دانلود و خرید کتاب عملکرد کارکنان در سازمان عبدالرضا زرگران
تصویر جلد کتاب عملکرد کارکنان در سازمان

کتاب عملکرد کارکنان در سازمان

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب عملکرد کارکنان در سازمان

کتاب عملکرد کارکنان در سازمان نوشتهٔ عبدالرضا زرگران است. انتشارات یافته این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب عملکرد کارکنان در سازمان

کتاب عملکرد کارکنان در سازمان به بررسی عوامل مؤثر بر عملکرد کارکنان در سازمان‌ها می‌پردازد و بر نقش هوش عاطفی، رهبری توانمندساز، و عجین شدن با شغل تأکید دارد. نویسنده، عبدالرضا زرگران، با ارائه دیدگاه‌های نظری و تحلیل‌های عملی، نشان می‌دهد که چگونه این عوامل می‌توانند به بهبود عملکرد شغلی و بهره‌وری سازمانی منجر شوند. کتاب شامل فصل‌هایی درباره تعاریف، نظریه‌ها، و روش‌های ارزیابی عملکرد است و به مدیران و پژوهشگران حوزه منابع انسانی کمک می‌کند تا راهکارهای مناسبی برای مدیریت اثربخش کارکنان بیابند.

خواندن کتاب عملکرد کارکنان در سازمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به مدیران سازمان‌ها، پژوهشگران حوزه مدیریت منابع انسانی، و دانشجویان رشته‌های مدیریت و روانشناسی صنعتی-سازمانی پیشنهاد می‌کنیم. همچنین، برای کسانی که به دنبال درک رابطه بین هوش عاطفی و عملکرد شغلی هستند یا می‌خواهند سبک‌های رهبری توانمندساز را در محیط کار پیاده‌سازی کنند، این کتاب منبعی ارزشمند محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب عملکرد کارکنان در سازمان

"هوش عاطفی در محیط کار به ما کمک می‌کند تا مواردی از قبیل فرایند انتخاب کارکنان در سازمان، تصمیم‌گیری، انگیزش، رهبری، تعارضات بین فردی و رفتارهای غیرطبیعی در محل کار را بهتر درک کنیم. احساسات به عنوان ابزاری قدرتمند در بهبود عملکرد سازمان‌ها عمل می‌کنند."

دیوانگی مثبت
هنر تغییر
آرتور سی. بروکس
مختصری پیرامون حق شفعه در فقه و حقوق مدنی
سیدحسام الدین رفیعی طباطبایی
واقعا حالت چطوره؟ (خلاصه کتاب)
جنا کوچر
روانشناسی کووید ۱۹
یولاندا یتن
سقوط سلطنت
رایان گینجراس
انرژی هسته ای از منظر فقه امامیه
محمدجواد حیدریان دولت آبادی
جیدی و فاکسی (خرسی) به آرایشگاه می روند (دوزبانه)
گلنمارک هیبرت
من عروسک خیمه شب بازی نیستم
دنیل اسپید
خاطرات یک دختر
ناتاشا ترتوی
تحلیل حقوقی ارث بری در فرایندهای لقاح مصنوعی
سیده سحر بابائی چگینی
نیمه خالی لیوان همیشه پر است...
مری کاراپتیان آلورد
مفاهیم بومی گردی در صنعت گردشگری با نگاهی بر روستای ممشی مازندران