تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
معرفی کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
معرفی کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
کتاب الکترونیکی «وقتی بمیری کی برات گریه میکنه؟ (درسهای زندگی از راهبی که فراریاش را فروخت)» نوشتهٔ «رابین شارما» و ترجمهٔ مهشاد فولادی، اثری در حوزهٔ توسعه فردی و خودیاری است که توسط نشر چوپان منتشر شده است. این کتاب با الهام از آموزههای معنوی و تجربیات شخصی نویسنده، مجموعهای از درسها و توصیهها برای داشتن زندگی معنادار و رضایتبخش ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
«وقتی بمیری کی برات گریه میکنه؟» در ادامهٔ مسیر کتاب «راهبی که فراریاش را فروخت» نوشته شده و با همان لحن و نگاه، به دغدغههای معنوی و انسانی میپردازد. این کتاب در قالب مجموعهای از فصلهای کوتاه و مستقل، به موضوعاتی مانند هدف زندگی، اهمیت مهربانی، خودانضباطی، مدیریت زمان، و هنر شاد زیستن میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از داستانها، نقلقولها و مثالهای واقعی، تلاش میکند خواننده را به تأمل دربارهٔ معنای زندگی و تأثیرگذاری فردی دعوت کند. کتاب در دورهای نوشته شده که سرعت و فشار زندگی مدرن، بسیاری را از ارزشهای اصیل انسانی دور کرده است. «رابین شارما» با زبانی ساده و روایتهای ملموس، به خواننده یادآوری میکند که زندگی کوتاه است و باید به گونهای زیست که اثری مثبت از خود به جا گذاشت. این اثر، مجموعهای از بینشها و تمرینهای عملی برای رشد فردی و معنوی ارائه میدهد و هر فصل آن، به یکی از جنبههای مهم زندگی میپردازد.
خلاصه کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!کتاب با طرح پرسشی بنیادین آغاز میشود: «وقتی بمیری کی برات گریه میکنه؟» و از همان ابتدا مخاطب را به تأمل دربارهٔ میراث معنوی و تأثیرگذاری فردی دعوت میکند. نویسنده با روایت خاطرات شخصی، داستانهای الهامبخش و مثالهای ملموس، به موضوعاتی چون یافتن هدف زندگی، اهمیت مهربانی روزانه، تمرین خودانضباطی، و هنر شکرگزاری میپردازد. در هر فصل، یک درس یا توصیهٔ کاربردی مطرح میشود؛ از نوشتن دفترچهٔ روزانه و تمرین صداقت تا یادگیری نه گفتن، مراقبت از سلامت جسم و ذهن، و لذت بردن از مسیر زندگی. نویسنده تأکید میکند که موفقیت و رضایت واقعی، نه در دستاوردهای مادی، بلکه در کیفیت روابط انسانی، رشد شخصی و خدمت به دیگران نهفته است. کتاب با تشویق به عملگرایی، پذیرش شکستها به عنوان فرصت رشد، و تمرکز بر لحظهٔ حال، تلاش میکند خواننده را به سوی زندگی اصیلتر و معنادارتر هدایت کند. در نهایت، «رابین شارما» با مجموعهای از تمرینها و مثالها، نشان میدهد که هر فرد میتواند با انتخابهای روزمره، اثری ماندگار بر جهان پیرامون خود بگذارد.
چرا باید کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟ را خواند؟
این کتاب با ارائهٔ مجموعهای از درسهای کوتاه و کاربردی، به خواننده کمک میکند تا نگاه تازهای به زندگی و اولویتهایش پیدا کند. هر فصل، فرصتی برای بازنگری در عادتها، ارزشها و روابط انسانی است. نویسنده با مثالهای ملموس و داستانهای واقعی، نشان میدهد که تغییرات کوچک در نگرش و رفتار میتواند به رضایت و آرامش عمیقتری منجر شود. مطالعهٔ این اثر، الهامبخش کسانی است که به دنبال معنا، هدف و تأثیرگذاری بیشتر در زندگی خود هستند.
خواندن کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به توسعه فردی، خودشناسی و معنویت مناسب است. افرادی که درگیر دغدغههای روزمره، استرس، یا احساس بیمعنایی هستند، میتوانند از آموزههای آن بهرهمند شوند. همچنین برای کسانی که به دنبال ایجاد تغییرات مثبت در زندگی شخصی و حرفهای خود هستند، این اثر توصیه میشود.
فهرست کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
- هدف زندگی را پیدا کنید: نویسنده اهمیت یافتن معنا و هدف شخصی را شرح میدهد و راههایی برای کشف آن پیشنهاد میکند.- مهربانی روزانه: تأکید بر تأثیر رفتارهای کوچک و مهربانانه در زندگی خود و دیگران.- خودانضباطی و عشق سخت: نقش نظم شخصی در موفقیت و رضایت از زندگی بررسی میشود.- دفترچهٔ روزانه و خودآگاهی: نویسنده به اهمیت نوشتن تجربیات و درسها برای رشد فردی اشاره میکند.- صداقت و اعتماد: فصلهایی دربارهٔ اهمیت صداقت با خود و دیگران و تأثیر آن بر روابط انسانی.- رهایی از گذشته و تمرکز بر حال: راهکارهایی برای کنار گذاشتن پشیمانیها و استفاده از تجربیات گذشته برای رشد آینده.- مدیریت زمان و اولویتبندی: نویسنده به اهمیت تعیین اولویتها و نه گفتن به امور غیرضروری میپردازد.- مراقبت از جسم و ذهن: فصلهایی دربارهٔ ورزش، تغذیه، استراحت و مراقبت از سلامت روان.- شکرگزاری و تمرین سپاسگزاری: نقش قدردانی در افزایش رضایت و شادی روزمره.- عملگرایی و پذیرش شکست: تشویق به اقدام و یادگیری از اشتباهات به عنوان بخشی از مسیر رشد.
بخشی از کتاب وقتی بمیری کی برات گریه می کنه؟
«وقتی بزرگ شدم، پدرم چیزی به من گفت که هرگز فراموش نمیکنم: "پسرم، وقتی به دنیا آمدی، گریه کردی در حالی که جهان شادی کرد. جوری زندگی کن که وقتی مردی دنیا گریه کنه در حالی که تو شادی." ما در عصری زندگی میکنیم که فراموش کردهایم زندگی چیست. ما به راحتی میتوانیم یک نفر را روی ماه بگذاریم، اما در راه رفتن از خیابان برای ملاقات با همسایه جدید مشکل داریم. ما میتوانیم یک موشک در سراسر جهان با دقت دقیق شلیک کنیم، اما در نگهداشتن قرار ملاقات با فرزندانمان برای رفتن به کتابخانه مشکل داریم. ما ایمیل، دستگاههای فکس و تلفنهای دیجیتال داریم تا بتوانیم متصل بمانیم و با این حال در زمانی زندگی میکنیم که انسانها کمتر به هم متصل بودهاند. ما ارتباط خود را با انسانیت خود از دست دادهایم. ما ارتباط خود را با هدف خود از دست دادهایم. ما چیزهایی که بیشترین اهمیت را دارند از دست دادهایم. و بنابراین، وقتی این کتاب را شروع میکنید، با احترام از شما میپرسم که وقتی بمیرید چه کسی گریه خواهد کرد؟ تا زمانی که این امتیاز را دارید که در این سیاره قدم بزنید، چند زندگی را لمس خواهید کرد؟ زندگی شما چه تاثیری بر نسلهای بعد از شما خواهد داشت؟ و بعد از اینکه آخرین نفس خود را کشیدید، چه میراثی از خود به جای خواهید گذاشت؟ یکی از درسهایی که در زندگیام آموختهام این است که اگر به زندگی عمل نکنی، زندگی عادت دارد به تو عمل کند.»