کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق علیرضا گشتی زاده + دانلود نمونه رایگان

کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

معرفی کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

کتاب الکترونیکی «نمایشنامه عروسکی منظوم وعدهٔ صادق» گردآوری و تنظیم «علیرضا گشتی‌زاده» توسط موسسه آموزشی تألیفی ارشدان منتشر شده است. این اثر در قالب نمایشنامه‌ای منظوم و عروسکی، با محوریت موضوع فلسطین و مقاومت، برای گروه سنی کودک و نوجوان نگاشته شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

این نمایشنامه در قالب شعر و با زبان کودکانه، داستانی نمادین از سرزمین فلسطین و مقاومت مردم آن را روایت می‌کند. فضای کتاب با عناصر عروسکی و شخصیت‌هایی چون کبوتر، درخت زیتون و دیو صهیون شکل گرفته است. اثر در دوره‌ای معاصر و با توجه به تحولات منطقه‌ای نوشته شده و تلاش دارد مفاهیم مقاومت، امید و انتظار منجی را به زبان ساده و قابل درک برای کودکان بیان کند. در بخش‌هایی از کتاب، به شخصیت‌هایی مانند «سردار شهید سلیمانی» نیز اشاره می‌شود که پیوندی میان روایت کودکانه و واقعیت‌های معاصر ایجاد می‌کند. کتاب با تصاویر و صحنه‌پردازی‌هایی برای اجرا در قالب نمایش عروسکی همراه است و به نظر می‌رسد هدف آن، آموزش مفاهیم اجتماعی و تاریخی به نسل جوان باشد.

خلاصه کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با روایت راوی و دعوت کودکان به سفری خیالی آغاز می‌شود. صحنه‌های ابتدایی، سرزمین فلسطین را با نمادهایی چون درخت زیتون و مسجد به تصویر می‌کشد. کبوتر سفید، نماد صلح و امید، در کنار درخت زیتون ظاهر می‌شود و از زیبایی و اهمیت این سرزمین سخن می‌گوید. اما دیری نمی‌پاید که دیو صهیون، نماد دشمنی و اشغال، وارد صحنه می‌شود و آرامش سرزمین را برهم می‌زند. کبوتر و مردم سرزمین با دیو به مقابله برمی‌خیزند و در این میان، امید به ظهور منجی و بازگشت صلح و آزادی در دل‌ها زنده می‌شود. روایت با حضور راوی و اشاره به «سردار سلیمانی» به مقاومت و ایستادگی مردم فلسطین پیوند می‌خورد و در نهایت، با آرزوی آزادی و شادی برای کودکان و مردم سرزمین، به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق را خواند؟

این کتاب با بهره‌گیری از زبان شعر و نمایش عروسکی، مفاهیمی چون مقاومت، امید و انتظار را برای کودکان ملموس می‌کند. روایت داستانی و نمادین آن، امکان گفت‌وگو دربارهٔ مسائل اجتماعی و تاریخی را در فضایی کودکانه فراهم می‌آورد. همچنین، ساختار نمایشنامه‌ای کتاب، قابلیت اجرا در مدارس و مراکز فرهنگی را دارد و می‌تواند به عنوان ابزاری آموزشی برای آشنایی نسل جوان با موضوع فلسطین و اهمیت صلح و آزادی مورد استفاده قرار گیرد.

خواندن کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این اثر برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به نمایشنامه‌های عروسکی و داستان‌های منظوم علاقه دارند. همچنین، برای مربیان، معلمان و والدینی که به دنبال معرفی مفاهیم مقاومت و امید به کودکان هستند، گزینهٔ مناسبی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

- مقدمه: توضیحاتی دربارهٔ هدف و ضرورت نگارش نمایشنامه و اهمیت مطالعه برای اعتلای فرهنگ. - صحنه اول: معرفی راوی و دعوت کودکان به سفر خیالی به سرزمین فلسطین. - صحنه دوم: حضور کبوتر و درخت زیتون، توصیف زیبایی و اهمیت سرزمین. - صحنه سوم: ورود دیو صهیون و آغاز تهدیدها و مشکلات برای مردم فلسطین. - صحنه چهارم: نمایش ویرانی‌ها و رنج مردم فلسطین از زبان کبوتر. - صحنه پنجم: معرفی دیو صهیون و اهداف او در اشغال سرزمین. - صحنه ششم: تاکید کبوتر بر مقاومت و امید به آزادی. - صحنه هفتم: درگیری میان کبوتر و دیو صهیون، نماد مبارزه و ایستادگی. - صحنه هشتم: دعا و امید به ظهور منجی و بازگشت صلح. - صحنه نهم: حضور راوی با الهام از شخصیت «سردار سلیمانی» و تاکید بر ادامهٔ مقاومت. - صحنه آخر: آرزوی آزادی قدس و شادی برای مردم فلسطین. - پاورقی و توضیحات تکمیلی دربارهٔ مفاهیم و شخصیت‌های نمادین.

بخشی از کتاب نمایشنامه عروسکی منظوم وعده صادق

«راوی: داریم بر لب خود در هر کجا بسم اله ورد زبان ما هست هر وقت و هر کجا بسم اللّه ما را بود نگهدار از هر بلا بسم اللّه اول هر کار بسم اللّه آخر هر کار بسم اللّه آی بچه‌ها خبردار خبردار داریم می‌ریم سیر و سفر آی ... (تصویر سرزمین فلسطین و قدس شریف بر روی پرده پس‌زمینه ظاهر می‌شود و صحنه راوی خاموش می‌گردد) قصه یکی بود و یکی نبود قصه، قصهٔ یه سرزمین دور و زیبا سمت غروب آن دور دور کنار دریا دور و برش، پر از آدمای صمیمی که هست مائده‌ای؛ از خدامون اون که نان صحه تو دنیاس قصه، قصهٔ اونه و زیتونش مسجد و سرزمین و الباقی ماجرا»

۱۴۰۴/۰۴/۳۱

با سلام. من هزینه این کتاب را پرداخت کردم ولی برایم دانلود نشده لطفا رسیدگی نمایید. ممنونم