کتاب متن کامل انجیل بارنابا
معرفی کتاب متن کامل انجیل بارنابا
«متن کامل انجیل برنابا» بر اساس نسخه ایتالیایی کتابخانه وین و نسخه اسپانیایی دانشگاه سیدنی است که آن را سعید کریمپور(-۱۳۵۸) ترجمه کردهاست. برنابا با نام اصلی جوزف یا یوسف در زمان رسولان به دین مسیح درآمد. او علاقه دنیوی خود را کنار گذاشت و شروع به تبلیغ دین مسیح کرد.به اعتقاد مسلمانان از ویژگیهای این کتاب اشاره به انحرافات تعالیم برخی دانشمندان مسیحی مانند پولس است و همین امر نیز باعث شد تا کلیسا و پاپ در مقطعی از زمان خواندن این انجیل را ممنوع اعلام کنند. اولین نسخههای این انجیل در قرن شانزدهم و به زبانهای ایتالیایی در کتابخانه پاپ استوکوس پنجم یافت شد، انجیل برنابا در میان اناجیل اربعه، صحیحترین انجیل است و در میان همه کتب آسمانی به استثنای قرآن بینظیرترین. در این کتاب اشاراتی نیز به خاتم پیامبران حضرت محمد (ص) شده است.
کاهن گفت: «مسیح۲۶۴۵ چه خوانده میشود، و [و ۱۰۳ ب] چه نشانهای آمدن او را اعلام میکند»؟۲۶۴۶ عیسی جواب داد: «نام مسیح۲۶۴۷-۲۶۴۸ ستوده۲۶۴۹ است، زیرا خداوند خودش وقتی جان او را آفریده و در جلال آسمانی نهاده نامگذاریاش کرده است. خدا فرمود: ”باش، ای محمّد!۲۶۵۰ زیرا میخواهم از سر محبت تو۲۶۵۱ بهشت و جهان و بسیاری از خلایق را بیافرینم،۲۶۵۲ که همهٔ آنها را به تو ببخشم. تا هر کس تو را مبارک شمارد مبارک شود و هر کس تو را لعنت کند ملعون گردد. وقتی تو را به سوی جهان بفرستم۲۶۵۳ تو را فرستاده رستگاری۲۶۵۴ خویش قرار خواهم داد و کلامت حق خواهد بود، تا جایی که آسمان و زمین زائل شوند اما آیین تو زائل نشود. “نام مبارک او محمّد است». در این وقت همهٔ جماعت صدای خود را بلند کرده گفتند: [س ۱۰۰] «خدایا، فرستادهات۲۶۵۵ را به سوی ما بفرست! ای محمّد،۲۶۵۶ زود بیا برای رستگاری جهان»!