کتاب کتابخانه نیمه شب مت هیگ + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۴.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کتابخانه نیمه شب

معرفی کتاب کتابخانه نیمه شب

کتاب الکترونیکی «کتابخانه نیمه‌شب» (The Midnight Library) نوشتهٔ «مت هیگ» با ترجمهٔ هاجر شکری و ویراستاری علی یزدانی، اثری در ژانر داستانی و رمان است که توسط انتشارات درقلم و نیمکت چوبی منتشر شده است. این کتاب با محوریت زندگی، انتخاب‌ها و حسرت‌ها، داستان زنی را روایت می‌کند که در برزخ میان زندگی و مرگ، فرصت تجربهٔ زندگی‌های متفاوت را پیدا می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کتابخانه نیمه شب

«کتابخانه نیمه‌شب» اثری است که در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده و در دستهٔ رمان‌های معاصر انگلیسی قرار می‌گیرد. داستان حول محور شخصیت «نورا سید» می‌چرخد؛ زنی که در آستانهٔ ناامیدی مطلق، خود را در فضایی میان زندگی و مرگ می‌یابد. این فضا به شکل یک کتابخانه بی‌انتها تصویر شده که هر کتاب آن، دریچه‌ای به زندگی‌ای دیگر است؛ زندگی‌هایی که نورا می‌توانست با انتخاب‌های متفاوت تجربه کند. نویسنده با الهام از دغدغه‌های فلسفی و اگزیستانسیالیستی، به موضوعاتی چون پشیمانی، حسرت، معنای زندگی و امکان تغییر سرنوشت می‌پردازد. روایت کتاب با زبانی ساده و ملموس، مفاهیمی چون افسردگی، امید و جست‌وجوی معنا را در بستری داستانی و خیال‌انگیز به تصویر می‌کشد. «کتابخانه نیمه‌شب» با بهره‌گیری از عناصر فانتزی و واقع‌گرایانه، به بررسی این پرسش می‌پردازد که اگر فرصت دوباره‌ای برای انتخاب داشتیم، چه می‌کردیم و آیا واقعاً زندگی ایده‌آلی وجود دارد یا نه.

خلاصه کتاب کتابخانه نیمه شب

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با زندگی «نورا سید» آغاز می‌شود؛ زنی که احساس می‌کند در زندگی شکست خورده و دیگر امیدی برای ادامه ندارد. پس از مجموعه‌ای از اتفاقات تلخ و از دست دادن شغل، گربه و ارتباطاتش، نورا تصمیم به پایان دادن زندگی خود می‌گیرد. اما به جای مرگ، خود را در کتابخانه‌ای اسرارآمیز میان زندگی و مرگ می‌یابد. در این کتابخانه، هر کتاب نمایندهٔ یکی از زندگی‌هایی است که نورا می‌توانست با انتخاب‌های متفاوت تجربه کند. با راهنمایی کتابدار، نورا فرصت پیدا می‌کند تا زندگی‌های مختلفی را امتحان کند: از تبدیل شدن به یک شناگر حرفه‌ای تا زندگی مشترک با عشق قدیمی یا مهاجرت به کشورهای دیگر. هر تجربه، او را با واقعیت‌های تازه‌ای روبه‌رو می‌کند و به تدریج درمی‌یابد که هیچ زندگی‌ای بی‌نقص نیست و هر انتخابی، پشیمانی‌ها و شادی‌های خاص خود را دارد. در نهایت، نورا با مواجهه با حسرت‌ها و آرزوهایش، معنای تازه‌ای برای زندگی و ارزش انتخاب‌هایش پیدا می‌کند، بی‌آنکه پایان داستان به طور کامل افشا شود.

چرا باید کتاب کتابخانه نیمه شب را خواند؟

این کتاب با روایتی خلاقانه و تلفیق عناصر واقعیت و خیال، به دغدغه‌هایی می‌پردازد که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن‌ها روبه‌رو هستند: حسرت، افسردگی، امید و معنای انتخاب‌ها. «کتابخانه نیمه‌شب» فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده به بازنگری در گذشته و آیندهٔ خود بپردازد و با مفهوم پذیرش خود و زندگی آشتی کند. روایت داستانی و شخصیت‌پردازی ملموس، باعث می‌شود مخاطب به راحتی با نورا همذات‌پنداری کند و به تأمل دربارهٔ مسیرهای مختلف زندگی بپردازد.

خواندن کتاب کتابخانه نیمه شب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این رمان برای علاقه‌مندان به داستان‌های معاصر، دوست‌داران ادبیات فلسفی و کسانی که با حسرت‌ها و انتخاب‌های گذشتهٔ خود درگیرند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال انگیزه‌ای برای تغییر نگرش به زندگی و یافتن معنا در تجربه‌های روزمره هستند، می‌تواند مفید باشد.

بخشی از کتاب کتابخانه نیمه شب

«نورا سید نوزده سال پیش از آن‌که تصمیم بگیرد بمیرد، در گرمای کتابخانه‌ی کوچک مدرسه هازلدین در شهر کوچک بدفورد در انگلیس، پشت میز کوچکی نشسته و به صفحه‌ی شطرنج خبره‌شده بود. در سمت دیگر مین کتابدار کتابخانه نشسته بود. چشمان خانم الم، کتابدار کتابخانه، درخششی به مثابه طلوع آفتاب در جنگل داشت. او گفت: «نورا؛ عزیزم طبیعی‌ه که درخصوص آینده‌ت نگران باشی.» خانم الم نخستین مهره‌اش را حرکت داد؛ اسبش را از روی ردیف مرتب سربازان سفیدرنگ پراند. «معلومه که به خاطر امتحان‌هات نگران می‌شی، اما می‌تونی هر چیزی که دلت بخواد بشی نورا. به احتمالات ممکن فکر کن. هیجان‌انگیزه.» (آره؛ منم فکر می‌کنم همین‌طوره.) ربه بلندای یک عمر فرصت داری.) (همه‌ی عمرم.) (می‌تونی هر کاری بکنی؛ هرجایی زندگی کنی. مثلا جایی که مثل اینجا این‌قدر سرد و مرطوب نباشد.) نورا مهره‌ی سربازش را دو خانه جلو برد. کتابخانه نیمه شب ۱۳

کتابخوان
۱۴۰۴/۰۴/۰۴

خط داستانی کتاب مجذوب کننده بود ممنون از طاقچه برای انتشار این کتاب زیبا ترجمه هم عالی بود و لذت بردیم

Smi Ahm
۱۴۰۴/۰۳/۳۰

جزو بهترین کتاب‌هایی ست که خواندم. داستانی شگفت‌انگیز از روایت های مختلف یک زندگی. درس بسیار بسیار بزرگی رو این داستان در دل خودش داره. لذت بردم. در کنار داستان جذاب کتاب، ترجمه نیز عالی و حرفه‌ای است 👌

Rosa
۱۴۰۴/۰۵/۰۶

از اون‌جایی که این کتاب مدتی خیلی پرفروش شده‌بود، من هم به خوندن‌ش جذب شدم، وقتی نورا زندگی‌های مختلفش رو تجربه می‌کرد و می‌فهمید هیچ کدوم کامل نیستن، واقعاً به فکر فرو رفتم. انگار نویسنده داره بهمون یادآوری می‌کنه که

- بیشتر