کتاب قلب های در زنجیر محمد غضنفری + دانلود نمونه رایگان

کتاب قلب های در زنجیر

نویسنده:محمد غضنفری
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب قلب های در زنجیر

کتاب قلب‌ های در زنجیر نوشتهٔ «محمد غضنفری» و منتشرشده توسط نشر «متخصصان»، داستانی عاشقانه و پرکشمکش را در بستری تاریخی روایت می‌کند. این رمان با محوریت زندگی «علی»، چوپانی جوان، و «مهتاب»، دختر خان روستا، به تقابل عشق، قدرت و سنت‌های طبقاتی می‌پردازد. فضای داستان در دل کوهستان و روستایی کوچک شکل می‌گیرد و با عناصر بومی و افسانه‌ای درمی‌آمیزد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قلب های در زنجیر

کتاب «قلب‌های در زنجیر» روایتی است از عشق ممنوع و مبارزه با بی‌عدالتی در دل یک روستای دورافتاده. داستان در فضایی شکل می‌گیرد که نظام ارباب و رعیتی هنوز بر زندگی مردم سایه انداخته و قدرت خان‌ها بی‌چون‌وچرا است. محمد غضنفری با الهام از سنت‌های روستایی و باورهای محلی، قصه‌ای را روایت می‌کند که در آن عشق علی و مهتاب به چالشی بزرگ بدل می‌شود. داستان با زبانی ساده و توصیف‌های دقیق از طبیعت و زندگی روزمره، خواننده را به فضای روستا و کشمکش‌های میان شخصیت‌ها نزدیک می‌کند. در کنار داستان عاشقانه، عناصر اسطوره‌ای و افسانه‌ای، مانند نبرد با گرگ‌ها و حضور نگهبان جنگل، به فضای داستان، رنگی رازآلود و نمادین می‌بخشند. این کتاب بر محور مبارزه با ظلم، امید به تغییر و مقاومت در برابر سرنوشت ناخواسته نوشته شده است.

خلاصه داستان قلب های در زنجیر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با معرفی چوپانی جوان و فقیر به نام «علی» و مادرش آغاز می‌شود. آن‌ها پس از مرگ پدر، زندگی سختی را در روستایی کوهستانی می‌گذرانند. علی در یکی از روزها با «مهتاب»، دختر خان روستا، آشنا می‌شود و میان آن‌ها عشقی پنهان شکل می‌گیرد. این عشق به‌دلیل تفاوت طبقاتی و سنت‌های سختگیرانه، از همان ابتدا با موانع جدی روبه‌رو می‌شود. خان، پدر مهتاب، پس از پی‌بردن به رابطهٔ آن‌ها، علی را به انجام مأموریتی غیرممکن و خطرناک وامی‌دارد؛ یعنی کشتن هفت گرگ جنگل. علی برای اثبات شجاعت و لیاقت خود وارد جنگلی تاریک و پرخطر شده و با گرگ‌ها و نیروهای ناشناخته‌ای روبه‌رو می‌شود. در این مسیر، او با نگهبان جنگل و مردانی که از سوی خان برای شکست‌دادنش آمده‌اند نیز مواجه می‌شود. مهتاب نیز برای نجات علی به جنگل می‌آید و هر دو با خطرات و تهدیدهای تازه‌ای روبه‌رو می‌شوند. داستان با تمرکز بر مبارزهٔ علی با طبیعت، قدرت خان و سنت‌های روستا، به‌تدریج به نقطهٔ اوج خود می‌رسد.

چرا باید کتاب قلب های در زنجیر را خواند؟

این رمان با ترکیب عناصر عاشقانه و اجتماعی، تصویری از مبارزه با بی‌عدالتی و امید به تغییر را ارائه می‌دهد. کتاب حاضر، خواننده را با مفاهیم عمیقی مانند عشق، شجاعت و مقاومت در برابر قدرت آشنا می‌کند. فضای بومی و ارائهٔ توصیف‌های دقیق از طبیعت و زندگی روستایی از ویژگی‌های شاخص این کتاب است؛ همچنین حضور عناصر نمادین و اسطوره‌ای، لایه‌های معنایی تازه‌ای به داستان بخشیده‌اند.

خواندن کتاب قلب های در زنجیر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان رمان‌های عاشقانه، داستان‌های اجتماعی و روایت‌هایی با فضای روستایی و تاریخی مناسب است.

بخشی از کتاب قلب های در زنجیر

«روستای کوچک و دورافتاده‌ای در دل کوهستان، جایی که آسمانش آبی‌تر و زمینش سخت‌تر از هر جایی بود. علی، پسرکی جوان با شانه‌های پهن و صورتی آفتاب‌سوخته، هرروز صبحانهٔ ساده‌ای می‌خورد و بعد، گله کوچک‌شان را به چرا می‌برد. او چوپانی بود که با طبیعت زندگی می‌کرد؛ صدای زنگوله گوسفندان، نسیم خنک کوهستان و بوی علف‌های تازه، همه زندگی‌اش را شکل می‌دادند. مادر علی، زنی با دستان پینه‌بسته و چشمانی خسته اما مهربان، تنها تکیه‌گاه او بود. پدرش چند سال پیش در حادثه‌ای هنگام کار در زمین‌های خان جان باخته بود. از آن پس، علی و مادرش روزگار را با زحمت و قناعت سپری می‌کردند. علی به خود می‌اندیشید: من علی هستم؛ یک چوپان ساده از دل دشت‌های بی‌انتها. هر صبح، وقتی که خورشید از پشت کوه‌های مه‌گرفته بیرون می‌آمد، گوسفندهایم را به چراگاه می‌بردم. صدای زنگوله‌ها که در هوا می‌پیچید، همیشه حسی از آرامش و زندگی در من زنده می‌کرد. اما این روزها، آرامشی که همیشه داشتم از دست رفته است.»