کتاب دیوان جان مهدی بندعلی + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۵.۰از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دیوان جان

معرفی کتاب دیوان جان

کتاب الکترونیکی «دیوان جان» (با زیرعنوان: اشعار نو و حکایات) سرودهٔ «مهدی بندعلی» و با ویراستاری «زهرا صنوبری» توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار بلند، دوبیتی‌ها و تک‌بیتی‌هایی است که شاعر طی سال‌ها برای دل خود و اطرافیانش سروده و اکنون در قالب یک کتاب گردآوری شده‌اند. «دیوان جان» به موضوعات متنوعی چون عشق، خانواده، طبیعت، خاطرات و دغدغه‌های انسانی می‌پردازد و در سه بخش اصلی تنظیم شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دیوان جان

«دیوان جان» مجموعه‌ای از اشعار و قطعات ادبی است که در فضایی صمیمی و خودمانی، تجربه‌ها و احساسات شاعر را بازتاب می‌دهد. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که شاعر پس از سال‌ها سرودن برای دل خود، تصمیم می‌گیرد اشعارش را ثبت و منتشر کند. انگیزهٔ اصلی او، ترس از فراموش‌شدن استعدادها و حرف‌های ناگفته است؛ موضوعی که در مقدمهٔ کتاب نیز به آن اشاره شده است. ساختار کتاب سه‌گانه است: بخش نخست شامل شعرهای بلند، بخش دوم اشعار به‌یادماندنی مادر شاعر و بخش سوم دوبیتی‌ها و تک‌بیتی‌هایی است که اغلب با الهام از تصاویر و موقعیت‌های روزمره سروده شده‌اند. در این مجموعه، موضوعاتی چون عشق به خانواده، دلبستگی به وطن، خاطرات کودکی، دغدغه‌های اجتماعی و فلسفی، و ستایش طبیعت و زندگی روزمره به چشم می‌خورد. زبان اشعار ساده و بی‌پیرایه است و شاعر تلاش کرده با بیان احساسات شخصی، مخاطب را به دنیای درونی خود دعوت کند. کتاب با تقدیم‌نامه‌هایی به عزیزان شاعر و قطعاتی دربارهٔ مادر، پدر، فرزند و وطن، رنگ و بوی خانوادگی و عاطفی دارد.

چرا باید کتاب دیوان جان را خواند؟

این مجموعه برای کسانی که به شعر معاصر و بیان احساسات روزمره علاقه دارند، فرصتی فراهم می‌کند تا با دنیای شاعرانهٔ یک فرد عادی و دغدغه‌های انسانی او آشنا شوند. «دیوان جان» با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، خانواده، خاطرات و طبیعت، می‌تواند برای مخاطبانی که به دنبال همذات‌پنداری با تجربه‌های زیسته و نگاه شاعرانه به زندگی هستند، جذاب باشد. همچنین حضور اشعار مادر شاعر و قطعاتی دربارهٔ فرزندان و وطن، به کتاب رنگی از صمیمیت و پیوند خانوادگی می‌بخشد که کمتر در مجموعه‌های شعر دیده می‌شود.

خواندن کتاب دیوان جان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر نو، دوستداران ادبیات معاصر فارسی و کسانی که به دنبال خواندن اشعار ساده و صمیمی دربارهٔ زندگی، خانواده، عشق و خاطرات هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه‌های عاطفی و انسانی دارند یا به دنبال الهام‌گرفتن از تجربه‌های شخصی دیگران‌اند، می‌تواند مفید باشد.

فهرست کتاب دیوان جان

- بخش اول: شعرهای بلند شاعر در این بخش، قطعاتی با موضوعات متنوع از جمله عشق، خانواده، خاطرات کودکی، طبیعت و دغدغه‌های اجتماعی آمده است. اشعار بلند این بخش، روایتگر تجربه‌های شخصی و نگاه شاعر به زندگی هستند. - بخش دوم: اشعار مادر این قسمت شامل شعرهایی است که مادر شاعر در سال‌های دور سروده و پیش‌تر منتشر نشده بودند. اشعار این بخش حال و هوای نوستالژیک و خانوادگی دارند و به یاد عزیزان گذشته تقدیم شده‌اند. - بخش سوم: دوبیتی‌ها و تک‌بیتی‌ها در این بخش، مجموعه‌ای از دوبیتی‌ها و تک‌بیتی‌های شاعر گردآوری شده که اغلب با الهام از تصاویر، موقعیت‌های روزمره یا احساسات لحظه‌ای سروده شده‌اند. این قطعات کوتاه، بیانگر نگاه شاعر به جزئیات زندگی و لحظات گذرا هستند.

بخشی از کتاب دیوان جان

«شعر می‌گویم که بگویم قلب من مملو از احساس است ذهن من روی دلم حساس است حرف را از روی دلم می‌خواند و زبان از دل من می‌گوید با طنین شعر سخن می‌گوید آن‌که خود از دل سخن می‌گوید درددل از ته دل می‌گوید از موج به ساحل گوید در دشت به شقایق گوید از کوه به آهو گوید چه‌کسی این‌گونه سخن می‌گوید عاشقی که از عشق به خدا می‌گوید حرف دل را به عاشق گویم شعر را در وصف حقایق گویم از گذر تند دقایق گویم از مردم بی‌آلایش سابق گویم از رفتن معشوق از منزل عاشق گویم از پرتو نور بر ماسه ساحل گویم این‌چنین پیغام خودم را به خدا می‌گویم من حرف دلم را به شعر می‌گویم.»

مريم طيار
۱۴۰۴/۰۳/۰۵

خیلی ساده و دلی هستش این کتاب و لحن روان و نزدیک به زندگی روز مره داره لذت بردم

محمد رستمیان
۱۴۰۴/۰۳/۱۱

واقعا اسم این کتاب با محتوای داخلش همخوانی داره . پیشنهاد میکنم حتما یکبار مطالعه کنید . #دیوان_جان

متین
۱۴۰۴/۰۴/۱۱

آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند

۱۴۰۴/۰۳/۱۶

خیلی مفید و تاثیر گذار بود

پی تا
۱۴۰۴/۰۳/۰۲

سلام و درود خدمت خوانندگان گرامی پی تا هستم مولف کتاب دیوان جان بسیار خوشحال می‌شم از نقد و بررسی یکایک شما عزیزان و از نظراتتون استفاده می‌کنم امیدوارم کتاب حاضر را با دل و جان مطالعه بفرمایید و بر

- بیشتر
faezeh