دانلود و خرید کتاب چقدر خوب چه زیباست حمیدرضا فولادیان
تصویر جلد کتاب چقدر خوب چه زیباست

کتاب چقدر خوب چه زیباست

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چقدر خوب چه زیباست

کتاب چقدر خوب چه زیباست نوشتهٔ حمیدرضا فولادیان است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب چقدر خوب چه زیباست

کتاب چقدر خوب چه زیباست نوشته حمیدرضا فولادیان، مجموعه‌ای از اشعار کودکانه با موضوع مهارت‌های زندگی است. این کتاب، کودکان را به سفری خیالی و آموزشی می‌برد، جایی که با مفاهیمی مانند رویاها، آرزوها، بازی، شادی، تحرک، نظم، قانون، آموزش، حفاظت از محیط زیست و میراث فرهنگی آشنا می‌شوند. اشعار این کتاب، همراه با تصاویر رنگارنگ و جذاب، کودکان را به تفکر و خلاقیت دعوت می‌کند و آن‌ها را در سفری از نوروز تا شب چله همراهی می‌کند، در این سفر، کودکان با مهارت‌های اساسی زندگی مانند همکاری، ورزش و صلح آشنا می‌شوند و در نهایت، با امید به پیروزی نور بر تاریکی، به استقبال شب چله می‌روند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب چقدر خوب چه زیباست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان در سنین پیش‌دبستانی و دبستان، و همچنین والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مفاهیم اخلاقی و مهارت‌های زندگی به کودکان هستند، مناسب است. اشعار این کتاب، با زبان ساده و تصاویر جذاب، کودکان را با ارزش‌هایی مانند نظم، همکاری، احترام به محیط زیست و امید آشنا می‌کند. این کتاب می‌تواند به کودکان کمک کند تا با احساسات مثبت مانند شادی و امید آشنا شوند و اهمیت مهارت‌های زندگی را درک کنند. همچنین، این کتاب می‌تواند فرصتی برای والدین و مربیان فراهم کند تا با کودکان در مورد مسائل مهم زندگی صحبت کنند و آن‌ها را در مسیر رشد و تعالی همراهی کنند.

مدیریت ایمنی راه های کشور
جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری
معصومه عباسی هزاری
آقای سیب زمینی و خانم هویج، چه اتفاقی برای من افتاد؟
فرانک کلابی
مسائل اجتماعی اجتماع، سیاست و کنش اجتماعی (جلد دوم)
آنا لئون گوررو
صحبت شناسی