معرفی و دانلود کتاب اسب آبی خوشحال pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اسب آبی خوشحال

کتاب اسب آبی خوشحال

۱.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب اسب آبی خوشحال

کتاب اسب آبی خوشحال نوشتهٔ «ریچارد ادواردز» با تصویرگری «کارول لیدیمنت» با ترجمهٔ گروه مترجمین انتشارات شازده کوچولو و ویراستاری «شیوا صداقتی»، داستانی کودکانه دربارهٔ پذیرش خود و ارزشمندی هویت فردی است. این کتاب توسط انتشارات شازده کوچولو منتشر شده و با روایت ماجرای یک اسب آبی کوچک، به موضوعاتی مانند خودباوری و رضایت از خود پرداخته است. این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی مناسب است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اسب آبی خوشحال اثر ریچارد ادواردز

کتاب «اسب آبی خوشحال» اثری در ژانر ادبیات کودک است که با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، ماجرای اسب آبی کوچکی را روایت می‌کند که از بودن در قالب خودش خسته شده و آرزو دارد حیوانات دیگری باشد. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش مهارت‌های زندگی و خودپذیری برای کودکان اهمیت بسیار یافته است. نویسنده با بهره‌گیری از شخصیت‌های حیوانی تلاش می‌کند مفاهیمی مانند مقایسه‌کردن خود با دیگران، احساس نارضایتی و در نهایت کشف ارزش‌های فردی را به مخاطب خردسال منتقل کند. داستان در فضایی گرم و صمیمی پیش می‌رود و هر بخش با گفت‌وگوهای کوتاه و موقعیت‌های طنزآمیز همراه است. گفته شده است که تصویرگری‌های «کارول لیدیمنت» به جذابیت و فهم بهتر داستان کمک می‌کند و فضای خیال‌انگیزی برای کودکان می‌سازد.

خلاصه داستان اسب آبی خوشحال

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با اسب آبی کوچکی آغاز می‌شود که از زندگی یکنواخت خود خسته شده و آرزو دارد حیوان دیگری باشد. او پس از دعوا با دوستانش کنار رودخانه، تصمیم می‌گیرد به‌دنبال هویتی تازه برود و دیگر اسب آبی نباشد. در این مسیر با حیوانات مختلفی مانند میمون، عقاب و موش خرما روبه‌رو می‌شود و هر بار تلاش می‌کند مانند آن‌ها رفتار کند، اما موفق نمی‌شود. هر حیوانی به او یادآوری می‌کند که ویژگی‌های خاص خودش را ندارد و نمی‌تواند جای دیگری را بگیرد. در نهایت، اسب آبی با خطراتی روبه‌رو می‌شود و متوجه می‌شود که توانایی‌ها و ویژگی‌های خودش چقدر ارزشمند است. او به جمع دوستانش بازمی‌گردد و این بار با رضایت و شادی از اسب‌آبی‌بودن خود، زندگی را ادامه می‌دهد.

چرا باید کتاب اسب آبی خوشحال را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و قابل لمس برای کودکان، به موضوع مهم خودپذیری و ارزش‌گذاری بر ویژگی‌های فردی می‌پردازد. مخاطب خردسال در جریان ماجراهای اسب آبی کوچولو، با پیام‌هایی مانند مقایسه‌نکردن خود با دیگران و اهمیت دوست‌داشتن خود آشنا می‌شود. تصویرگری‌های کتاب تجربه‌ای دلپذیر برای کودکان و والدین رقم می‌زند و می‌تواند به‌عنوان نقطهٔ شروعی برای گفت‌وگو درباره احساسات و هویت فردی مورد استفاده قرار گیرد.

خواندن کتاب اسب آبی خوشحال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که با احساسات مقایسه و نارضایتی از خود روبه‌رو هستند، مناسب است؛ همچنین والدین و مربیانی که به‌دنبال راهی برای آموزش خودپذیری و تقویت عزت‌نفس در کودکان هستند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب اسب آبی خوشحال

«اسب آبی کوچولو گفت: کاش اسب آبی نبودم. دوستانش پرسیدند: چرا این حرف را می‌زنی؟ اسب آبی گفت: اسب آبی بودن خیلی خسته‌کننده است. ما تنها کاری که می‌کنیم این است که در رودخانه دراز می‌کشیم یا در گودال آب دست و پا می‌زنیم. ببینید یوزپلنگ چگونه می‌دود! چگونه گوزن‌ها پراکنده می‌شوند! اما ما تنها کاری که کردیم تنبلی بوده... و بعد هم از رودخانه خارج شد... دوستانش پرسیدند: کجا داری می‌روی اسب آبی؟ اسب آبی گفت: قبلاً بهتون گفته بودم که نمی‌خوام اسب آبی باشم! این را گفت و پشتش را به دوستانش کرد و رفت. مسیر خاکی بود و هوا هم خیلی گرم، اما به هر حال اسب آبی احساس آزادی داشت و هنگام راه رفتن با لذت آواز می‌خواند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۷ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسب آبی خوشحال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباسب آبی خوشحال
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهریچارد ادواردز
مترجمگروه مترجمان انتشارات شازده کوچولو
انتشاراتشازده کوچولو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.