کتاب باغ مهربانی
معرفی کتاب باغ مهربانی
کتاب باغ مهربانی (اشعار پیش دبستانی با رویکرد آموزش مفاهیم قرآنی) با نوشته و تصویرگری مریم زرین نام و با ویراستاری مهناز آریان منش توسط انتشارات هفت پندار منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه را در کنار پیامهای قرآنی برای کودکان پیشدبستانی گردآوری کرده و تلاش داشته تا مفاهیم اخلاقی و دینی را به زبان ساده و کودکانه آموزش دهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب باغ مهربانی
کتاب باغ مهربانی مجموعهای از شعرهای کوتاه و آموزنده است که با هدف آشنایی کودکان پیشدبستانی با مفاهیم قرآنی و اخلاقی گردآوری شده است. این کتاب در قالب شعر و تصویرگریهای رنگی، تلاش میکند مفاهیمی مانند مهربانی، احترام به والدین، پاکیزگی، دوستی، شکرگزاری و شناخت اعضای بدن را با الهام از آیات و سورههای قرآن به کودکان منتقل کند. هر شعر با یک پیام قرآنی یا بخشی از یک سوره همراه شده تا ارتباط میان آموزههای دینی و زندگی روزمره برای کودک ملموستر شود. فضای کتاب شاد و کودکانه است و باتوجهبه نیازهای آموزشی این گروه سنی، سعی شده است مفاهیم به صورت ساده و قابل درک ارائه شوند. این اثر در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم مفاهیم دینی و اخلاقی در قالب شعر و بازی برای کودکان اهمیت یافته است.
چرا باید کتاب باغ مهربانی را خواند؟
این کتاب با ترکیب شعرهای کودکانه و پیامهای قرآنی فرصتی فراهم میکند تا کودکان پیشدبستانی با مفاهیم اخلاقی و دینی آشنا شوند. استفاده از زبان شعر و تصویرگریهای جذاب، یادگیری را برای کودکان لذتبخشتر میکند و به والدین و مربیان کمک میکند تا مفاهیم ارزشمند را به شیوهای غیرمستقیم و دلنشین منتقل کنند. کتاب باغ مهربانی میتواند بهعنوان ابزاری برای تقویت علاقه کودکان به قرآن و ارزشهای انسانی مورد استفاده قرار گیرد.
خواندن کتاب باغ مهربانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و مربیان یا والدینی که بهدنبال آموزش مفاهیم قرآنی و اخلاقی به فرزندان خود هستند مناسب است؛ همچنین برای مراکز آموزشی و مهدکودکهایی کاربردی خواهد بود که به آموزش غیرمستقیم ارزشهای دینی و انسانی اهمیت میدهند.
بخشی از کتاب باغ مهربانی
«به نام خدا به نام خدا بسم اللّه مشکلگشا بسم اللّه همیشه بر لب ما اسم خدا بسم اللّه ما را بُود نگهدار در هر کجا بسم اللّه سلام سلام مامان جون سلام میدم به گلها سلام سلام قناری سلام به شاپرکها سلام یه حرف خوبه سلام برای آدمها سلام سلام بابا جون سلام میدم به بارون مورچه خوب و کاری سلام به اسب و گاری بوی بهار رو داره سلامتی میاره سلام بابا من اومدم سلام مامان من اومدم سلام کردن رو بلدم سلام نکنم بیادبم این درس اول ماست بهترین درس دنیاست»