کتاب عشق به پول سورش پادمانابان + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب عشق به پول

معرفی کتاب عشق به پول

کتاب الکترونیکی «عشق به پول (وقتی به پول توجه کنید، شروع به رشد می‌کند)» نوشتهٔ سورش پادمانابان با ترجمهٔ پریناز اسدی افشرد و ویراستاری خلیل رضوی، توسط انتشارات کهکشان دانش منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی پول و امور مالی شخصی قرار می‌گیرد و تلاش می‌کند رابطهٔ انسان با پول را از زاویه‌ای تازه بررسی کند. نویسنده با رویکردی کاربردی و داستان‌محور، به باورها، عادات و رفتارهای مالی می‌پردازد و راه‌هایی برای بهبود وضعیت مالی و ذهنیت نسبت به پول ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عشق به پول

«عشق به پول» اثری است که به بررسی رابطهٔ انسان با پول از منظر روان‌شناسی و رفتارشناسی می‌پردازد. کتاب در فضایی میان خودیاری و آموزش مالی حرکت می‌کند و سعی دارد باورهای رایج و گاه مخرب دربارهٔ پول را به چالش بکشد. نویسنده با استفاده از مثال‌ها، داستان‌ها و تمرین‌های عملی، خواننده را به بازنگری در نگرش‌ها و عادات مالی خود دعوت می‌کند. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که دغدغه‌های مالی و فاصله طبقاتی در جوامع پررنگ است و بسیاری از افراد با اضطراب‌های مالی و باورهای محدودکننده دربارهٔ ثروت دست‌وپنجه نرم می‌کنند. نویسنده تلاش می‌کند با زبانی صریح و بی‌پرده، مفاهیمی مانند ارزش پول، اهمیت پس‌انداز، مدیریت هزینه‌ها و نقش باورهای ذهنی در موفقیت مالی را توضیح دهد. در کنار این مباحث، به موضوعاتی چون شرطی‌سازی ذهن نسبت به پول، قدرت عادات مالی و نقش خانواده و جامعه در شکل‌گیری نگرش‌های مالی نیز پرداخته می‌شود. کتاب با ترکیب روایت‌های طنزآمیز، حکایت‌ها و تمرین‌های عملی، فضایی ایجاد می‌کند که خواننده بتواند بدون احساس قضاوت یا سرزنش، به بازنگری در رابطهٔ خود با پول بپردازد.

خلاصه کتاب عشق به پول

پیام اصلی کتاب «عشق به پول» این است که رابطهٔ هر فرد با پول، بازتابی از باورها، عادات و نگرش‌های اوست. نویسنده تأکید می‌کند که بسیاری از مشکلات مالی نه صرفاً ناشی از کمبود درآمد، بلکه ریشه در باورهای محدودکننده و رفتارهای نادرست مالی دارند. کتاب با طرح پرسش‌هایی دربارهٔ اهمیت پول، نقش آن در زندگی و تأثیر باورهای کودکی بر رفتارهای مالی، خواننده را به خودآگاهی دعوت می‌کند. در ادامه، نویسنده به اهمیت احترام به پول و مدیریت آگاهانهٔ آن می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه بی‌توجهی یا بی‌نظمی در امور مالی می‌تواند به مشکلات جدی منجر شود. بخش‌هایی از کتاب به نقش عادات روزانه، ثبت و پیگیری هزینه‌ها، و اهمیت پس‌انداز اختصاص دارد. همچنین، نویسنده با مثال‌هایی ملموس و داستان‌های کوتاه، تأثیر نگرش مثبت و عشق به پول را بر جذب ثروت و رفاه توضیح می‌دهد. در نهایت، کتاب بر این نکته تأکید دارد که تغییر وضعیت مالی، نیازمند تغییر نگرش و رفتار است و تنها با پذیرش مسئولیت شخصی و عمل‌گرایی می‌توان به رفاه و آرامش مالی دست یافت.

چرا باید کتاب عشق به پول را خواند؟

این کتاب با رویکردی متفاوت به موضوع پول و ثروت می‌پردازد و تلاش می‌کند باورهای رایج و گاه مخرب دربارهٔ پول را به چالش بکشد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، می‌تواند به شناخت بهتری از عادات و نگرش‌های مالی خود برسد و راهکارهایی برای بهبود وضعیت مالی و ذهنی خود پیدا کند. تمرین‌ها و مثال‌های کتاب، امکان عملی‌کردن مفاهیم را فراهم می‌کند و به مخاطب کمک می‌کند تا رابطه‌ای سالم‌تر و آگاهانه‌تر با پول برقرار کند.

خواندن کتاب عشق به پول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ بهبود وضعیت مالی، تغییر نگرش نسبت به پول یا رهایی از باورهای محدودکننده دارند. همچنین کسانی که به دنبال ایجاد عادات مالی سالم‌تر و مدیریت بهتر درآمد و هزینه‌های خود هستند، می‌توانند از مطالب کتاب بهره ببرند. برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی پول و رشد فردی نیز این اثر مفید است.

فهرست کتاب عشق به پول

- بیایید از آخر شروع کنیم!: مقدمه‌ای برای ورود به بحث و ارائهٔ چارچوب کلی کتاب.- مقدمه: توضیح دربارهٔ هدف و رویکرد کتاب.- فصل اول: اهمیت پول – بررسی نقش پول در زندگی و باورهای رایج دربارهٔ آن.- فصل دوم: پول و پای‌بندی به اصول – تأثیر اصول و ارزش‌ها بر رفتار مالی.- فصل سوم: پول، مدیریت بی‌نقص و دفترچهٔ راهنما – اهمیت مدیریت مالی و داشتن برنامه.- فصل چهارم: رویه‌ها و آداب مربوط به پول – عادات و رفتارهای روزمرهٔ مالی.- فصل پنجم: پول از افکار تا واقعیت – نقش باورها و افکار در شکل‌گیری واقعیت مالی.- فصل ششم: پول و شرطی‌سازی – تأثیر شرطی‌سازی ذهنی بر رفتار مالی.- فصل هفتم: پول و رفتار – ارتباط میان رفتار فردی و وضعیت مالی.- فصل هشتم: پول و قدرت‌های شخصی – نقش توانمندی‌های فردی در موفقیت مالی.- فصل نهم: پول، خرج کردن و پس‌انداز – اهمیت تعادل میان هزینه و پس‌انداز.- فصل دهم: تکنیک‌های مالی – معرفی روش‌ها و ابزارهای مدیریت مالی.- فصل یازدهم: پول و اسرار – باورها و رازهای پنهان دربارهٔ پول.- فصل دوازدهم: پول و خانواده – نقش خانواده در شکل‌گیری نگرش مالی.- فصل سیزدهم: پول و سازمان‌دهی – اهمیت نظم و سامان‌دهی در امور مالی.- سخن پایانی: جمع‌بندی و توصیه‌های نهایی.

بخشی از کتاب عشق به پول

«اگر زندگی خود را با لبخندی بر لب و آهنگی در دل سپری کنید، می‌توانید شادمانه زندگی کنید و موفقیت و ثروت فراوان را در خانه‌تان پذیرا باشید.زیبایی عنوان «عشق به پول» در رک‌گویی و صراحت آن است. کتاب «عشق به پول» ابایی در بیان عشق ما به پول ندارد. این عنوان، اساس چیزی که باید رابطهٔ حقیقی ما با پول باشد را بیان می‌کند. هرچه به تکرارکردن عبارت «من عاشق پولم» ادامه می‌دهید، خودبه‌خود به‌عنوان مهر تایید شروع به عمل می‌کند تا جوهرهٔ عمیق‌تری از عشق و پول را در وجودتان نهادینه کند.هر روز با افتخار بگویید که من عاشق پولم و مطمئناً آن را همان‌قدر جذاب و ارزشمند خواهید یافت.این کتاب با سه صفحه فعالیت آغاز می‌شود که نیاز است با مقدار کافی از هیجان و علاقه پر شوند. اگر می‌خواهید بهترین نتایج را از این کتاب دریافت کنید، دستورالعمل‌های داده‌شده را دنبال نمایید. پس از آن، هر بار که آن را باز کردید متوجه خواهید شد که تنها زمانی رشد رضایت‌بخش‌تر، هماهنگ‌تر و متعادل‌تری را تجربه می‌کنید که پول، قدرت شخصی و نیروی بزرگ‌تری همراه و همگام هم باشند.»