دانلود و خرید کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی فرانسوا کولبرت ترجمه محمدعلی سیاه سرانی کجوری
تصویر جلد کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی

کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی

معرفی کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی

کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی نوشتهٔ فرانسوا کولبرت و آلن داستوس و ترجمهٔ محمدعلی سیاه سرانی کجوری است. انتشارات دانشگاه گلستان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی

کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی به بررسی رفتار مصرف‌کنندگان در حوزه هنر و صنایع خلاق از منظر بازاریابی می‌پردازد. این کتاب با ترکیب دانش نظری و تحقیقات عملی، به تحلیل نیازها، انگیزه‌ها و تجربیات مصرف‌کنندگان آثار هنری و فرهنگی می‌پردازد و راهکارهای عملی برای مدیران و بازاریابان این حوزه ارائه می‌دهد. نویسندگان با استفاده از مطالعات موردی و مثال‌های کاربردی، چگونگی جذب و حفظ مخاطبان را بررسی کرده و نقش بازاریابی را در توسعه صنایع خلاق و فرهنگی برجسته می‌سازند.

خواندن کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مدیران سازمان‌های فرهنگی، هنرمندان، دانشجویان و پژوهشگران حوزه مدیریت هنر و بازاریابی فرهنگی بسیار مفید است. همچنین به سیاست‌گذاران و علاقه‌مندان به صنایع خلاق که به دنبال درک عمیق‌تری از رفتار مصرف‌کنندگان و راهکارهای مؤثر برای توسعه این صنایع هستند، توصیه می‌شود. معلمان و مدرسان حوزه مدیریت هنری نیز می‌توانند از این کتاب به عنوان منبعی ارزشمند برای آموزش مفاهیم بازاریابی در زمینه فرهنگ و هنر استفاده کنند.

بخشی از کتاب رفتار مصرف کننده و هنر از دیدگاه بازاریابی

"امروزه، فرهنگ و هنر بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ما هستند. کتاب‌هایی که می‌خوانیم، مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم‌هایی که در خانه یا سینما تماشا می‌کنیم، تنها چند نمونه از محصولات فرهنگی و هنری هستند که روزانه در دسترس ما قرار دارند و به منظور تأمین نیازها و خواسته‌های علمی یا تفریحی ما تولید شده‌اند. این محصولات به این دلیل وجود دارند که نیازها و خواسته‌های ما را برآورده می‌کنند؛ خواه به دنبال کسب دانش باشیم یا صرفاً بخواهیم سرگرم شویم. درحالی که وجود آن‌ها در بعد غنی‌سازی شخصی اساسی و غیر قابل انکار است، یک بعد اقتصادی بسیار مهم نیز دارد."