کتاب فکرت را به کار بگیر پروین (پری) پناهی ینگی قشلاق + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب فکرت را به کار بگیر

کتاب فکرت را به کار بگیر

معرفی کتاب فکرت را به کار بگیر

معرفی کتاب فکرت را به کار بگیر

کتاب الکترونیکی «فکرت را به کار بگیر» نوشتهٔ «پروین "پری" پناهی ینگی قشلاق» و با تصویرگری «بتول جعفرزاده» توسط انتشارات «گل همیشه بهار» منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های تخیلی برای گروه سنی کودک قرار می‌گیرد و با روایت ماجرایی ساده و آموزنده، به اهمیت فکرکردن و یافتن راه‌حل برای مشکلات می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فکرت را به کار بگیر

داستان «فکرت را به کار بگیر» در فضایی کودکانه و تخیلی شکل می‌گیرد و شخصیت‌های اصلی آن اشیای ساده‌ای مانند صندلی و خودکار هستند. روایت کتاب حول محور تنهایی یک صندلی و تلاش او برای پیدا کردن دوست می‌چرخد. نویسنده با بهره‌گیری از عناصر فانتزی و گفت‌وگو میان اشیا، کودکان را به دنیایی دعوت می‌کند که در آن هر چیزی می‌تواند زنده باشد و احساسات داشته باشد. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم مهارت‌های زندگی و حل مسئله برای کودکان اهمیت ویژه‌ای یافته است. فضای داستان، ساده و قابل لمس برای کودکان است و با ماجراهایی که پیش می‌آید، ذهن کودک را به سمت جست‌وجوی راه‌حل و همکاری سوق می‌دهد. تصویرگری‌های رنگی و شاد کتاب نیز به جذابیت آن افزوده و ارتباط کودک با داستان را تقویت می‌کند.

خلاصه کتاب فکرت را به کار بگیر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با صندلی‌ای آغاز می‌شود که به دلیل نداشتن دوست، احساس تنهایی می‌کند و تصمیم می‌گیرد راهی برای پیدا کردن دوست بیابد. او با خودکار نویسنده دوست می‌شود و از او کمک می‌خواهد تا توجه نویسنده را جلب کند. نقشهٔ صندلی این است که هر بار نویسنده می‌خواهد چیزی بنویسد، خودکار از دستش سر بخورد و روی زمین بیفتد. این اتفاق چندین بار تکرار می‌شود تا نویسنده خسته می‌شود و خودکار جدیدی می‌خرد. باز هم صندلی با خودکار جدید همین نقشه را اجرا می‌کند. در نهایت، نویسنده برای حل مشکل به سراغ نجار می‌رود و یک میز جدید می‌خرد تا وسایلش را روی آن قرار دهد، اما باز هم خودکارها از روی میز می‌افتند. این بار نویسنده به قلمدان‌فروش مراجعه می‌کند و با خرید یک جاقلمی، مشکلش حل می‌شود. در پایان، خودکار و صندلی متوجه می‌شوند که با همکاری و فکرکردن می‌توانند مشکلات را حل کنند و دوستی واقعی را تجربه کنند.

چرا باید کتاب فکرت را به کار بگیر را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و تخیلی، کودکان را به اهمیت فکرکردن، همکاری و جست‌وجوی راه‌حل برای مشکلات روزمره آشنا می‌کند. شخصیت‌بخشی به اشیای معمولی، تخیل کودک را تقویت می‌کند و به او یاد می‌دهد که با همفکری و کمک گرفتن از دیگران، می‌توان بر چالش‌ها غلبه کرد. همچنین، داستان به شکل غیرمستقیم مهارت‌های اجتماعی و ارزش دوستی را به کودکان آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب فکرت را به کار بگیر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان گروه سنی پیش‌دبستان و دبستان که به داستان‌های تخیلی و آموزنده علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال تقویت مهارت حل مسئله و همکاری در کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب فکرت را به کار بگیر

- آغاز داستان: معرفی صندلی تنها و دغدغهٔ او برای پیدا کردن دوست.- نقشهٔ صندلی و همکاری با خودکار: تلاش صندلی برای جلب توجه نویسنده و پیدا کردن راه‌حل.- مراجعه به نجار: خرید میز جدید برای حل مشکل افتادن خودکارها.- مراجعه به قلمدان‌فروش: خرید جاقلمی و حل نهایی مشکل.- نتیجه‌گیری: یادگیری اهمیت همکاری و فکرکردن برای حل مشکلات و شکل‌گیری دوستی میان اشیا.

بخشی از کتاب فکرت را به کار بگیر

«روزی روزگاری یک صندلی بود. این صندلی چون هیچ دوستی نداشت خیلی حوصله‌اش سر می‌رفت. او تصمیم گرفت هر طوری شده برای خودش دوستی پیدا کند اما نمی‌دانست چگونه می‌تواند این کار را بکند. او همیشه ناراحت و تنها بود. تا این که یک روز فکری به ذهنش رسید. نویسنده مثل همیشه خودکارش را روی صندلی گذاشت و از اتاق بیرون رفت. صندلی خیلی خوشحال شد. کمی فکر کرد و بعد به خودکار گفت: «ای خودکار خوش خط و قشنگ، به من کمک می‌کنی؟» خودکار گفت: «حالا که من را خوش خط و قشنگ صدا کردی بله که کمک می‌کنم اما چه کمکی؟» صندلی گفت: «من یک فکری دارم. هر وقت نویسنده خواست چیزی بنویسد، از دستش سر می‌خوری و می‌افتی روی زمین.» خودکار کمی فکر کرد بعد گفت: «قبول.» تا نویسنده می‌خواست چیزی بنویسد، خودکار سر می‌خورد و زمین می‌افتاد. این کار را آن‌قدر تکرار کرد تا بالاخره نویسنده خسته شد و رفت خودکار دیگری خرید.»