دانلود و خرید کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی سارا چزانی شراهی
تصویر جلد کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی

کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی

کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی نوشتهٔ چزانی شراهی است. انتشارات امینی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی

کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی به بررسی رابطه بین عملکرد مغز و روابط زناشویی می‌پردازد و با استفاده از تحقیقات علمی در حوزه‌های عصب‌شناسی و روان‌شناسی، تأثیر عواطف، استرس، و تعارضات بر زندگی مشترک را تحلیل می‌کند. نویسنده راهکارهایی عملی برای بهبود ارتباطات زوجین و مدیریت تعارضات ارائه می‌دهد و نقش هورمون‌ها و نوروترانسمیترها را در رفتارهای زناشویی بررسی می‌کند. این کتاب ترکیبی از دانش علمی و کاربردی است که به درک بهتر روابط کمک می‌کند.

خواندن کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به زوج‌ها، مشاوران خانواده، روان‌شناسان، و دانشجویان رشته‌های روان‌شناسی و علوم اعصاب پیشنهاد می‌شود. همچنین، افرادی که به دنبال بهبود کیفیت روابط خود هستند، می‌توانند از این کتاب استفاده کنند.

بخشی از کتاب تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشویی

"مغز، به عنوان مرکز پردازش و تصمیم‌گیری، نه تنها بر رفتارهای روزمره ما بلکه بر احساسات و واکنش‌های ما نسبت به شریک زندگی‌مان نیز تأثیر می‌گذارد. ساختار و عملکرد بخش‌های مختلف مغز، از جمله سیستم لیمبیک، که نقش مهمی در تنظیم احساسات دارد، به طور مستقیم بر تعاملات عاطفی و ارتباطی تأثیر می‌گذارد."