کتاب کد بنیادی کیهان
معرفی کتاب کد بنیادی کیهان
معرفی کتاب کد بنیادی کیهان
کتاب الکترونیکی «کد بنیادی کیهان: دانش و قوانین ناپیدا در فیزیک، پزشکی و معنویت (رموز هویتی نهفته در میدان الکترومغناطیس اجسام)» نوشتهٔ ماسیمو سیترو با مقدمهای از اروین لازلو و ترجمهٔ احمد حسین اوزار توسط نشر بابازاده منتشر شده است. این اثر به بررسی نقش میدانهای اطلاعاتی و الکترومغناطیسی در ساختار و رفتار جهان، حیات و پزشکی میپردازد و مفاهیمی از فیزیک نوین، زیستشناسی، فلسفه و معنویت را به هم پیوند میزند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کد بنیادی کیهان
«کد بنیادی کیهان» اثری است که در مرزهای دانش فیزیک، زیستشناسی، پزشکی و فلسفه حرکت میکند و تلاش دارد تصویری نو از ماهیت واقعیت و ارتباطات پنهان در جهان ارائه دهد. این کتاب در دورهای نوشته شده که علوم طبیعی با پرسشهای بنیادین دربارهٔ منشأ نظم، اطلاعات و ارتباطات غیرمحسوس در کیهان روبهرو است. نویسنده با بهرهگیری از پژوهشهای دانشمندانی چون روپرت شلدریک، ریچارد گربر و ماسارو ایموتو، به بررسی نقش میدانهای اطلاعاتی و الکترومغناطیسی در شکلگیری حیات، هویت اجسام و حتی درمانهای پزشکی میپردازد. کتاب به مفاهیمی مانند میدان آکاشیک، حافظهٔ آب، پزشکی ارتعاشی و نظریههای کوانتومی اشاره میکند و با روایتی میانرشتهای، مخاطب را به تامل دربارهٔ پیوند علم و معنویت دعوت میکند. در کنار مباحث نظری، نویسنده به کاربردهای عملی این ایدهها در پزشکی و سلامت نیز میپردازد و تلاش میکند نشان دهد که چگونه میدانهای اطلاعاتی میتوانند بر بدن و ذهن انسان اثرگذار باشند.
خلاصه کتاب کد بنیادی کیهان
پیام اصلی کتاب بر این ایده استوار است که در پسِ جهان مادی، یک کد یا میدان اطلاعاتی بنیادین وجود دارد که همهٔ اجسام، موجودات زنده و حتی مواد معدنی را به هم متصل میکند. نویسنده با مرور تاریخ علم و فلسفه، از ارسطو و نیوتن تا نظریههای کوانتومی و میدان آکاشیک، نشان میدهد که ماده و انرژی تنها ابعاد آشکار واقعیت نیستند، بلکه اطلاعات و الگوهای نامرئی نیز نقشی اساسی در سازماندهی و هویتبخشی به اجسام دارند. کتاب به بررسی نقش میدانهای الکترومغناطیسی و اطلاعاتی در شکلگیری ساختارهای زیستی، فرایندهای درمانی و حتی ارتباطات احساسی و ذهنی میپردازد. ایدههایی مانند حافظهٔ آب، انتقال فرکانسهای دارویی و میدانهای مورفوژنتیک، به عنوان نمونههایی از این نظم پنهان مطرح میشوند. نویسنده تاکید میکند که بسیاری از پدیدههای زیستی و فیزیکی را نمیتوان صرفاً با قوانین کلاسیک توضیح داد و باید به نقش اطلاعات و میدانهای نامرئی توجه کرد. در نهایت، کتاب مخاطب را به بازاندیشی دربارهٔ جایگاه انسان در کیهان و امکانهای نوین برای سلامت و درمان دعوت میکند.
چرا باید کتاب کد بنیادی کیهان را خواند؟
این کتاب برای کسانی که به مرزهای دانش علاقهمندند و دوست دارند از زاویهای متفاوت به جهان، حیات و بدن انسان نگاه کنند، جذاب خواهد بود. «کد بنیادی کیهان» با ترکیب مفاهیم علمی، فلسفی و معنوی، پرسشهایی را مطرح میکند که ذهن بسیاری از پژوهشگران و علاقهمندان به علوم طبیعی را به خود مشغول کرده است. مطالعهٔ این اثر میتواند افقهای تازهای دربارهٔ نقش اطلاعات، میدانهای نامرئی و ارتباطات پنهان در جهان پیش روی مخاطب بگذارد و او را به تامل دربارهٔ امکانهای نوین در پزشکی و سلامت بر اساس یافتههای نوین علمی و نظری دعوت کند.
خواندن کتاب کد بنیادی کیهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به فیزیک نوین، زیستشناسی، پزشکی جایگزین، فلسفه علم و معنویت مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ فهم نظم پنهان در جهان، نقش اطلاعات در حیات و امکانهای درمانی نوین را دارند، مفید خواهد بود. پژوهشگران میانرشتهای و دانشجویان علوم پایه نیز میتوانند از مباحث کتاب بهره ببرند.
فهرست کتاب کد بنیادی کیهان
- پیشگفتار و مقدمه: معرفی کلی ایدهٔ میدان اطلاعاتی و اهمیت آن در علم و معنویت. - فصل ۱: پیشگفتاری بر ماده – بررسی ادراک، مادهٔ خالص، انرژی و میدانها، و نقش آنها در شکلگیری واقعیت. - فصل ۲: فواصل زمانی (میانپرده) در آب – ویژگیهای شگفتانگیز آب، حافظهٔ آب و نقش آن در انتقال اطلاعات. - فصل ۵: شنیدن آواز مولکولها – ارتباط اجسام و داروها با انسان از طریق امواج و فرکانسها. - فصل ۶: قدرت انتقال فرکانس دارویی – معرفی تکنیک انتقال اطلاعات دارویی و بررسی نتایج آزمایشگاهی. - فصل ۱۱: میدانهای احساسی و عاطفی – بررسی تاثیر میدانهای احساسی بر بدن و اهمیت ایمان و اعتقاد. - فصل ۱۲: شنل ابهامآمیز مادر بزرگ – ارتباط از راه دور، رزونانسهای طبیعی و اهمیت اثرات نامرئی. - فصل ۱۴: یک دنیای مجازی – بازنگری در واقعیت و بررسی جهان به عنوان یک سیستم اطلاعاتی. - پیوستها: توضیح مفاهیم علمی، نظریهها و شخصیتهای کلیدی مرتبط با موضوع کتاب.
بخشی از کتاب کد بنیادی کیهان
«در کوران پژوهشها، سالهای زیادی را در آزمایشگاه سپری کردم در نتیجه صرف وقت و کنکاش توانستم فهم و استنباطی از راز ماده بهدست آورم. من کشف کردم که جهان پر از کدها و رمزهایی است که ماهیت و بنیان اشیاء و چیزها را نخست تدوین و تعریف کرده و سپس به آن شکل میبخشد پا آگاهی میبخشد و اطلاعرسانی میکند. اطلاعرسانی در درجه اول بهمعنای «ایجاد فرم یا پیکر» ماده است و بهنظر میرسد این کدها نقش مهمی در معماری پیکرها و اجسام دارند: از جمله تعیین ساختان ویژگیها، کیفیت و عملکرد آنها. این کدها همچنین تنظیم رشد و تکامل را بهعهده درد برای سادهسازی مطلب شما میتوانید این کدها را چیزی شبیه بارکد یا اثر انگشت در نظر بگیرید. کدهای بنیادی در هر شرایط و سطحی از واقعیت نقش بازی میکنند، چه بهعنوان یک ماتریکس، و چه بهعنوان یک سیستم تنظیمکننده و یا یک وسیله ارتباطی در سراسر جهان وارد عمل میشوند و حضور خود را عملاً نشان میدهند. چند اصل اساسی که به تفصیل بررسی خواهیم کرد عبارتند از: کُد بنیادی مجموعهای از دادههای حیاتی و ضروری است که در قدم نخست حوزه و میدان فعالیت و اثرگذاری یک ماده و در قدم بعد پیکر یا فرم آنرا را ترسیم میکند. به لطف این اطلاعات، کد بهعنوان اولین پیشنویس با طرح اولیه از ساختار وارد عمل میشود. به زبان دیگر نقشهای ترسیم میکند تا ماده بتواند چارچوب و نقشهٔ ساختمانی خود را از آن استخراج کند. این کد ویژگیهایی همچون ابعاد و حدود رشد پیکر و گسترش فضایی ماده را کنترل میکند.»