دانلود و خرید کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار ریچارد کلی ترجمه غلامرضا توکلی
تصویر جلد کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار

کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار

معرفی کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار

کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار نوشتهٔ ریچارد کلی و ترجمهٔ غلامرضا توکلی و مهدی زمانی مزده است. انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار

کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار به بررسی تحولات رهبری در عصر انقلاب صنعتی چهارم می‌پردازد. این کتاب با نگاهی نوین به چالش‌های رهبری در سازمان‌های امروزی، رویکردهای سنتی را به چالش کشیده و مدل‌های جدیدی مانند رهبری جمعی، هوش جمعی و سیستم‌های سایبرنتیک را معرفی می‌کند. نویسنده با تأکید بر اهمیت شبکه‌های همکاری، اکوسیستم‌های باز و ذهنیت پاسخگو، راهکارهایی عملی برای پرورش رهبران آینده ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای رهبران، مدیران، دانشجویان مدیریت و تمامی علاقه‌مندان به تحولات سازمانی در عصر دیجیتال مفید است. همچنین به افرادی که به دنبال درک تأثیر فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، داده‌گرایی و شبکه‌های همکاری بر سبک‌های رهبری هستند، توصیه می‌شود. مترجمان کتاب نیز بر اهمیت مطالعه آن برای آماده‌سازی سازمان‌ها در مواجهه با چالش‌های آینده تأکید دارند.

بخشی از کتاب ساخت شناسی رهبری نسل چهار

«ما در حال ورود به انقلاب صنعتی چهارم هستیم؛ انقلابی که به سمت مشتریان فرامتصل، ماشین‌های هوشمند، بیوتکنولوژی، منابع انرژی جایگزین و شبکه‌های حمل‌ونقل پیشرفته در حرکت است. این تغییرات موجب ایجاد بی‌ثباتی، دگرگونی در رفتار مشتریان و به چالش کشیدن درک ما از رهبری می‌شود. در آینده، سازمان‌ها به اکوسیستم‌های پیوسته‌ای تبدیل خواهند شد که در آن‌ها نوآوری از طریق شبکه‌های همکاری تسهیل می‌شود و تصمیم‌گیری‌ها تنها از یک منبع انسانی سرچشمه نمی‌گیرد.»