٔ ارتباط نسلها، خاطرات خانوادگی و شیرینیهای سنتی ایرانی را روایت میکند. فضای کتاب با تصویرگریهای رنگی و زبانی ساده، برای کودکان و نوجوانان مناسب است و به موضوعاتی مانند سفر، سوغاتی و شیرینیپزی میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من و مامانی و توت
«من و مامانی و توت» داستانی کودکانه است که در قالب دفتر خاطرات روایت میشود. راوی، دختری است که قرار است همراه خانوادهاش به ایران سفر کند و برای مادربزرگش سوغاتی بیاورد. دغدغهٔ اصلی او تهیهٔ شیرینی توت برای مادربزرگ است؛ شیرینیای که هم یادآور خاطرات گذشته است و هم به دلیل بیماری دیابت مادربزرگ، انتخاب آن با حساسیت همراه است. کتاب در فضایی صمیمی و خانوادگی، به موضوعاتی مانند اهمیت سنتها، ارزش خانواده و تلاش برای خوشحالکردن عزیزان میپردازد. روایت داستان با زبان کودکانه و از زاویه دید یک کودک شکل گرفته و تصویرگریهای کتاب، فضای گرم و دوستداشتنی آن را تکمیل میکند. این اثر در مجموعه کتابهای زرافه منتشر شده و به نوعی پلی میان نسلها و فرهنگها میسازد.
خلاصه کتاب من و مامانی و توت
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با یادداشتهای دختری آغاز میشود که از شروع تعطیلات کریسمس خوشحال است و قرار است به همراه خانوادهاش به تهران سفر کند. او تصمیم میگیرد برای مادربزرگش، که دیابت دارد، سوغاتی متفاوتی تهیه کند و شیرینی توت را انتخاب میکند؛ شیرینیای که یادآور خاطرات کودکی و عید نوروز است. در مسیر تهیهٔ این سوغاتی، دخترک با چالشهایی روبهرو میشود: از پیدا کردن توت در کشور محل زندگی تا یادگیری طرز تهیهٔ آن و تلاش برای پنهانکردن سوغاتی از خانواده. او با جستوجو در اینترنت و صحبت با مادربزرگ، دستور تهیهٔ شیرینی توت را یاد میگیرد و با خلاقیت خودش، حتی جایگزینهایی برای مواد اولیه پیدا میکند. در نهایت، سفر به تهران و هدیهدادن شیرینی به مادربزرگ، لحظات شیرین و بهیادماندنی را برای خانواده رقم میزند. داستان با تاکید بر ارزش خانواده، خاطرات مشترک و لذت سادهٔ با هم بودن پیش میرود.
چرا باید کتاب من و مامانی و توت را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و صمیمی، به دغدغههای کودکان دربارهٔ خانواده، سفر و سوغاتی میپردازد و به شکل غیرمستقیم اهمیت سنتها و ارتباط نسلها را نشان میدهد. «من و مامانی و توت» فرصتی برای آشنایی با شیرینیهای سنتی ایرانی و تجربهٔ حس همدلی و خلاقیت در کودکان فراهم میکند. تصویرگریهای رنگی و فضای گرم داستان، خواننده را به دنیای کودکانه و خاطرات خانوادگی میبرد.
خواندن کتاب من و مامانی و توت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستانهای خانوادگی، سفر و فرهنگ ایرانی علاقه دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتابهایی با محوریت ارزشهای خانوادگی و سنتهای ایرانی هستند، گزینهٔ خوبی است.
فهرست کتاب من و مامانی و توت
- شروع تعطیلات و تصمیم برای سفر: معرفی شخصیت اصلی و برنامهریزی برای سفر به ایران.- دغدغهٔ سوغاتی و انتخاب شیرینی توت: روایت جستوجوی دخترک برای تهیهٔ سوغاتی مناسب برای مادربزرگ.- تلاش برای تهیهٔ شیرینی: شرح چالشها و خلاقیتهای کودک در تهیهٔ شیرینی توت و جایگزینکردن مواد اولیه.- سفر به تهران و دیدار با مادربزرگ: روایت لحظهٔ هدیهدادن شیرینی و واکنش مادربزرگ.- دستور تهیهٔ شیرینی توت: آموزش مرحلهبهمرحلهٔ تهیهٔ شیرینی توت به زبان ساده و کودکانه.
بخشی از کتاب من و مامانی و توت
«دفترخاطرات عزیزمخیلی خوشحالم. از هفتهٔ بعد تعطیلات کریسمس شروع میشود. امروز بابا بلیت سفر به ایران را گرفت. ما به تهران میرویم. به مامانی باید سوغاتی ببریم که با هدیههای همیشگی فرق داشته باشد. فکر کردم توت. توتهای سفید و شیرین و تپل مثل خودش. از همانهایی که گاهی برای عید نوروز برایمان میفرستد مامان و بابا. هر بار به مامانی میگویند که شیرینی برایش خوب نیست چون دیابت دارد؛ اما توتهای اویزلوینت را بهترم خوردنش اشکالی داشته باشد.کم کم باید دست به کار شوم. وقت زیادی ندارم. قرار است پسر و عروس و نوهام بعد از هزار سال بیایند دیدنم. تعریف از خود نباشد آنها دستپختم را دوست دارند. مثل خود شما. دلم میخواهد غذاهایی برایشان بپزم که میدانم خیلی وقت است نخوردهاند. دلم میخواهد مهمانهایم از بودن در این محلهٔ قدیمی لذت ببرند.»