تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب از خود به خدا
معرفی کتاب از خود به خدا
معرفی کتاب از خود به خدا
کتاب الکترونیکی «از خود به خدا (آغاز بیداری): مجموعه اشعار عرفانی و الهامی از دل تا دلدار» نوشتهٔ رضا کریمی (کوچیمی) و با ویراستاری لیلا (آرام) پارسامهر و حامد سعادتی بیشهسری توسط انتشارات حامیان منتشر شده است. این اثر مجموعهای از اشعار عرفانی و الهامی است که دغدغههای معنوی و سیر و سلوک روحی را در قالب شعر بیان میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب از خود به خدا
«از خود به خدا» مجموعهای از اشعار معاصر با محوریت عرفان، خودشناسی و الهامهای معنوی است. این کتاب در قالب شعر، تجربههای روحی و سفر درونی شاعر را از آشفتگی و تردید تا وصال و آرامش الهی روایت میکند. اشعار کتاب در فضایی میان سنت و نوگرایی حرکت میکنند و با زبانی ساده و بیپیرایه، مفاهیمی چون عشق الهی، جستوجوی حقیقت، رهایی از نفس و بازگشت به اصل را به تصویر میکشند. شاعر در این مجموعه، لحظات بیداری و تحول را نقطهٔ آغاز سفر معنوی میداند و با بهرهگیری از مضامین کلاسیک و الهامهای شخصی، مخاطب را به تامل درونی و بازنگری در مسیر زندگی دعوت میکند. کتاب در سالهای اخیر سروده شده و بازتابدهندهٔ دغدغههای انسان معاصر در مواجهه با معنویت و جستوجوی آرامش است. این مجموعه نه صرفاً بازگویی آموزههای عرفانی، بلکه بازتاب تجربههای زیسته و لحظات الهام شاعر است که در قالب شعر به اشتراک گذاشته شدهاند.
چرا باید کتاب از خود به خدا را خواند؟
این کتاب با گردآوری اشعار عرفانی و الهامی، فرصتی برای تامل درونی و بازاندیشی معنوی فراهم میکند. مخاطب در میان واژهها و تصاویر شاعرانه، با دغدغههای انسانی چون جستوجوی حقیقت، رهایی از آشفتگیهای ذهنی و تجربهٔ عشق الهی روبهرو میشود. «از خود به خدا» میتواند برای کسانی که به دنبال آرامش، معنا و شناخت عمیقتر از خود و جهان هستند، الهامبخش باشد و راهی برای عبور از تردیدها و رسیدن به نور و امید نشان دهد.
خواندن کتاب از خود به خدا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این مجموعه شعر برای علاقهمندان به شعر عرفانی، دوستداران ادبیات الهامی و کسانی که دغدغهٔ خودشناسی و معنویت دارند مناسب است. همچنین برای افرادی که در مسیر تحول فردی و جستوجوی آرامش ذهنی هستند، میتواند همنشین خوبی باشد.
فهرست کتاب از خود به خدا
کتاب «از خود به خدا» شامل بیش از ۹۰ بخش و شعر است که هرکدام به موضوعی از سیر و سلوک معنوی میپردازند. برخی از عناوین اصلی عبارتاند از:- آشفتگی و آغاز تحول: شروع سفر درونی و مواجهه با تردیدها و آشفتگیهای ذهنی.- راهنمای درون: دعوت به گوشسپردن به ندای درونی و الهامهای قلبی.- می الهی: تجربهٔ سرمستی و شور عشق الهی.- در میان نور و تاریکی: تقابل روشنایی و تاریکی در مسیر زندگی و معنویت.- بازگشت به درون: تاکید بر خودشناسی و بازگشت به اصل وجود.- ندای درون: شنیدن صدای حقیقت از اعماق وجود.- از غربت تا قربت: حرکت از احساس دوری تا نزدیکی به معشوق الهی.- مستی شب و بیداری روز: تجربهٔ شور و بیداری معنوی در زندگی روزمره.- نبرد درونی: مبارزه با نفس و وسوسههای درونی.- راز عالم: تامل در اسرار هستی و جایگاه انسان در جهان.- شب بیداری: لحظات خلوت و مراقبهٔ شبانه.- پند معشوق: دریافت پیامها و الهامات از معشوق الهی.- دنیای تضاد: مواجهه با تضادهای درونی و بیرونی.- سفر درونی: ادامهٔ مسیر خودشناسی و رشد معنوی.- درد عشق: تجربهٔ رنج و لذت در مسیر عشق الهی.- بازگشت معشوق: لحظات وصال و آرامش پس از جستوجو.- به سمت نور: حرکت به سوی روشنایی و امید.- آرامش جان: رسیدن به آرامش و رضایت درونی.- حکمت آینه: تامل در بازتابهای درونی و نقش خود در جهان.- عشق سوزان الهی: اوج تجربهٔ عشق و سوختن در آتش وصال.هر بخش با شعری مستقل، اما در پیوند با دیگر بخشها، سیر تحول و بیداری معنوی را روایت میکند.
بخشی از کتاب از خود به خدا
«به نام خالق جان و جهانهاای آغازگر تمام آغازها؛ ای جاریکنندهٔ کلمات در جان.از خود آغاز کردم. از سکوتی که درونم فریاد میزد و صدایی که بیرونم خاموش بود. در لحظههایی بیزمان، واژههایی آمدند. نه از من که از جایی دور و نزدیکتر از رگ گردن. این مجموعه زادهٔ لحظاتیست که کلمات از من نبودند، بلکه از جایی دیگر میآمدند. از درون جان، از جایی که فکر راه ندارد و عقل به زانو مینشیند. نامش را گذاشتم «از خود به خدا». چون هر بیت، هر واژه، قدمیست از محدودیتهای من به سوی بینهایت او. شعر کلاسیک مثل قالی بافتهشده با نقش و نگار مشخص است اما این اشعار شبیه نوریست که از شیشهٔ رنگی عبور میکند؛ گاهی یکدست، گاهی پراکنده، اما همهاش پر از معناست. کتاب «از خود به خدا» سفرنامهٔ یک روح است در مسیر شناخت؛ شناختی که از من شروع شد، از سوالها، شکها، شوقها و به جایی رسید که دیگر واژهای نماند جز او. این کتاب نه آموزش است، نه ادعا. تنها چراغیست کوچک. اگر شبراهی باشی، اگر خستهای از مسیرهای بینتیجه، اگر لحظهای از زندگی بوی حقیقت خواستی؛ این نوشتهها برای توست. نمیدانم خوانندهٔ این سطرها کیست. اما میدانم اگر این کتاب را در دست گرفتهای، پس جایی در جان تو هم همین صداها زمزمه میشوند. باشد که این کلمات، راهی شود از جان تو به نور. این کتاب را به آن نوری که در تاریکترین لحظات روشنم کرد و به تمام دلهایی که در جستوجوی خدایند تقدیم میکنم.با عشق؛ رضا کریمی»}⟩.json)