دانلود و خرید کتاب از تبار کولی شبگرد حسن حیدری

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب از تبار کولی شبگرد

کتاب از تبار کولی شبگرد نوشتهٔ حسن حیدری است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از تبار کولی شبگرد

کتاب از تبار کولی شبگرد دربدارندهٔ مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و اشعار حسن حیدری است. نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب از تبار کولی شبگرد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ دل‌نوشته‌ها و اشعار معاصر فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب از تبار کولی شبگرد

عفوَم نَما، سَماعم، چون نیست صوفیانه

این شعر، ارمغانی، از شوقِ دیدنِ توست

هرچند طبعِ شعرم، خام است و ناشیانه

دل، بی تو ای مُرادم، بی نور و بی فروغ است

باز آ که گفت‌وگوها، دارم در این میانه»