کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم علی اصغر شریفی اصل + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم

کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم

معرفی کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم

کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم نوشتهٔ علی اصغر شریفی اصل است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم

کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم  مجموعه‌ای از اشعار عاشقانه و سرشار از احساسات عمیق انسانی است که با زبانی شیوا و دلنشین، به ظریف‌ترین زوایای عواطف بشری می‌پردازد. این اثر، سفری شاعرانه به دنیای عشق، تنهایی و زیبایی‌های گوناگون زندگی را برای خواننده رقم می‌زند و با بهره‌گیری از قدرت بی‌بدیل شعر، تصاویری زنده و ملموس از دل‌تنگی‌های عاشقانه، آرزوهای پنهان و شور و اشتیاق قلبی را به تصویر می‌کشد. شاعر در این مجموعه، با نگاهی عمیق و سرشار از مهر و محبت به معشوق می‌نگرد و احساسات درونی خود را با صداقت و صمیمیت تمام به رشته‌ی نظم می‌کشد. او بر پیوند ناگسستنی میان عشق و جوهره‌ی زندگی تأکید می‌ورزد و نشان می‌دهد که عشق چگونه می‌تواند همچون نیرویی محرک، به زندگی معنا و جهت ببخشد. شریفی اصل در اشعار خود، به طرز هنرمندانه‌ای از نمادهای طبیعی و جلوه‌های زیبای جهان هستی بهره می‌گیرد تا مفاهیم انتزاعی عشق را برای خواننده محسوس‌تر و قابل درک‌تر سازد. او با استفاده از این نمادها، پلی میان دنیای درون و بیرون ایجاد می‌کند و مخاطب را به سفری درونی برای کشف و شهود احساسات دعوت می‌کند. یکی از مضامین برجسته‌ی این مجموعه، تأکید بر جایگاه والای عشق به عنوان یک نیروی الهی و مقدس است که می‌تواند روح انسان را تعالی بخشیده و او را به سوی رستگاری رهنمون سازد. شاعر با زبانی ساده و روان، اما در عین حال عمیق و پرمغز، خواننده را به دنیای خیال‌انگیز و پر از احساس خود دعوت می‌کند و او را به تفکر درباره‌ی ماهیت عشق، معنای زندگی و جایگاه انسان در هستی وا می‌دارد. «من چون شب تار و تو ماه جهانم» نه تنها مجموعه‌ای از اشعار زیبا و دل‌انگیز است، بلکه تأملی شاعرانه در باب ارزش و اهمیت عشق در زندگی انسان به شمار می‌رود.

خواندن کتاب من چون شب تار و تو ماه جهانم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب «من چون شب تار و تو ماه جهانم» اثر علی اصغر شریفی اصل، به تمامی علاقه‌مندان به شعر عاشقانه و کسانی که در جستجوی ابراز هنرمندانه‌ی احساسات عمیق انسانی هستند، صمیمانه پیشنهاد می‌شود. اگر روح شما با شنیدن اشعار لطیف و سرشار از شور و اشتیاق به پرواز درمی‌آید و از غرق شدن در دنیای خیال‌انگیز شاعران لذت می‌برید، این مجموعه می‌تواند همراهی دلنشین و الهام‌بخش برای لحظات تنهایی و خلوت شما باشد. همچنین، کسانی که به درک عمیق‌تری از مفهوم عشق، جایگاه آن در زندگی و تأثیر آن بر روح و روان انسان علاقه‌مند هستند، می‌توانند از مطالعه‌ی این اشعار بهره‌مند شوند و دیدگاه‌های جدیدی در این زمینه کسب کنند. زبان ساده و روان شاعر، این اثر را برای طیف وسیعی از مخاطبان، از جمله جوانان و نوجوانان علاقه‌مند به شعر، قابل فهم و جذاب می‌سازد. علاوه بر این، اگر در زندگی خود تجربه‌های عاشقانه داشته‌اید یا در حال تجربه‌ی آن هستید، احتمالاً می‌توانید با احساسات و عواطف بیان شده در این اشعار همذات‌پنداری کرده و ارتباط عمیق‌تری با آن‌ها برقرار کنید. این کتاب می‌تواند به عنوان هدیه‌ای ارزشمند و ماندگار برای عزیزان و کسانی که دوستشان دارید نیز در نظر گرفته شود، زیرا زبان عشق، زبانی جهانی و همیشگی است. در نهایت، «من چون شب تار و تو ماه جهانم» به هر کسی که به دنبال لحظاتی ناب از زیبایی، احساس و تفکر در دنیای شعر است، توصیه می‌شود.

۱۴۰۴/۰۷/۰۳

عالی