دانلود و خرید کتاب منزلگاه های یک انقلاب

کتاب منزلگاه های یک انقلاب

گردآورنده:مرتضی میردار
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب منزلگاه های یک انقلاب

کتاب منزلگاه‌های یک انقلاب نوشتۀ مرتضی میردار در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.

درباره کتاب منزلگاه های یک انقلاب

کتاب منزلگاه‌های یک انقلاب، خاطرات آیت‌الله علی اسلامی است و به مناسبت صدمین سال بازتأسیس حوزۀ علمیۀ قم تدوین و منتشر شده است. آیت‌الله اسلامی یکی از اعضای مجلس خبرگان رهبری و نمایندۀ مردم قزوین در این مجلس است. همچنین امام جمعۀ موقت تاکستان محسوب می‌شود. اسلامی در سال ۱۳۴۰ وارد حوزۀ علمیه شد و مدتی بعد برای دروس سطح و خارج فقه به نجف رفت. پس از بازگشت از نجف در حوزۀ علمیۀ قم اقامت گزید. او در جریان مبارزات انقلابی نیز فعال بود و به‌همین دلیل نام‌های مستعار زیادی داشت. کتاب حاضر، دربردارندۀ اطلاعاتی دربارۀ اوضاع حوزه‌های قم و نجف در زمان پیش از انقلاب و در جریان مبارزه علیه حکومت پهلوی است. همچنین دربارۀ وقایع نخستین سال‌های پس از انقلاب و به‌ویژه اوضاع قزوین در جریان جنگ ایران و عراق مطالبی درخور دارد.

خواندن کتاب منزلگاه های یک انقلاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های زندگی‌نامه و تاریخ معاصر به ویژه تاریخ انقلاب اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب منزلگاه های یک انقلاب

«من علی اسلامی متولد سال ۱۳۲۶ زاده‌ی شال یکی از شهرهای قزوین هستم. مادرم صدیقه خانه‌دار و پدرم احمد تاری‌وردی باغدار و کشاورز بود و از نظر مالی وضعیت متوسطی داشت. پدرم دوازده فرزند داشت که به‌دلیل شرایط زمان قدیم بالأخص بیماری‌های اطفال، بیشتر آنها را از دست داده بود و فقط چهار فرزندش دو پسر و دو دختر باقی می‌مانند. برادرم باغدار و در کار کشاورزی فعالیت دارد و همچنان در شال زندگی می‌کند. من قبلاً به سبب مبارزه با رژیم ستمشاهی و رعایت مسائل امنیتی اسامی گوناگونی داشتم؛ ابتدا نامم صفرعلی تاری‌وردی بود. «تاری‌وردی» کلمه‌ای ترکی به معنای خدا داده است.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است