کتاب قطره ای در جستجوی زندگی
معرفی کتاب قطره ای در جستجوی زندگی
کتاب «قطره ای در جستجوی زندگی» نوشتۀ کسرا حاج حیدری است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. کتاب قطرهای در جستوجوی زندگی، با زبان کودکانه، نهتنها دانش اولیه دربارۀ آبهای زیرزمینی را منتقل میکند، بلکه حس مسئولیتپذیری و احترام به طبیعت را نیز در دل مخاطب مینشاند
درباره کتاب قطره ای در جستجوی زندگی
کتاب قطرهای در جستوجوی زندگی روایتی کودکانه و آموزنده از زبان یک قطرۀ باران است که با نگاهی لطیف و خیالانگیز، مفاهیمی عمیق دربارۀ چرخۀ آب و اهمیت منابع زیرزمینی را بازگو میکند. آنچه این کتاب را خاص و دلنشین کرده، نهتنها زبان سادۀ آن است، بلکه این حقیقت است که نویسندهاش نوجوانی است که توانسته جهان طبیعت را از زاویهای تازه و انسانی روایت کند.
کتاب قطرهای در جستوجوی زندگی از لحظۀ آرامش در دل ابرها آغاز میشود؛ جایی که قطره در آسودگی کامل به سر میبرد؛ اما ناگهان، با دعوتی ناگهانی، باید سفر پرماجرای خود را آغاز کند. قطرۀ باران که راوی داستان نیز هست، با صداقتی کودکانه و زبانی سرشار از احساس، ترس، کنجکاوی، دلتنگی و اشتیاق خود را از این کوچ ناخواسته به زمین بازگو میکند. از لحظۀ سقوط از آسمان گرفته تا نفوذ در دل خاک، سفرش نمادی از تولد، تجربه، تغییر و کشف است.
با گذر از لایههای خاک، قطره با دنیای زیرزمینی آبها آشنا میشود، از سکون و آرامش منابع زیرزمینی میگوید و از نقشی که این منابع در زندگی گیاهان، جانوران و انسانها دارند. نویسنده به زیبایی نشان میدهد که زندگی هر قطره آب باارزش است و در یک اکوسیستم بههمپیوسته، هیچچیز بیاهمیت نیست.
خواندن کتاب قطره ای در جستجوی زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان، نوجوانان، آموزگاران و دوستداران محیطزیست پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قطره ای در جستجوی زندگی
«من یک قطره باران هستم. شاید به نظر بیاید که زندگی من کوتاه و ساده است؛ اما در واقع هر قطرهای داستان خاص خودش را دارد مسیری که طی میکنم تا به زمین برسم پر از ماجرا و شگفتی است. در دل گرمونرم ابر پاییزی خواب بودم خدایی جای خیلی گرم و تمیزی بود همه چیز آرام و لذتبخش بود مثل یک تختخواب نرم و راحت آنجا که بودم فکر نمیکردم روزی بخواهم آن را ترک کنم؛ اما یک روز ناگهان همه چیز تغییر کرد.»