دانلود و خرید کتاب کامی از شعرکامی محمدباقر شمس

کتاب کامی از شعرکامی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کامی از شعرکامی

کتاب کامی از شعرکامی سرودهٔ محمدباقر شمس است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کامی از شعرکامی

کتاب کامی از شعرکامی دربردارندهٔ ۹۰ شعر معاصر فارسی در قالب‌های متنوع است. محمدباقر شمس این اشعار را سروده است. عنوان برخی از این اشعار عبارت است از «غروب»، «داستان شعرها و یادها»، «دلتنگی»، «روزها»، «فرار»، «فسردن» و «آرزو».

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب کامی از شعرکامی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ اشعار معاصر فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کامی از شعرکامی

نباید می شدم عاشق به این زود

محبت از تو دارد آبرویی

ولی تو جایی و جایم نبودی

منم راهی به سوی آه و راهی

تو می باید شوی افسوس و آهی»

۵۰%