معرفی و دانلود کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

۳.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق با گردآوری و تنظیم علیرضا گشتی‌زاده توسط انتشارات آموزشی تألیفی ارشدان منتشر شده است. این اثر در قالب نمایشنامه‌ای منظوم و عروسکی با محوریت موضوع فلسطین و مقاومت برای گروه سنی کودک و نوجوان نگاشته شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

کتاب نمایشنامه‌ی عروسکی منظوم وعده‌ی صادق، نمایشنامه‌ای در قالب شعر و با زبان کودکانه، داستانی نمادین از سرزمین فلسطین و مقاومت مردم آن را روایت می‌کند. فضای کتاب با عناصر عروسکی و شخصیت‌هایی چون کبوتر، درخت زیتون و دیو صهیون شکل گرفته است. اثر در دوره‌ی معاصر و باتوجه‌به تحولات منطقه‌ای نوشته شده و تلاش دارد مفاهیم مقاومت، امید و انتظار منجی را به زبان ساده و قابل‌درک برای کودکان بیان کند. در بخش‌هایی از کتاب، به شخصیت‌هایی مانند سردار شهید سلیمانی نیز اشاره می‌شود که پیوندی میان روایت کودکانه و واقعیت‌های معاصر ایجاد می‌کند. کتاب با تصاویر و صحنه‌پردازی‌هایی برای اجرا در قالب نمایش عروسکی همراه است و به نظر می‌رسد هدف آن، آموزش مفاهیم اجتماعی و تاریخی به نسل جوان باشد.

خلاصه کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با روایت راوی و دعوت کودکان به سفری خیالی آغاز می‌شود. صحنه‌های ابتدایی، سرزمین فلسطین را با نمادهایی چون درخت زیتون و مسجد به تصویر می‌کشد. کبوتر سفید، نماد صلح و امید در کنار درخت زیتون ظاهر می‌شود و از زیبایی و اهمیت این سرزمین سخن می‌گوید، اما دیری نمی‌پاید که دیو صهیون، نماد دشمنی و اشغال، وارد صحنه می‌شود و آرامش سرزمین را برهم می‌زند. کبوتر و مردم سرزمین با دیو به مقابله برمی‌خیزند و در این میان، امید به ظهور منجی و بازگشت صلح و آزادی در دل‌ها زنده می‌شود. روایت با حضور راوی و اشاره به سردار سلیمانی به مقاومت و ایستادگی مردم فلسطین پیوند می‌خورد و در نهایت، با آرزوی آزادی و شادی برای کودکان و مردم سرزمین، به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق را خواند؟

این کتاب با بهره‌گیری از زبان شعر و نمایش عروسکی، مفاهیمی چون مقاومت، امید و انتظار را برای کودکان ملموس می‌کند. روایت داستانی و نمادین آن، امکان گفت‌وگو درباره‌ی مسائل اجتماعی و تاریخی را در فضایی کودکانه فراهم می‌آورد؛ همچنین، ساختار نمایشنامه‌ای کتاب، قابلیت اجرا در مدارس و مراکز فرهنگی را دارد و می‌تواند به‌عنوان ابزاری آموزشی برای آشنایی نسل جوان با موضوع فلسطین و اهمیت صلح و آزادی مورد استفاده قرار گیرد.

خواندن کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این اثر برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به نمایشنامه‌های عروسکی و داستان‌های منظوم علاقه دارند؛ همچنین برای مربیان، معلمان و والدینی که به‌دنبال معرفی مفاهیم مقاومت و امید به کودکان هستند، گزینه‌ی مناسبی به شمار می‌آید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق
تعداد صفحه‌ها:۲۲ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۳۱

با سلام. من هزینه این کتاب را پرداخت کردم ولی برایم دانلود نشده لطفا رسیدگی نمایید. ممنونم

Dreamer🐚
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۷

این کتاب رو تصادفی دیدم. نمونه رو از سر کنجکاوی خوندم و باید بگم اون قدر عجیب و ضعیف بود که فقط دوست دارم فرار کنم و هیچی براش ننویسم. این کامنت رو صرفاً گذاشتم که بگم نخرید! حالا چون مخاطب‌مون کودکه،...بیشتر