کتاب به دنبال عشق مهری آزادی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات رزا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب به دنبال عشق

معرفی کتاب به دنبال عشق

کتاب الکترونیکی «به دنبال عشق» (به قلم مهری آزادی و با نشر رزا) داستانی عاشقانه و اجتماعی است که در بستر زندگی معاصر روایت می‌شود. این رمان با محوریت دغدغه‌های دینی، هویت فردی و روابط خانوادگی، به ماجرای آشنایی و کشمکش‌های عاطفی میان دو جوان با پیشینه‌های متفاوت می‌پردازد. نویسنده با نگاهی به مسائل روز جامعه، چالش‌های انتخاب، پایبندی به ارزش‌ها و مواجهه با وسوسه‌ها را در قالب روایتی داستانی بازگو می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به دنبال عشق

«به دنبال عشق» اثری از «مهری آزادی» است که در قالب رمان اجتماعی و عاشقانه، به زندگی دختری به نام «مهدیه» می‌پردازد. داستان در فضای شهری و مذهبی ایران معاصر می‌گذرد و دغدغه‌های نسل جوان درباره هویت، دین، خانواده و عشق را به تصویر می‌کشد. روایت کتاب حول محور انتخاب‌های حساس و موقعیت‌های چالش‌برانگیز شکل می‌گیرد؛ جایی که شخصیت اصلی باید میان باورهای شخصی و فشارهای اجتماعی و خانوادگی تصمیم بگیرد. این رمان در دوره‌ای نوشته شده که موضوعات مربوط به سبک زندگی، تفاوت‌های فرهنگی و ارزش‌های دینی در جامعه پررنگ است. نویسنده با استفاده از زبان محاوره‌ای و روایت اول‌شخص، فضای ذهنی و عاطفی شخصیت‌ها را به خواننده نزدیک می‌کند. کتاب با تمرکز بر روابط میان‌فردی، نقش خانواده و تأثیر محیط بر تصمیم‌گیری‌های فردی، تصویری از کشمکش‌های درونی و بیرونی یک دختر جوان را ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب به دنبال عشق

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی «مهدیه»، دختری مذهبی و مستقل آغاز می‌شود که در دارالقرآن فعالیت دارد و زندگی‌اش میان خانواده، دوستان و دغدغه‌های شخصی تقسیم شده است. ورود «مهدی»، پسر خانواده‌ای ثروتمند و مشهور که سال‌ها خارج از کشور زندگی کرده، نقطه عطف روایت است. مهدی با پیشینه‌ای متفاوت و نگرشی آزادتر، به دنبال همسری مذهبی است و این انتخاب، او را به جمع دختران دارالقرآن می‌کشاند. برخوردهای اولیه میان مهدیه و مهدی، پر از سوءتفاهم، کنجکاوی و کشمکش است؛ از تصادف خیابانی تا مهمانی خانوادگی و گفت‌وگوهای صریح درباره باورها و سبک زندگی. در طول داستان، مهدیه با فشارهای خانواده، وسوسه‌های عاطفی و چالش‌های اخلاقی روبه‌رو می‌شود. رابطهٔ او با مهدی، میان کشش و مقاومت، صمیمیت و فاصله، پیش می‌رود. مهدی تلاش می‌کند به مهدیه نزدیک شود و او را به دنیای خود وارد کند، اما مهدیه با تکیه بر ایمان و اصولش، مرزهای خود را حفظ می‌کند. روایت، لحظات تنش، شوخی، دلخوری و حتی بحران‌های عاطفی را به تصویر می‌کشد و در عین حال، به تأثیر خانواده، دوستان و محیط اجتماعی بر تصمیمات شخصیت‌ها می‌پردازد. پایان داستان باز است و سرنوشت رابطهٔ مهدیه و مهدی به انتخاب و ارادهٔ آن‌ها گره خورده است.

چرا باید کتاب به دنبال عشق را خواند؟

این رمان با پرداختن به تقابل ارزش‌های سنتی و مدرن، دغدغه‌های هویتی و معنوی نسل جوان را به تصویر می‌کشد. روایت صمیمی و ملموس شخصیت‌ها، خواننده را با چالش‌های واقعی انتخاب، عشق و پایبندی به باورها همراه می‌کند. «به دنبال عشق» فرصتی برای تأمل درباره مرزهای اخلاقی، نقش خانواده و معنای واقعی عشق در زندگی امروز فراهم می‌آورد.

خواندن کتاب به دنبال عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی و عاشقانه، کسانی که دغدغهٔ هویت، دین و روابط خانوادگی دارند و جوانانی که با چالش‌های انتخاب و فشارهای اجتماعی روبه‌رو هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب به دنبال عشق

«روی صندلی کمی جابه‌جا شدم. چه بود که این قدر این دو خانم راجع به آن بحث می‌کردند و اسم ما دخترها وسط هست. کنجکاوی‌ام بیشتر شد که مرتب اسم مرا هم می‌آوردند.وای خداجون آزمون جدیدی برای من آوردی؟ یعنی من تا کی باید امتحانا رو بگذرونم؟ از پس این یکی هم برمیام؟سرم را بلند کردم و گفتم:خدایا بابا و مامان که منو سپردن به خودت. حالا که ولایت من رو قبول کردی دیگه امتحانای سخت سخت نگیر. بسه دیگه.حالت چاپلوسی به خودم گرفتم و گفتم:ببین خداجون من خیلی خیلی دوستت دارم.صدای بلند و جدی خانم رازقی مرا از فکرم جدا کرد. می‌گفت:خانم کاشف درسته مدیریت اینجا با شماست؛ اما آقا مهدی با من صحبت کردن منم رسم امانت رو به جا میارم. واگذار می‌کنیم به خدا. هرکدوم از دخترا الان بیان به همون پیشنهاد رو می‌گیم. خوبه؟ هرچی خدا بخواد.»